Yıpranmış saçları sağlığına kavuşturun! 4 adımda yumuşacık oluyor
Yıpranmış saçları sağlığına kavuşturun! 4 adımda yumuşacık oluyor Güzel görünen, sağlıklı saçları korumak zor olabilir. Yıpranmış saçlarınızı yeniden hayata döndürmek için birkaç ipucumuz var. İşte yıpranmış saçların bakımı için dört basit ipucu
6.04.2024 Saç Bakımı
45 günde bir kestirin! Yumurta yiyince kuruluğu ortadan kalkıyor
45 günde bir kestirin! Yumurta yiyince kuruluğu ortadan kalkıyor Saçlarınızı ihmal ederseniz kurur, zayıflar ve kolay kırılır hale gelir. Ama endişelenmeyin çünkü kuru saçlarınızı düzeltecek basit ipuçları var. Kuru saçları tedavi etmek kararlılık ve sabır gerektirir, çünkü tedaviye başlayıp üç gün sonra sonuç beklememelisiniz. İşte kuru saçlarınıza iyi gelecek altın değerindeki çözümler.
2.01.2024 Saç Bakımı
Bu saç modelinin modası hiç geçmedi! Yüz hatlarını ortaya çıkarıyor
Bu saç modelinin modası hiç geçmedi! Yüz hatlarını ortaya çıkarıyor En yeni saç modeli trendlerinin çoğu zaman içinde değişiyor ve modası geçiyor. Bazı saç modelleri şu anda moda olsa da, birkaç sezon sonra eskiyor. Böylesi bir durumla karşılaşmamak için daha zamansız bir saç modeli tercih edebilirsiniz.
15.12.2023 Saç Bakımı
Saç kestirdikten sonraki pişmanlığı sıfıra indiren yöntem! Uzmanlar püf noktasını verdi
Saç kestirdikten sonraki pişmanlığı sıfıra indiren yöntem! Uzmanlar püf noktasını verdi Ani bir şekilde saç kestirmeye karar vermek, sonrasında pişmanlıkla sonuçlanabilir. Birçoğumuz ya ani bir şekilde saç kesimi yaptırmaya karar verdiğimiz için ya da saç tipimize hiç uymayan bir kesimden dolayı, saç kesimiyle ilgili kötü deneyimler yaşamış olabiliriz. Bunlarla karşılaşmamak için saç kesimiyle ilgili bilmeniz gereken ipuçları haberimizde.
26.09.2023 Saç Bakımı
Saçınızı ne sıklıkla kestirmelisiniz?
Saçınızı ne sıklıkla kestirmelisiniz? Saç kesimi söz konusu olduğunda birçok yaygın efsane ve yanlış anlama var. Saçınızı ne sıklıkla kestirmelisiniz, saçınızın kesilmesi gerektiğini nasıl anlarsınız, saç tipine göre saç kestirme aralığı ne olmalı, saçınızı zamanında kestirmezseniz ne olur? İşte cevabı... - PEMBENAR ÖZEL
30.05.2021 Saç Bakımı
Katlı saç kesimi hakkında bilmeniz gereken her şey
Katlı saç kesimi hakkında bilmeniz gereken her şey Saç trendleri söz konusu olduğunda, katlı saç modelleri asla kendinden ödün vermiyor. Geçtiğimiz senelerde biraz gölgede kalsa da; bu sene birçok ünlünün tercihi ile beraber tekrar gündeme oturdu. Peki katlı saç kesimi hakkında neler bilmemiz gerekiyor? İşte tüm detaylar...
1.10.2020 Saç Bakımı
Oval yüzlere en çok yakışan 5 saç modeli
Oval yüzlere en çok yakışan 5 saç modeli Oval yüze sahip kişiler, saç modeli seçme konusunda oldukça şanslı. Ancak seçenekler arttıkça kafanız biraz karışabilir. Oval yüzlere en çok yakışacak 5 saç modelini sizin için derledik.
25.10.2019 Saç Bakımı
2019 yazının en popüler kısa saç modelleri
2019 yazının en popüler kısa saç modelleri Sıcak havalarda hem kullanışlı hem de pratik olan kısa saç modelleri birçok kadın tarafından tercih ediliyor. Peki, 2019 yazının en hit saç modelleri hangileri?
24.07.2019 Saç Bakımı
Saçınız sizi yaşlı göstermesin
Saçınız sizi yaşlı göstermesin Bazı saç modelleri sizi olduğunuzdan yaşlı gösterebilir. İşte yaşınıza yaş ekleyen saç modelleri…
19.01.2018 Saç Bakımı
Erkeğin saç tipine göre karakter analizi
Erkeğin saç tipine göre karakter analizi Erkeğinizin saç tipini söyleyin size kim olduğunu söyleyelim. Erkeklerin saç tipi karakteri hakkında sandığınızdan daha fazla ipucu veriyor.
27.11.2017 Saç Bakımı
Saç kesimini beğenmedi, berberi öldürdü
Saç kesimini beğenmedi, berberi öldürdü Rusya’nın başkenti Moskova’da saç kesimini beğenmeyen ve bu yüzden berberle tartışan şahıs, eline bıçak alınca kovalamaca yaşandı. Şahsı cadde ortasında yakalayan adam, berbere art arda bıçak darbeleri savurdu. Talihsiz berber olay yerinde yaşamını yitirdi. Korkunç cinayetse anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Saç uzunluğunuz karakterinizi ele veriyor
Saç uzunluğunuz karakterinizi ele veriyor Saç kesimimiz kendimizi ifade biçimlerimizden bir tanesi. Yapılan bir araştırmaya göre saç uzunluğumuz ayrıca karakterimize dair ipuçları veriyor.
23.05.2017 Saç Bakımı
Yaza bomba gibi hazırlanmanın 7 yolu
Yaza bomba gibi hazırlanmanın 7 yolu Mayıs ayının son günlerinde yaz mevsimi kapıya dayanmışken kış uykusundan uyanma vakti gelmiş demektir. Hele ki kendiyle ilgilienmeyi ve bakım yapmayı seven bir kadınsanız bu tüyoları kaçırmamanızı tavsiye ederiz...
12.03.2018 Hayat
Saçını kestirdikten sonra taş gibi olan erkekler
Saçını kestirdikten sonra taş gibi olan erkekler Dış görünüşlerindeki değişimlerle bizi şaşırtanlar her zaman sadece kadınlar olmuyor. Bazen erkekler de basit bir saç kesiminden sonra inanılmaz yakışıklı hale gelebilir.
11.04.2017 Yaşam
Tarz olacağım derken...
Tarz olacağım derken... Genç kız, saçlarına farklı bir tarzda kahkül yapmayı denedi, ancak sondaki yüz ifadesi her şey anlatıyordu...
11.09.2019 Nevidyo
Saç kesiminin ne kadar önemli olduğunu gösteren değişimler
Saç kesiminin ne kadar önemli olduğunu gösteren değişimler Saç kesimi ne kadar önemli diyorsanız bu değişimleri gördüğünüzde emin olun kuaförün yolunu tutacaksınız
16.11.2016 Saç Bakımı
Ünlülerde saç kesim modası! Tuba Büyüküstün'den sonra Şebnem Dönmez'de...
Ünlülerde saç kesim modası! Tuba Büyüküstün'den sonra Şebnem Dönmez'de... Ünlüler arasında şimdi de saç kestirmek moda oldu. Güzel saçlarıyla ekranların sevilen ismi olan Tuba Büyüküstün'ün ani bir karar vererek saçlarını kısacık kesmesinin ardından güzel oyuncu Şebnem Dönmez'de bu modaya uydu...
17.08.2015 Stil
İran'da saç kesim şekillerine yasak geldi
İran'da saç kesim şekillerine yasak geldi Birkaç gün önce erkekler için kaş aldırmayı yasaklayan İran, " şeytani saç modeli " diye adlandırdığı saç kesimi modelini de yasakladığını bildirdi. İran Berberler Birliği Başkanı Mustafa Guvahi, berberlerin müşterilerin saçlarını " şeytani saç modeli " tarzında kesmelerin yasak olduğunu, yasağa uymayanların ilk uyarının ardından ruhsatlarının iptal olacağını ifade etti.
11.09.2019 Haberler
Yüz şekline göre saç kesimi
Yüz şekline göre saç kesimi Bir saç modeli üzerinde karar verirken saç tipinize ve yüz özelliklerinize dikkat etmeniz gerekir.
18.06.2014 Güzellik
Neymar'dan gençlere hoşgeldin
Neymar'dan gençlere hoşgeldin Santos 1. takıma çıkan 3 genç oyuncu ilk antrenman günlerinde Neymar'ın kurbanı oldu. Eline tıraş makinesini alan Neymar 3 oyuncunun da saçlarını kesti ve bunun onlara hoşgeldin hediyesi olduğunu söyledi.
2.02.2013 Futbol