Saç Boyası

Saç Boyası

Son dakika saç boyası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan saç boyası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan saç boyası haber sayfamızda...

Saç Boyası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 259 saç boyası haberi bulunmuştur.
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir Gençler ve çocuklar arasında yaygın olan rengarenk saç boyama çılgınlığı sağlığınızdan edebilir. Bitkisel ya da kimyasal ne derseniz... Saçını bir gün pembe bir gün mavi yapan 16 yaşından küçük çocukların ailelerini uyaran uzmanlara göre, alerjik reaksiyon halinde hayatta kalma şansı yüzde 50.
18.04.2024 Gündem
22 yıl önce bitkisel hayata girdi! ‘Her 30 Aralık’ta ölüp, 31 Aralık’ta doğuyoruz’
22 yıl önce bitkisel hayata girdi! ‘Her 30 Aralık’ta ölüp, 31 Aralık’ta doğuyoruz’ Bursa’da 22 yıl önce bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Güzelliğe milyar euro’luk yatırım
Güzelliğe milyar euro’luk yatırım L’Oréal Türkiye Genel Müdürü Gökçen, “Küresel çapta bilimsel odaklı çalışmalarımız için yıllık 1 milyar euro’luk araştırma-geliştirme yatırımımızın yanı sıra 4 bin kişilik bilim insanı ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.
12.01.2024 Ekonomi
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı İstanbul, ünlü kozmetik şirketi L'Oréal'in dünyadaki 7 inovasyon merkezi arasında yer aldı.
11.01.2024 Vitrin
Profesörden uyarı: Kaşıntı, yanma, batma, ağrı ve şişme varsa dikkat
Profesörden uyarı: Kaşıntı, yanma, batma, ağrı ve şişme varsa dikkat İstanbul'da ele geçirilen binlerce sahte saç boyası büyük tehlikeye dikkat çekti. Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Zekayi Kutlubay, "Merdiven altı yerlerden bu tarz ürünleri almamaları lazım. Bir de boyayı uyguladıktan hemen sonra saç diplerinde kaşıntı, yanma, batma, ağrı, şişme vesaire hissediyorlarsa bir an önce saçlarını yıkayarak boyayı uzaklaştırsınlar ve en yakın sağlık kuruluşuna veya dermatoloğa girmelerinde fayda var" dedi.
20.10.2023 Gündem
Kadınlarda ve 50 yaşın üzerinde görülüyor! Kendini kaşıntı ve kızarıklıkla belli ediyor
Kadınlarda ve 50 yaşın üzerinde görülüyor! Kendini kaşıntı ve kızarıklıkla belli ediyor PPD'ye karşı alerjik reaksiyonların ciddi bir sorun haline geldiğini söyleyen Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği İkinci Başkanı Prof. Dr. Füsun Kalpaklıoğlu, alerjisi olan hastalarda PPD'yi para-tolüendiamin sülfat (PTDS) ile değiştiren daha yeni saç boyalarının iyi bir alternatif olarak düşünülebileceğini söyledi.
3.10.2023 Genel Sağlık
Saç boyalarındaki tehlike: PPD
Saç boyalarındaki tehlike: PPD Saç boyalarında bulunabilen PPD’nin (parafenilendiamin) alerjik reaksiyona neden olması nedeniyle bazı Avrupa ülkelerinde yasaklandığına dikkat çeken uzmanlar, alerjik reaksiyona yol açan kimyasalların bulunduğu saç boyalarının kullanılmaması gerektiğini belirtiyor.
3.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Boyasız kimyasalsız saç rengini açmak mümkün! Evde hazırlanıyor, tamamen doğal
Boyasız kimyasalsız saç rengini açmak mümkün! Evde hazırlanıyor, tamamen doğal Günümüzde kullanılan boyalar ve kimyasal içerikleri saç köklerine ve yapısına oldukça fazla zarar veriyor. Ancak boya kullanmadan da saç rengini açmak mümkün. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz bu karışım sayesinde saçlarınız yıpranmadan açılacak.
12.09.2023 Saç Bakımı
Arkadaşları ile restoranda balık yiyen avukat hayatını kaybetti
Arkadaşları ile restoranda balık yiyen avukat hayatını kaybetti Muğla’nın Bodrum ilçesinde restoranda arkadaşları ile sohbet ettiği sırada fenalaşan Av. Elif Alev Çevikdal, hayatını kaybetti.
1.09.2023 Gündem
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır?
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır? Kimyasal elementlerin sınıflandırılması ile oluşan periyodik tablo özellikle lise öğrencilerinin karşısına çıkan konulardan bir tanesidir. Özellikle p, k, s elementi en çok merak edilen elementlerdendir. Periyodik cetvel, periyodik çizelge, periyodik sistem, element tablosu gibi pek çok farklı isimle de bilinmektedir. Periyodik tablo grup, periyot ve bloklara göre ayrılmaktadır. Artan atom numaralarına göre sıralanan elementler atom yarıçapı, iyonlaşma enerjisi, elektronegatiflik özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Periyodik cetveldeki elementlerin özellikleri nelerdir? Periyodik tablo ve grup isimleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim
Evde saçınızı böyle boyarsanız daha kalıcı oluyor! Ünlü saç boyama uzmanı sırrını verdi
Evde saçınızı böyle boyarsanız daha kalıcı oluyor! Ünlü saç boyama uzmanı sırrını verdi Günümüzde birçok kişi saçlarını evde boyamayı tercih ediyor. Saç boyama rutinleri genellikle pek çok kişiye göre değişiyor. Ancak saç boyarken dikkat edilmesi gereken, kuaförlerin çok iyi bildiği bazı püf noktalar var. Ünlü saç boyama uzmanı tek tek açıkladı.
17.08.2023 Güzellik
Saç boyaları ölüm saçıyor
Saç boyaları ölüm saçıyor Üniversiteli Deniz Demirbayraklı’nın saç boyasına bağlı alerjik reaksiyon sonucu öldüğü iddiası, kimyasal içerikli saç boyalarını tekrar gündeme getirdi. Milliyet’e konuyu değerlendiren uzmanlar, boya maddelerinin önemli ölçüde alerjen içerdiğini ve PPD maddesi bulunanlardan uzak durulması gerektiğini söyledi...
11.08.2023 Gündem
53 yaşındaki turistin kiralık otomobilde sır ölümü
53 yaşındaki turistin kiralık otomobilde sır ölümü Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan ablasının yanına tatile gelen Mısır asıllı Amerikan vatandaşı 53 yaşındaki turist, kiralık otomobilin içinde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
10.08.2023 Gündem
Deniz'in ölümü kahretti! Saç boyası yaparken bir anda fenalaştı
Deniz'in ölümü kahretti! Saç boyası yaparken bir anda fenalaştı İzmir'de evde saçını boyarken bir anda bağırmaya başlayan genç kız fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Üniversiteli Deniz'in kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.
9.08.2023 Gündem
Bebek ürünlerine denetim geliyor
Bebek ürünlerine denetim geliyor Günlük hayatta sıklıkla kullanılan, insan tenine temas eden kozmetik ürünler ile bebek ürünleri, ithalat denetimi kapsamına alınıyor.
2.05.2023 Gündem
4 saat içinde hayatı karardı! Türkiye'de de saçına bilmeden yapan çok kişi var
4 saat içinde hayatı karardı! Türkiye'de de saçına bilmeden yapan çok kişi var Saç rengini değiştirerek dış görünüşüne yenilik katmak isteyen genç kız başına geleceklerden habersiz kuaför salonuna gitti. Ancak 4 saat sonra resmen kabusu yaşayarak ölümle yüz yüze geldi. Türkiye'de de güzelleşmek isteyen birçok kişinin fenalaşarak hastanelik olduğunu söyleyen uzmanların ise bu konuda uyarıları var.
23.09.2022 Gündem
Bir kıvılcım yetti! Kozmetik fabrikasındaki yangının bilançosu açıklandı
Bir kıvılcım yetti! Kozmetik fabrikasındaki yangının bilançosu açıklandı Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde dün yangın çıkan kozmetik fabrikasında hasar tespit ve temizlik çalışmaları başladı. Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cansız, "Yangının statik elektrikten çıktığını tahmin ediyoruz. 8 bin metrekarelik kapalı alan yandı" dedi.
14.06.2022 Gündem
Saç Cilası Nedir, Nasıl Yapılır? Saç Cilası Ne İşe Yarar?
Saç Cilası Nedir, Nasıl Yapılır? Saç Cilası Ne İşe Yarar? Saçlar ve saç bakımı, hemen hemen herkesi ilgilendiren önemli bir konudur. Bakım esnasında saça fayda sağlayacak birçok malzeme ve işlemden bahsedilir. Son zamanlarda daha trend hale gelen saç cilası da çok merak edilir. Saç cilası nedir ve ne işe yarar tüm detayları ile derledik.
11.12.2021 Saç Bakımı
Brushlight Nedir, Nasıl Yapılır? Brushlight Nasıl Uygulanır?
Brushlight Nedir, Nasıl Yapılır? Brushlight Nasıl Uygulanır? Saç boyama geçmişten beri hem kadınlar hem de erkekler tarafından sıklıkla uygulanan bir yöntemdir. Günümüzde ise farklı teknikler uygulanarak yapılan saç boyama şekilleri vardır. Brushlight da bunlardan biridir. Brushlight nedir, nasıl yapılır? Brushlight nasıl uygulanır tüm detayları ile derledik.
26.10.2021 Eğitim
Yargıtay'dan 'kargoda kaybolan altın' kararı
Yargıtay'dan 'kargoda kaybolan altın' kararı Yargıtay 15. Ceza Dairesi, içinde toplam 31,5 gram altından oluşan künye, yüzük, bileklik ve tek taş yüzük bulunan paketin kargoda kaybolmasında, hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma suçundan yargılanan kargo şirketi müdürünün beraatini onadı.
23.10.2021 Gündem
Yargıtay'dan 'saç boyası' kararı! Alnında kızarıklık oluştu, mahkemeye koştu
Yargıtay'dan 'saç boyası' kararı! Alnında kızarıklık oluştu, mahkemeye koştu Yargıtay 12. Ceza Dairesi, saçlarını boyadığı müşterisinin alın derisinde hiperemi oluştuğu gerekçesiyle "taksirle yaralama" suçundan yargılanan kuaförün beraatini onadı.
12.10.2021 Gündem
Evde denedi, dakikalar içinde bu hale geldi!
Evde denedi, dakikalar içinde bu hale geldi! Sosyal medyada gördüğü güzellik hilelerini denemek isteyenlerin sonu her zaman işleri her zaman yolunda gitmiyor. TikTok'ta gördüğü trendleri denemek isteyenlerden bazılarının geldiği hal sadece üskütücü değil aynı zamanda da çok tehlikeli.
27.06.2021 Dünya
Bu fotoğraf gerçek! Birkaç dakika içinde bu hale geldi...
Bu fotoğraf gerçek! Birkaç dakika içinde bu hale geldi... Dünyaya diz çöktüren koronavirüs salgını sırasında kuaförlerin ve güzellik salonlarının kapanması, pek çok kişiyi evde birtakım denemeler yapmaya itti. Ancak bu denemeler felaketle sonuçlandı.
21.06.2021 Dünya
Saç Boyası Nasıl Akıtılır? Saç Boyasını Akıtma Yöntemleri Nelerdir?
Saç Boyası Nasıl Akıtılır? Saç Boyasını Akıtma Yöntemleri Nelerdir? Saçınızı boyadınız ancak istediğiniz sonucu alamadınız. Ya da beğenmiş olduğunuz rengi saçınıza uyguladığınızda hiç de beklediğiniz gibi bir renk ortaya çıkmadı. Bu durumda saçınıza uyguladığınız saç boyası akıtma yöntemleri en önemi ihtiyacınız olacaktır. Sizin için Saç boyası nasıl akıtılır? Saç boyasını akıtma yöntemleri nelerdir? Tüm detayları ile derledik.
3.06.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Saç Boyası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.