Uyku halinde saçlarınızı koruyun! 4 basit yöntem yeterli oluyor
Uyku halinde saçlarınızı koruyun! 4 basit yöntem yeterli oluyor Saçınız kuruysa veya boyalıysa, ona zarar vermemek için dikkat etmeniz bazı hususlar var. Saç tellerinizin bakımı, doğru şampuanı kullanmanın ve sıcak şekillendirme araçlarından kaçınmanın çok ötesine geçiyor. Hatta uyurken bile saçlarınızı korumak için yapabileceğiniz şeyler var. İşte saçlarınızı gece uyurken koruyabilmenizi sağlayacak bazı yöntemler.
9.01.2024 Genel Sağlık
Dayanıklı ve sağlıklı saçlar için 7 öneri
Dayanıklı ve sağlıklı saçlar için 7 öneri Kadınların yüzde 50'sinden fazlası yaşamları boyunca gözle görülür saç dökülmesi yaşayabilir . Bu özellikle 40 yaş üstü, yeni doğum yapmış veya menopoza girmiş kadınlar için geçerlidir. Evet saçınızı kısa kesebilirsiniz ama yine de sorunun üstesinden gelmeye çalışmakta fayda var.
18.11.2023 Genel Sağlık
Saç dökülmesi kaç tip olur? İşte saç dökülmesinin nedenleri
Saç dökülmesi kaç tip olur? İşte saç dökülmesinin nedenleri Saç dökülme sebepleri genel olarak mevsimsel geçişler, demir eksikliği, aşırı stresli işte çalışma ya da stres yapmak ve hormon sorunları nedeniyle meydana gelmektedir. Ancak uzun süreli saç dökülmeleri ciddi hastalıkların belirtilerinden biri olabilir. Dr. Levent Acar saç dökülme sebeplerini sıraladı...
18.10.2021 Genel Sağlık
Saç Neden Dökülür? Saç Dökülmesi Nedenleri Nelerdir, Nasıl Engellenir?
Saç Neden Dökülür? Saç Dökülmesi Nedenleri Nelerdir, Nasıl Engellenir? Saç dökülmesi nedenleri nelerdir, nasıl engellenir? Saç dökülmesine karşı neler yapılmalıdır? 'Saç neden dökülür?' sorusunun cevabını ve detaylı ayrıntıları sizin için derledik.
10.03.2021 Sağlık
Saç Dökülmesi Neden Olur, Nasıl Önlenir? İşte Saç Dökülmesinin Nedenleri...
Saç Dökülmesi Neden Olur, Nasıl Önlenir? İşte Saç Dökülmesinin Nedenleri... Toplum içinde oldukça sık bir şekilde rastlanan saç dökülmesi; çok yaygın bir problemdir. Saç dökülmesi hem kadınlarda hem erkeklerde görülmektedir. Bu durumun tıp dilindeki ismi ise; Androgenetik Alopesi'dir. Erkeklerde kadınlara oranla saç dökülmesine daha çok rastlanır. Peki saç dökülmesi neden olur, nasıl önlenir? İşte saç dökülmesinin nedenleri...
22.02.2021 Sağlık
Erkeklerin saçını döken o etken açıklandı!
Erkeklerin saçını döken o etken açıklandı! Saç dökülmesinin günümüzün en çok tartışılan ve sürekli çözümü aranılan bir sorun haline geldiğini belirten Dr. Emrah Çinik, erkeklerde stresin saç dökülmesine sebep olduğunu söyledi. Dr. Emrah Çinik, saç dökülmesi hakkında bilgi verdi.
21.07.2020 Saç Bakımı
Saç dökülmesi ne zaman tehlikeli olur?
Saç dökülmesi ne zaman tehlikeli olur? 3 aydan fazla süren bir saç dökülmesi yaşıyorsanız mutlaka sebebini araştırın! Türk Dermatoloji Derneği Üyesi Prof.Dr.Server Serdaroğlu, bu durumun herhangi bir hastalığın habercisi olabileceğini söyledi
26.11.2019 Genel Sağlık
Saçlar neden dökülür?
Saçlar neden dökülür? Saç dökülmesi özellikle mevsimsel olarak görülen bir problem. Fakat çok çeşitli nedenler de ortaya çıkabiliyor. Peki saçların dökülmesinin asıl sebebi nedir, saç gurusu serken bozkurt cevaplıyor.
3.07.2017 Güzellik