Masum görünüyor ancak zehir saçıyor olabilir! 'Sonuçları son derece endişe verici bulduk'
Masum görünüyor ancak zehir saçıyor olabilir! 'Sonuçları son derece endişe verici bulduk' Yapılan yeni bir çalışma, düzenli olarak kullandığınız saç bakım ürünlerinin sağlığınıza zarar verebilecek kadar tehlikeli seviyelerde kimyasal madde olabileceğini ortaya koydu. Masum görünen saç bakım ürünleriniz aslında zehir saçıyor olabilir. Peki nasıl?
9.12.2023 Saç Bakımı
Saç derisinde ortaya çıkan egzamadan kurtulun
Saç derisinde ortaya çıkan egzamadan kurtulun Egzama; deride kaşınma, pul pul dökülme, kızarıklık ve kaşıma sonucu oluşan iltihaplı yaralar olarak kendini belli eden bir rahatsızlıktır. Saçta ortaya çıkan egzamada durdurulamayan kaşıntılar bir süre sonra kepek tarzı döküntülere ve saçların dökülmesine sebep olabilir.
17.01.2018 Sağlık
Ev Yapımı Saç Bakım Ürünleri Zararlı Mı?
Ev Yapımı Saç Bakım Ürünleri Zararlı Mı? Evde kendi hazırladığımız ürünleri saçımıza sürmenin zararı var mıdır? Saça bakım yaparken hangi ürünleri kullanmak gerekir? Saç bakım ürünlerini seçerken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Cadde Kuaför'den Mustafa Altay'a sorduk...
Yeni stiliyle John Frieda
Yeni stiliyle John Frieda John Frieda, hayallerinizdeki saçlara kavuşmanız için mucizeler yaratıyor! Siz de John Frieda uzmanları tarafından geliştirilen kusursuz ürünleri keşfedin.