8 saatten fazlası zarar! Bu hatalarla saçınızdan olmayın, işte çözümü
8 saatten fazlası zarar! Bu hatalarla saçınızdan olmayın, işte çözümü Saçlarınız yanlış ürün kullanımı, ısı, aşırı yıkama ve çevresel faktörler gibi sebeplerden dolayı kırılgan ve cansız görünebilir. Bunun en basit çözümü, alışkanlıklarınızı değiştirmek ve saçınıza uygun bir yağ ile onlara bakım yapmaktır.
14.02.2024 Saç Bakımı
1 gecede ısı kullanmadan saçları kıvır kıvır yapmanın yolu! Birkaç tel toka yeterli
1 gecede ısı kullanmadan saçları kıvır kıvır yapmanın yolu! Birkaç tel toka yeterli Saçlarınız ısıyla şekil vermekten yorulmuş ve yıpranmış olabilir. O halde saçlarınızı ısısız şekillendirebileceğiniz modellere başlamanın tam zamanı. Aşırı sıcaktan kaynaklanan saç hasarlarına son vermek için evinizdeki birkaç eşyayı kullanmak yeterli. Hem paradan hem de zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak ısısız saç şekillendirme yöntemleri haberimizde.
18.12.2023 Saç Bakımı
Çoraplarınızı kullanarak saçlarınızı bukleler ile buluşturun
Çoraplarınızı kullanarak saçlarınızı bukleler ile buluşturun Düz saç tellerinizi mükemmel buklelere sadece çorap kullanarak dönüştürebileceğinizi biliyor muydunuz? Saçınızı çoraplarla nasıl kıvırmayı öğrenmek için okumaya devam edin.
8.04.2020 Saç Bakımı
Sağlıklı saçlar için muhteşem ipuçları
Sağlıklı saçlar için muhteşem ipuçları Hem güzelliğin tamamlayıcısı hem de dış görünümün önemli bir parçası olan saçın yapısını keratin, pigment, yağlar ve eser elementler oluşturur. Eğer saçınız parlak görünümlü, düzgün ve kolay taranıyorsa sağlıklıdır. Ancak bazı durumlarda saçlarda kırılma, matlık, sağlıksız görüntü ve dökülme şikâyetleri ortaya çıkabilir.
27.02.2018 Saç Bakımı
Önder Tiryaki'den saç bakımı ve saç şekillendirme tüyoları
Önder Tiryaki'den saç bakımı ve saç şekillendirme tüyoları Kelebek Özel jürisinin belirlediği 10 kızla bir araya gelen Pantene Saç Stilisti Önder Tiryaki, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde güç ve sağlıkla parlayan saçlar ile kırmızı halıda yürümek için neler yapılması gerektiğini anlattı.