Saç Kremi

Saç Kremi

Son dakika saç kremi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan saç kremi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan saç kremi haber sayfamızda...

Saç Kremi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 451 saç kremi haberi bulunmuştur.
Gürleştirmek için önce şekillendir! Saç kremi kullanırken en önemli detay buymuş
Gürleştirmek için önce şekillendir! Saç kremi kullanırken en önemli detay buymuş Kalın saçlı kadınlara imreniyor, farklı saç modelleri deniyor, hacimli saçlara sahip olmak için her saç bakım yöntemini tercih ediyor ama sonuçtan dolayı hayal kırıklığına uğruyor olabilirsiniz. Ancak hayalinizdeki saçlara kavuşmanız için bazı püf noktaları söyleyebiliriz.
25.04.2024 Saç Bakımı
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Saçlarımız 50 yıldır çok daha bakımlı… İşte Türkiye’nin saç bakımında aldığı uzun yolun hikayesi!
Saçlarımız 50 yıldır çok daha bakımlı… İşte Türkiye’nin saç bakımında aldığı uzun yolun hikayesi! Türkiye’de 50 yıldır kaliteli ve yenilikçi formüller eşliğinde fark yaratan köklü marka Elidor, hepimizin hayatına dokunan özellikleriyle saç bakımının gözdesi konumunda. Dünyada da en çok tercih edilen saç bakım markalarından olan Elidor, “Kendi Yolumuzda” sloganı ile ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Unilever şirketine ait olan Elidor, bakımlı ve sağlıklı saçlara kavuşturan ve ihtiyaca yönelik formüle edilen ürünlerini her geçen gün daha fazla insanla buluşturuyor.
29.03.2024 Advertorial
Tarihi geçmiş şampuan kafada saç bırakmıyor! Kimsenin bilmediği gerçek
Tarihi geçmiş şampuan kafada saç bırakmıyor! Kimsenin bilmediği gerçek Her ürünün bir son kullanma tarihi vardır. Çoğu kişinin evinde yarısı boş şampuan ve saç kremi şişeleri bulunur ve son kullanma tarihlerini kimse bilmez. İşte bir süredir kullanmadığınız bir ürünün son kullanma tarihinin geçmiş olup olmadığını veya hala kullanıma uygun olup olmadığını belirlemenin yolu.
22.02.2024 Saç Bakımı
Çekmiş kıyafetleri eski haline getiren tüyo! Yarım saat bekletmek yetiyor
Çekmiş kıyafetleri eski haline getiren tüyo! Yarım saat bekletmek yetiyor Kıyafetinizi yepyeni aldınız ve hatta hiç giymeden yıkamaya attınız. Daha giymediğiniz kıyafetinizin çektiğini gördüyseniz üzülmeyin. Çözümü çok basit. Çekmiş kıyafetleri eski haline getiren bu tüyo ile kıyafetlerinizi kurtarabilirsiniz.
14.12.2023 Püf Noktası
Zeytinyağına alternatif yağ! Saçları halat gibi uzatıyor ve besliyor
Zeytinyağına alternatif yağ! Saçları halat gibi uzatıyor ve besliyor Saç bakımı denince akla gelen yağlardan birisi de zeytinyağı. Ancak ‘Zeytinyağı saçıma iyi gelmedi’ diyorsanız alternatif olarak saçlarınıza uygulayabileceğiniz yağlar var. Hem saçı besliyor hem de halat gibi uzatıyor.
29.11.2023 Saç Bakımı
Saç kremi yeterli değil! Saç dökülmesini önleyen keratin maskesi
Saç kremi yeterli değil! Saç dökülmesini önleyen keratin maskesi Saçlarınızı düzenli olarak yıkayıp şekillendiriyorsunuz. Ancak sağlıklı, güçlü ve nemli kalmasını sağlamak için ne yapıyorsunuz? Çoğu kişi saç maskelerine pek önem vermiyor, saç kremlerinin saçlarının güzel görünmesi için yeterli olduğunu düşünüyor.
28.11.2023 Saç Bakımı
ŞOK YENİ AKTÜEL KATALOG 15-21 KASIM! 🛒 ŞOK Market'de bu hafta hangi ürünler satışa sunuldu! Oyuncu koltuğu, Klavye, Monitör, Kasa çeşitleri...
ŞOK YENİ AKTÜEL KATALOG 15-21 KASIM! 🛒 ŞOK Market'de bu hafta hangi ürünler satışa sunuldu! Oyuncu koltuğu, Klavye, Monitör, Kasa çeşitleri... ŞOK 15-21 Kasım haftanın fırsat katalogları yayımlandı. Bu hafta ŞOK mağazalarında satışa çıkacak ürünler arasında Çift Kişilik Baskılı Yorgan 369 TL, Katlanır Yatak 899 TL, Çok Amaçlı Dolap 5 Raflı 999 TL, Duru Şampuan/Saç Kremi çeşitleri 37,40 TL, BabyOne Bebek Bezi Çeşitleri 142 TL, Amboss Delta 6 Parça Güveç Seti 999 TL, Amboss Delta Çelik Derin Tencere 599 TL, Esse Palermo Porselen 12 Parça 4 Kişilik Yemek Takımı 899 TL, Sinbo Filtre Kahve Makinesi 499 TL, Paşabahçe 12 Parça Çay Takımı 79,95 TL'ye satışta olacak. İşte 15-21 Kasım ŞOK aktüel ürünler katalogları...
16.11.2023 Bilgi Rehberi
Saç dökülmesi ve kepeğe tek damlalık çözüm! Egzama ve kaşıntıdan eser bırakmıyor
Saç dökülmesi ve kepeğe tek damlalık çözüm! Egzama ve kaşıntıdan eser bırakmıyor Saç dökülmesi, egzama, kaşıntı ve kepek sorunu her insan için can sıkıcıdır. Hem rahatsızlık hissi verir hem de görünüş açısından insanı mutsuz eder. Saç dökülmesi, kaşıntı, pullanma gibi probleme iyi gelen doğal yöntemler mevcut. Tek damlası saç diplerine ve dökülmelere iyi geliyor.
14.11.2023 Saç Bakımı
Miyopa karşı açık hava! 'En az 1 saat güneş ışığı gelişim riskini azaltıyor'
Miyopa karşı açık hava! 'En az 1 saat güneş ışığı gelişim riskini azaltıyor' Görme bozuklukları, teknolojinin hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmesiyle birlikte artık daha sık karşılaşılan bir rahatsızlık türü. Çocuklarda da bu rahatsızlıkların arttığını belirten uzmanlar en az 1 saat güneş ışığının yararlarına dikkat çekiyor.
14.10.2023 Genel Sağlık
Bazen ağrı ortaya çıkmayabilir! İşte sinir sıkışmalarının belirtileri
Bazen ağrı ortaya çıkmayabilir! İşte sinir sıkışmalarının belirtileri Sağlığı olumsuz yönde etkileyen sinir sıkışması pek çok nedene bağlı olarak meydana gelebiliyor. Tedavi edilmediği takdirde ise his ve kaybına dahi neden olabiliyor. Bazı durumlarda ağrının ortaya çıkmayabileceğini söyleyen Prof. Dr. Nergiz Hüseyinoğlu, sinir sıkışmalarıyla ilgili önemli bilgiler paylaştı.
13.10.2023 Genel Sağlık
1 günde yağlanan saçlara son! Şampuandan önce saç kremi kullanınca düzeliyor
1 günde yağlanan saçlara son! Şampuandan önce saç kremi kullanınca düzeliyor Yağlı saçlar sağlıklı olsa da bakımları oldukça zorlayıcıdır. 1 gün içinde yağlanan saçlarınıza yapmanız gereken bazı bakımlar bulunuyor. İşte yağlı saçlarınız için hayat kurtaran bazı ipuçları.
13.10.2023 Saç Bakımı
Doğallıktan gelen yeni saç trendi gri saç: Bu yöntemle gri saçlarınız daha aydınlık gözüküyor
Doğallıktan gelen yeni saç trendi gri saç: Bu yöntemle gri saçlarınız daha aydınlık gözüküyor Gri ve beyaz saçlar bir zamanlar yaşlılığın haberci anlamına geliyordu. Ancak günümüzde gri saçlar moda trendi haline geldi. Kimileri boyatırken kimileri de gri renge dönen saçlarından trend olduğu için vazgeçemiyor. Gri saçlarınıza doğru bakım yapmazsanız donuk ve cansız gözükmesine neden olabilir. İşte gri saçınızı daha aydınlık hale getiren o yöntem…
10.10.2023 Saç Bakımı
Patates soyacağıyla başladı, şimdi dünyayı temizliyor! Kurduğu şirket otel odasında aklına geldi
Patates soyacağıyla başladı, şimdi dünyayı temizliyor! Kurduğu şirket otel odasında aklına geldi İşi gereği sık sık seyahat ediyor, hayatının büyük bir kısmını otellerde geçiriyordu. Yine o günlerden birinde oturduğu yerden sıçradı, aklına muazzam bir fikir gelmişti. Eğer siz de otelden ayrılırken bu ürünleri özellikle çöpe atmıyor ya da tamamen bitirmiyorsanız onlara ne olduğuna hem şaşıracak hem de hayran olacaksınız.
8.08.2023 Yaşam
Hem suyu içiliyor hem de meyvesi yeniliyor: Tam bir şifa deposu... Böbrekleri temizliyor ve cildi güzelleştiriyor
Hem suyu içiliyor hem de meyvesi yeniliyor: Tam bir şifa deposu... Böbrekleri temizliyor ve cildi güzelleştiriyor Hindistan cevizinin suyunu içebilir, meyvesini yiyebilir, yağından faydalanabilirsiniz. Hindistan cevizinin hem vücudumuza hem de cildimize oldukça fazla faydası vardır. Ayrıca idrar söktürücü faydasından da yararlanabiliriz. Hindistan cevizinin tüm faydalarını sizler için derledik.
27.07.2023 Sağlık
Ütü derdine son! Meğer bu kadar kolaymış: Kıyafetleriniz jilet gibi olacak
Ütü derdine son! Meğer bu kadar kolaymış: Kıyafetleriniz jilet gibi olacak Ütü yapmayı herkes sevmez. Hele ki sıcak yaz aylarında sıcak sıcak ütü daha çekilmez hale geliyor. Ancak ütüden daha basit ve pratik yöntemle kıyafetlerinizi jilet gibi yapmak mümkün.
17.07.2023 Püf Noktası
Gözü dönmüş sevgiliden 6 saat süren işkence! Söylediği 5 söz hayatını kurtardı
Gözü dönmüş sevgiliden 6 saat süren işkence! Söylediği 5 söz hayatını kurtardı Yüzüne köpek dışkısı sürdü, gözlerine saç kremi döktü, yetmedi saatlerce dövdü! Ancak genç kadın taksi şöförünün kulağına o sözcükleri fısıldamasaydı belki de şu an hayatta olmayacaktı! 26 yaşındaki iki çocuk annesine, sevgilisinin yaptıkları korku filmlerini aratmadı.
10.05.2023 Dünya
Hakan Altun'dan 'Magazin D'ye çok özel itiraflar!
Hakan Altun'dan 'Magazin D'ye çok özel itiraflar! Arabesk müziğin taçsız prensi Hakan Altun, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda An Epic Symphony Orkestrası ile verdiği konser öncesi Magazin D'den Asiye Acar'a samimi itiraflarda bulundu. 'Şarkılar Bizi Söyler'in başarısının sırrını anlatan Hakan Altun, mzük ziyafeti sunduğu için konserleri için bir anlamda emeklilik sinyali verdi. Özel hayatından sahne yaşamına işte ünlü sanatçının bilinmeyenleri...
25.10.2022 Cadde
Saç bakımında bu içeriğe dikkat! Kansere yol açıyor
Saç bakımında bu içeriğe dikkat! Kansere yol açıyor Saçınızı yıkamanın çok tatmin edici bir yanı var: Nazik saç derisi masajı, hoş koku ve sonrasında gelen temiz his. Biraz saç kremi, saç spreyi ve saç köpüğünden sonra dünyayla yüzleşmeye hazırsınız! Peki tüm bu rutinler sırasında kullandığınız ürünler sizin için gerçekten iyi mi? İşte saç bakımında karşılaştığımız zararlı içerikler... MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
11.02.2022 Saç Bakımı
Şafak Sezer: Saç çıktı ama sonra vücut gitti!
Şafak Sezer: Saç çıktı ama sonra vücut gitti! Yıllar önce dökülen saçlarına çözüm olması için bir saç kremi için gönüllü olmaya karar veren komedyen Şafak Sezer, hastanelik olduğunu belirtirken, yapılan uygulamanın yan etkilerini canlı yayında anlattı.
25.01.2022 Cadde
Kış aylarında kuruyan ve yıpranan saçları canlandırmanın püf noktaları
Kış aylarında kuruyan ve yıpranan saçları canlandırmanın püf noktaları Kış aylarında soğuyan havanın etkisiyle saç ve saç derisiyle ilgili bazı şikayetler artıyor. Kuruluk, matlaşma, kepek ve dökülme bu şikayetler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Peki saç ve saç derisi mevsim değişikliklerinden nasıl etkileniyor, kış aylarında saç kuruluğunu nasıl önleyebiliriz, yıpranan ve kuruyan saçları nasıl canlandırabiliriz, saç tipimize göre hangi ürünleri kullanmalıyız? Saç bakımına dair merak ettiğiniz her şeyi Dr. Cansen Yeni Kut ile konuştuk.
19.01.2022 Saç Bakımı
Hindistan cevizi yağı faydaları nelerdir? Hindistan cevizi yağı saç, cilt ve sivilcelere nasıl uygulanır?
Hindistan cevizi yağı faydaları nelerdir? Hindistan cevizi yağı saç, cilt ve sivilcelere nasıl uygulanır? Hindistan cevizi yağı, hem kozmetik ürünlerinde hem de sofralarda sıkça kullanılıyor. Hindistan cevizi ağacının meyvesinden üretilir. Faydaları saymakla bitmeyen hindistan cevizi yağı saç, cilt, yüz, sivilce ve kirpik için kullanılır. Hindistan cevizi yağı ayrıca kilo vermeye de yardımcı olur. İçerdiği orta zincirli yağ asitleri tokluk hissini arttırır. Bunun da kilo vermeye yardımcı olduğu düşünülmektedir. Hindistan cevizi yağı faydaları nelerdir? nelerdir diyorsanız “Hindistan cevizi yağının saç, cilt ve sivilcelere nasıl uygulanır?” içeriğimizden detaylıca okuyabilirsiniz.
3.12.2021 Güzellik
Deniz Tuzu Spreyi Nedir? Ne İçin Ve Nasıl Kullanılır?
Deniz Tuzu Spreyi Nedir? Ne İçin Ve Nasıl Kullanılır? Deniz tuzu spreyi sıklıkla kullanılan saç spreylerinden biridir. Özellikle saçlara tıpkı denizden çıktıktan sonra ki dalga ve şekilleri vermek için kullanılır. Bunun yanı sıra bu spreyle alakalı birçok şey merak edilmektedir. Bu bakımdan Deniz tuzu spreyi hakkında bilgi edinebilir ve günlük hayatta rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sizler için Deniz tuzu spreyi nedir? Ne için ve nasıl kullanılır tüm detayları ile derledik.
19.10.2021 Eğitim
Alında Neden Büyük Sivilce Çıkar? Nasıl Geçer?
Alında Neden Büyük Sivilce Çıkar? Nasıl Geçer? Yüzün çeşitli bölgelerinde çıkan sivilceler farklı nedenlerden kaynaklanmaktadır. Sivilce oluşumunda; hormonlar, çevresel faktörler, beslenme ve genetiğin rolü vardır. Bazı vakalarda aşırı yağlı cilt sebep olurken bazılarında yağ oranı ve şeker ayrıca kozmetik ürünler sivilceyi artırabilmektedir. Peki, alında neden büyük sivilce çıkar tüm detayları ile derledik.
10.08.2021 Sağlık
Saç Kremi Nasıl Kullanılır? Saç Kremleri Ne İşe Yarıyor?
Saç Kremi Nasıl Kullanılır? Saç Kremleri Ne İşe Yarıyor? Saçların sağlıklı bir şekilde uzaması için ve saç bakımı için çeşitli ürünler kullanılmaktadır. Siz de saç bakımı için farklı ürünler kullanmayı tercih edebilirsiniz. Saç bakım ürünleri içerisinde en fazla tercih edilen ve kullanılan ürünlerden birisi de saç kremi olarak ifade edilebilir. Saç kremi nasıl kullanılır? Saç kremleri ne işe yarıyor? İşte, merak edilen tüm detayları derledik.
20.05.2021 Saç Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Saç Kremi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.