Saç yıkamaya zamanınız yoksa bunları yapın! Kullanınca daha temiz oluyor
Saç yıkamaya zamanınız yoksa bunları yapın! Kullanınca daha temiz oluyor Hepimizin zamanı kısıtlı. Öyle ki spor yapmaya bile vakit bulamadığımız zamanlarda, egzersiz sonrası saçlarımızı şampuanlamak zorunda kalacağımızı hayal bile edemiyoruz. Sürekli aceleniz varsa ve bazen saçınızı yıkamak zamanınızın çoğunu alıyormuş gibi hissediyorsanız bu bilgiler tam size göre.
17.04.2024 Saç Bakımı
İnce telli saçlarınızı kalınlaştırın! İşin sırrı bu püf noktalarında
İnce telli saçlarınızı kalınlaştırın! İşin sırrı bu püf noktalarında Daha kalın saçlara sahip olma arayışınızda birçok saç bakımı ve çözümüyle karşılaşabilirsiniz, ancak gerçekte işe yarayan ipuçları oldukça basittir. Birkaç saç ürünü ve yaşam tarzınızdaki bazı doğal değişiklikler, daha sağlıklı, daha parlak saçlar için yeterince iyidir. İşte doğal yollarla kalın saçlara sahip olmanın yolu.
6.02.2024 Saç Bakımı
Saç yıkarken bilmeden en sık yapılan 8 hata - Saç yıkamanın püf noktaları
Saç yıkarken bilmeden en sık yapılan 8 hata - Saç yıkamanın püf noktaları Saç yıkamak, ilk bakışta gözünüze çok kolay görünebilir. Ancak saç yıkarken fark etmeden yapacağınız hatalar saçın kurumasına, kırılmasına ve hatta kafa derinizde enfeksiyonlara yol açar. Oysa basit birkaç püf noktası, sizi kuaförden yeni çıkmış gibi göstermeye yetiyor. Saç yıkarken en çok yaptığımız hataları siz de merak ediyor musunuz? İşte daha sağlıklı ve parlak saçlara sahip olmanızı engelleyen o hataların listesi... PEMBENAR ÖZEL
25.09.2020 Güzellik
Saç yıkamanın en doğru yöntemleri
Saç yıkamanın en doğru yöntemleri Birazdan vereceğimiz bilgilerden sonra şimdiye kadar saçınızı hiç yıkamamış olduğunuzu fark edeceksiniz.
8.05.2017 Saç Bakımı
Shakira'dan Pique'ye: O dünyanın en iyisi!
Shakira'dan Pique'ye: O dünyanın en iyisi! Barcelona'nın yıldız ismi Pique, şarkıcı eşi Shakira'nın saçlarını yıkadı. Shakira bu görüntüleri sosyal medyada paylaştı ve eşi Pique'nin dünyanın en iyisi olduğunu söyledi.
24.01.2017 Futbol
Saçınızı sıcak suyla yıkamayın!
Saçınızı sıcak suyla yıkamayın! Sağlıklı ve güzel saçlara sahip olmak herkesin hayalidir.Sağlıklı saçlar için saçınızı ılık suyla yıkamanızda fayda var. Dermatec Polikliniği Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek konu ile ilgili bilgiler verdi.
4.02.2015 Saç Bakımı
Sağlıklı saçlar için ne yapmalı?
Sağlıklı saçlar için ne yapmalı? Saçımızın sağlıksız ve mat görünmesi veya dökülmesi durumlarının birçok nedenleri vardır. Çünkü canlı, parlak ve dökülmeyen saçlar, sağlıklı vücudun da önemli bir işaretidir aynı zamanda. Her ay 1 cm kadar uzar. Saç dökülmesi; mevsimsel, hormonsal, besinsel, ilaç kullanımı, stres, genetik ve bazı cilt hastalıkları gibi nedenlere bağlı olabilir.
11.02.2015 Saç Bakımı