Galatasaray Çağdaş Faktoring, İzmit Belediyespor engeline takılmadı!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, İzmit Belediyespor engeline takılmadı! Galatasaray Çağdaş Faktoring, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Çeyrek Final serisi 3'üncü maçında Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor'u 78-75 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.
27.03.2024 Basketbol
Pınar Altuğ: Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım!
Pınar Altuğ: Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım! 1994 yılında Miss Turkey yarışmasında birincilik elde eden, fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'daki 'Meltem' karakteriyle yıldızı parlayan Pınar Altuğ (49), önceki gün 'Verona Çıkmazı' adlı tiyatro oyununu izlemeye geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen ünlü isim, eşi Yağmur Atacan (40) ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Cadde
Simge Sağın'dan sevgililer günü mesajı! 'Böyle de güzel be'
Simge Sağın'dan sevgililer günü mesajı! 'Böyle de güzel be' 'Aşkın Olayım' şarkısıyla milyonların sevgisini kazanan başarılı sanatçı Simge Sağın sosyal medya hesabından sevgililer günüyle iligli paylaşımda bulundu. Asistanından çiçek alan şarkıcı "Böyle de güzel be, kafamız rahat' dedi.
14.02.2024 Cadde
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi 'Senden Önce', ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Cadde
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır bu akşam açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır bu akşam açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ters köşe yapmaya hazırlanan 'Senden Önce' için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Cadde
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları sürdürdü. Farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
12.02.2024 Milliyet Executive
'Senden Önce'de sürpriz isim! Altan Erkekli 'Derman' olmaya geliyor
'Senden Önce'de sürpriz isim! Altan Erkekli 'Derman' olmaya geliyor Kanal D, Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’nin ardından iddialı bir yapımı daha hayata geçiyor. Şile ve Balat başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimlerine devam edilen Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin oyuncu kadrosunda usta isim Altan Erkekli’nin de olduğu ortaya çıktı.
11.02.2024 Cadde
Kastamonu'da otobüs devrildi! Çok sayıda can kaybı var
Kastamonu'da otobüs devrildi! Çok sayıda can kaybı var Kastamonu-Taşköprü karayolunda otobüs devrildi, Kastamonu Valisi 6 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. İlk belirlemelere göre 33 yolcu da yaralandı.
26.01.2024 Gündem
'C Takımı' teaser'ına 20 milyon izlenme!
'C Takımı' teaser'ına 20 milyon izlenme! 16 Şubat'ta vizyona gireceği duyurulan ve 2024 yılının en iddialı filmlerinden biri olan 'C Takımı’nın teaser'ı sosyal medyada filmin vizyona girmesine haftalar varken 20 milyon izlendi.
13.01.2024 Kültür Sanat
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Melisa Aslı Pamuk'un pasaportu çalındı! Kendi filminin galasına katılamadı
Melisa Aslı Pamuk'un pasaportu çalındı! Kendi filminin galasına katılamadı 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen, daha sonra oyunculuk kariyerine adım atan Melisa Aslı Pamuk, başrolünde yer aldığı 'Kadınlara Mahsus' filminin galasına katılamadı. Fransa'da top koşturan Yusuf Yazısı ile aşk yaşayan oyuncu, Lille'de bulunan evlerine hırsız girmesi üzerine büyük şok yaşadı.
21.12.2023 Cadde
Serdal Adalı: Kimse bizi kavganın içine çekmesin!
Serdal Adalı: Kimse bizi kavganın içine çekmesin! Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, “O onun adamı, bu bunun devamı” gibi algı operasyonlarına camiasının karnı tok olduğunu anlattı, “Aynı yönetimde 6,5 sene çalışan iki isim (Fikret Orman-Ahmet Nur Çebi) kavgada... Arat da bu tartışmanın içinde. Kimse bizi kavganın içine çekmesin. Genel kurulun desteği bana yeter” dedi.
25.11.2023 Beşiktaş
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Üç aylık yağmur bir günde yağdı
Üç aylık yağmur bir günde yağdı İstanbul’da birkaç saat içinde metrekareye 128 kilogram yağış düşmesi afete neden oldu. İstanbul’da 2, Kırklareli’de ise 5 kişi öldü. İstanbul’da 1754 ev ve iş yeri ile 172 araç zarar gördü. İçişleri Bakanı Yerlikaya, selzedelere hane başına 15 bin TL yardım yapılacağını bildirdi. Uzmanlar ise, benzer afetin yaşanmaması için su hasadı ve su hendeklerinin yapılmasını önerdi.
7.09.2023 Gündem
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO'su Dünyada farklı kuşaklar birbiri ardına çalışma hayatına katılırken ve teknoloji adeta ışık hızıyla ilerlerken İnsan Kaynakları Direktörleri'nin, yani CHRO'ların (Chief Human Resources Officer) omzundaki yük giderek artıyor. Yeniden şekillenen iş yaşamında CHRO'lar belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor.
13.09.2023 Milliyet Executive
Zamanda yolculuk D-Smart ve D-Smart GO’da yaşanıyor! Tarih Tv izleyici ile buluşuyor
Zamanda yolculuk D-Smart ve D-Smart GO’da yaşanıyor! Tarih Tv izleyici ile buluşuyor Takvim yapraklarının gizlediği hikayelerden toprak altındaki sırlara; birbirinden önemli isimler ile zamanda yolculuktan mucitlerin zihinlerine varan içeriklere kadar dünden bugüne yaşanan her şey D-Smart 65. kanal ve D-Smart GO’da Tarih Tv’de izleyiciler ile buluşuyor.
30.08.2023 Vitrin
Çadır kentte film festivali
Çadır kentte film festivali Hatay’da yaralar sanatla sarılmaya çalışıyor. Bu yıl “Antakya Varsa Ben de Varım” mottosuyla 13-19 Ekim tarihlerinde Antakya’da gerçekleştirilecek olan 11. Uluslararası Antakya Film Festivali’ne Türkiye’den ve dünyadan yüzlerce film başvurusu yapıldığı bildirildi. Festivale yaklaşık 400 filmin başvurduğu duyuruldu.
16.08.2023 Kültür Sanat
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi Ayedaş ve Bedaş İstanbul’un bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Pek çok ilçede bakım çalışması amaçlı yapılan kesintide saatlerce elektrik verilmeyecek. Ayrıca Ayedaş ve Bedaş yaşanan kesintiye dair tüm detayları paylaştı.
4.08.2023 Gündem
Hedef 50 bin kadına ulaşmak
Hedef 50 bin kadına ulaşmak Kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımı için Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD) ile Coca-Cola Türkiye, kadınların ekonomik hayata katılımını desteklemek amacıyla birlikte başlattıkları Kız Kardeşim Projesi 8. yılında yoluna devam ediyor. Projenin yeni hedef ve projeleri düzenlenen bir etkinlikle duyuruldu.
23.06.2023 Gündem
T.C.ŞİRAN ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
T.C.ŞİRAN ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN ESAS NO :2023/82-83-84-85-86-87-88-89-90-91-92-93-94-95-96-97-98-99-100-101-102-103-104-105-106-107KAMULAŞTIRMA İLANIMahkememizin aşağıda esas numarası yazılı olan dosyalarında verilen tensip kararı gereğince; maliki, bulunduğu yer, miktarı ve değeri belirtilen taşınmazlarla ilgili davacı BOTAŞ-Boru Hatları ile Petrol Taşıma A...
14.06.2023 Resmi İlanlar
Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K, Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni uzatma devrelerinde yıktı! Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon oldu
Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K, Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni uzatma devrelerinde yıktı! Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon oldu Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin finalinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K ile Fenerbahçe Petrol Ofisi karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten maçı uzatma devrelerinde 4-2 üstün tamamlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K şampiyon oldu.
Milli Eğitim Bakanlığından:
Milli Eğitim Bakanlığından: Milli Eğitim Bakanlığından:               Bakanlığımız personeli iken KHK ile kamu görevinden çıkarılan ya da Bakanlığımız adına yurtdışında resmi burslu öğrenci statüsünde öğrenim görmekte iken KHK ile   öğrencilikle ilişiği kesilen ve aşağıda bilgileri yer alan kişilerin ihraç işlemine karşın OHAL  İşlemleri İnceleme Komisyonuna yapmış olduğu başvuruları sonuçlandırılmıştır...
17.05.2023 Resmi İlanlar
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
Tarık Emir Tekin: Anneannem ilk defa ayakkabılarımı beğendi
Tarık Emir Tekin: Anneannem ilk defa ayakkabılarımı beğendi Şarkıcı Leman Sam'ın torunu, oyuncu Şevval Sam ile eski futbolcu Metin Tekin'in oğlu Tarık Emir Tekin, İstanbul'da Broadway rüzgârları estire gecede, ayakkabı tercihiyle dikkatleri üzerine çekti.
15.05.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri