İbn-i Sina'nın önerdiği 3 doğal yağ! Beyazlamayı önlüyor, kepekten eser bırakmıyor
İbn-i Sina'nın önerdiği 3 doğal yağ! Beyazlamayı önlüyor, kepekten eser bırakmıyor İlerleyen yaşlarda saçların beyazlaması birçok kişinin korkulu rüyası olabilir. Ancak yüzyıllar önce İbn-i Sina tarafından yazılan formül, boyaya gerek kalmadan beyazlamayı engelliyor. Peki nasıl?
8.03.2024 Saç Bakımı
Genç yaşta saçları beyazlatan 6 neden! Önlemek mümkünmüş, sırrı burada saklı
Genç yaşta saçları beyazlatan 6 neden! Önlemek mümkünmüş, sırrı burada saklı Yaşlanmanın görünür belirtilerinden biri olarak kabul edilen saç beyazlaması bazen çok erken yaşlarda ortaya çıkabilir. Ancak bu, ilk etapta görsel olarak rahatsız edici olsa da altta yatan başka bir sorunun işareti de olabilir! Genç yaşta saçlarınızı beyazlatan nedenleri ve önlemek için yapmanız gerekenleri öğrenmeye ne dersiniz?
2.11.2023 Genel Sağlık
‘Genetiktir’ deyip geçmeyin… Saçlarınız beyazlıyorsa vücudunuz sinyal veriyor olabilir! Saç beyazlamasına bunlar neden oluyor
‘Genetiktir’ deyip geçmeyin… Saçlarınız beyazlıyorsa vücudunuz sinyal veriyor olabilir! Saç beyazlamasına bunlar neden oluyor Saçlar, insanların en değerli aksesuarıdır. Ancak kimi zaman beklenmedik zamanda beyazlayarak can sıkıcı görüntülere sebep olabilmektedir. Saçların olağan beyazlaması ileri yaşlarda normal kabul edilmektedir. Fakat erken beyazlayan saçlar kişinin yaşam kalitesiniz olumsuz etkilemektedir. Erken yaşta saçlarınız beyazladıysa sebepleri bunlar olabilir. Az bilinen sebepler hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
4.08.2023 Saç Bakımı
Beyazlayan saç eski rengine nasıl döner? Uzmanlar açıkladı...
Beyazlayan saç eski rengine nasıl döner? Uzmanlar açıkladı... Saç beyazlaması pek çok insanın sorunu. Peki beyazlayan saçın eski rengine dönme ihtimali var desek? "Filmlerdeki gibi bir gecede saçların beyazlaması da mümkün" diyen uzmanlardan dikkat çeken açıklamalar geldi.
7.06.2022 Gündem
İşte beyazlayan saçı eski rengine döndürmenin yolu!
İşte beyazlayan saçı eski rengine döndürmenin yolu! Saç beyazlaması pek çok insanın sorunu. Peki beyazlayan saçın eski rengine dönme ihtimali var desek? 'Filmlerdeki gibi bir gecede saçların beyazlaması da mümkün" diyen uzmanlardan dikkat çeken açıklamalar geldi.
30.04.2022 Haberler
Beyaz saçları yok edip yeniden çıkmasını önleyecek 9 doğal çözüm
Beyaz saçları yok edip yeniden çıkmasını önleyecek 9 doğal çözüm Çaylardan vitaminlere saçlarınızın beyazlamasını önleyebilecek hatta beyazlayan saçlarınızı eski haline döndürecek birçok doğal bakım ve beslenme şekli var. Saç ürünlerinin çoğu zararlı kimyasallarla dolu olabileceğinden pek çok kişi artık daha doğal çözümlere yöneliyor. Doğru vitamin ve besinleri yeterince aldığınızdan emin olmak, kendinizi erken saç beyazlamasından korumak için harika bir başlangıç olabilir. İşte evinizde de rahatlıkla uygulayarak beyaz saçlarınızdan kurtulmanızı sağlayacak en doğal yollar…-MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
16.09.2021 Saç Bakımı
Genç yaşta saç beyazlamasını bu yöntem durdurabilir
Genç yaşta saç beyazlamasını bu yöntem durdurabilir Saçların erkenden beyazlaması oldukça sık görülen bir problemdir ve yaşlanmanın görünür belirtilerinden biri olarak kabul edildiği için rahatsız edicidir. Dünya genelinde de saç beyazlama yaşı, son 10 yılda 14 yaş geriye giderek 20'li yaşlara kadar düştü! Peki, genç yaşta ortaya çıkan saç beyazlamasının nedenleri nelerdir? Saç beyazlaması durdurulabilir mi? Saç beyazlamasını tedavi eden bir yöntem var mı? Tıbbi Genetik Uzmanı Doç.Dr. Atıl Bişgin, bakın neler söyledi
2.02.2021 Genel Sağlık
Saç beyazlamasına ne iyi gelir? Saçın beyazlaması nasıl önlenir?
Saç beyazlamasına ne iyi gelir? Saçın beyazlaması nasıl önlenir? Saç beyazlaması yaşı ilerleyen herkeste çok sık karşılaşılan bir durumdur. Özellikle de genlerinde bu durum varsa saç beyazlaması orta yaşlara kadar geri çekilebilir. Peki, saç beyazlaması nasıl önlenir? Saç beyazlamasını yavaşlatmak için kullanılan yöntemler nelerdir? Tüm bu soruların detaylı açıklamasını sizler için derledik...
6.01.2021 Sağlık
Saç beyazlamasının nedeni bulundu!
Saç beyazlamasının nedeni bulundu! Yapılan son araştırmalara göre saçların beyazlamasına sebap olan genler tespit edildi. Bu sayede saç beyazlamasını önleyecek ilaçların da önü açılmış oldu.
3.03.2016 Genel Sağlık