Başakşehir'de hafriyat kamyonu dehşeti kamerada
Başakşehir'de hafriyat kamyonu dehşeti kamerada Başakşehir'de kontrolden çıkan hafriyat kamyonu dehşet saçtı. 4 otomobile ezen hafriyat kamyonu, iş yerinin önünde oturan esnafı ezdi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Edinilen bilgilere göre olay Şahintepe Mahallesi eski İstanbul Caddesi'nde aşırı süratli hafriyat kamyonu sürücüsü, önüne çıkan minibüse çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan kamyon, önce yol kenarındaki 4 araca, ardından da bir iş yerinin duvarına çarptı. Bu sırada iş yerinin önünde oturan Sadrettin Can isimli esnaf, yaralandı. Yaralı Can, çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Hafriyat kamyonunu plakasının olmadığı, kaçak şekilde hafriyat taşıdığı iddia edildi. Şahintepe'de dehşet anları güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde esnaflar dükkanın önünde oturarak sohbet ediyor. Bir süre sonra kontrolden çıkan hafriyat kamyonu esnafların arasında dalıyor. Bu sırada esnaflar kaçmaya çalışırken bir esnaf ise yaralanıyor.
11.09.2019 Yaşam
Aşırı yük taşıyan otomobil tehlike saçtı
Aşırı yük taşıyan otomobil tehlike saçtı Adana’da otomobiline aşırı yük yükleyen sürücü görenleri hayrete düşürdü. Edinilen bilgiye göre Kozan ilçesinde bir otoyolda kaydedilen görüntülerde, bir sürücü otomobilin bagajına ve üzerine 3 büyük çuval yüklenmiş şekilde ilerledi. Trafik kurallarını ihlal edip standardın üzerinde yük taşırken, hem kendi canını hem de diğer vatandaşların hayatlarını riske atan otomobil sürücüsü görenlerin şaşkın bakışlarıyla yoluna devam etti.
11.09.2019 Yaşam
Hafriyat kamyonu dehşet saçtı
Hafriyat kamyonu dehşet saçtı Arnavutköy'de yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişi hafriyat kamyonunun çarpması sonucu öldü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza dün akşam saatlerinde Boğazköy Mahallesi'nde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Ali Önlem (56)'e hafriyat kamyonu çarptı. Önlem'in üzerinden geçen kamyon bir süre yoluna devam ettikten sonra vatandaşlar tarafından durduruldu. Olayı gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede Önlem'in hayatını kaybettiği belirlendi. Ali Önlem'in cenazesi yapılan incelemenin ardından Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyon sürücüsü gözaltına alındı.
11.09.2019 Yaşam
Sokağa giren TIR dehşet saçtı
Sokağa giren TIR dehşet saçtı İstanbul'da bir sokağa giren TIR park halindeki 6 araca çarptı. Araçlarda maddi hasar oluşurken TIR'ın araçlara çarpma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, 22.00 sıralarında İskenderpaşa Mahallesi Rağbet Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, caddeden sokağa giren TIR sürücüsünün gaza basması üzerine sokakta bulunan 6 araca çarptı. Çarpmadan sonra bir binanın duvarına da çarpan TIR hızla olay yerinden uzaklaştı. TIR Sofular Caddesinde sıkıştı. TIR'ın peşinden giden vatandaşlar sürücüyü indirdi. Olay yerine çağrılan polis ekipleri sürücüyü gözaltına aldı. TIR çekici yardımıyla emniyet otoparkına çekildi. Tırın çarptığı 6 araçta maddi hasar meydana gelirken o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. "CANLI BOMBA GİBİYDİ" Bir araç sahibi Hasan Çiçekler, “TIR mahalleye dalmış, canlı bomba gibiydi. Önüne ne geldiyse almış, götürmüş. Bizim aracımız da pert olmuş. Vatandaşlar olmasa.. Polis ve vatandaş sıkıştırdı; yoksa ne varsa alır götürürdü. Böyle bir şey olmaz. Resmen canlı bomba” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Gergedan dehşet saçtı: 1 ölü, 6 yaralı
Gergedan dehşet saçtı: 1 ölü, 6 yaralı Nepal’de bakıcılarının elinden kaçan gergedan dehşet saçtı; 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Ülkenin güneyinde yer alan Hetauda kentinde ulusal parka götürülmek üzere yola çıkarılan dev gergedan, görevlilerin elinden kaçmayı başarınca ortalığı birbirine kattı. Kent merkezinde bir oraya bir buraya koşuşturan şaşkın hayvan, önüne çıkanları da ezdi. Gergedanın ezdiği insanlardan biri hayatını kaybederken, 6’sı da yaralandı. Uyuşturucu iğneyle vurularak durdurulan gergedan, daha sonra Chitwan Ulusal Parkı’na götürüldü.
11.09.2019 Haberler
Elini uzattığı her şeyi, havaya uçurdu!
Elini uzattığı her şeyi, havaya uçurdu! Bilinmeyen bir dil konuşan ve elini uzattığı her şeyi havaya uçuran garip giyinişli adam dehşet saçtı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Bıçaklı saldırgan dehşet saçtı
Bıçaklı saldırgan dehşet saçtı Rusya’nın St. Petersburg şehrinde bir dükkâna müşteri gibi giren hırsız, iş yeri sahibini bıçakladı. Yirmi ayrı yerinde bıçaklanan dükkân sahibi hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri