Sadık Yakut

Sadık Yakut

Son dakika sadık yakut haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sadık yakut gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sadık yakut haber sayfamızda...

Sadık Yakut

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 562 sadık yakut haberi bulunmuştur.
Türkiye’nin en  büyük 2. bankası
Türkiye’nin en büyük 2. bankası Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, “2020’de yaşanan tüm zorluklara rağmen, seferberlik ruhuyla çalışarak Türkiye’nin en büyük 2. bankası olduk” dedi.
27.03.2021 Ekonomi
VakıfBank'ta Abdi Serdar Üstünsalih görevine devam ediyor
VakıfBank'ta Abdi Serdar Üstünsalih görevine devam ediyor VakıfBank'ın Olağan Genel Kurul toplantısında Abdi Serdar Üstünsalih, genel müdür olarak görevine devam ederken, Hamza Yerlikaya'nın yerine Mustafa Saydam yönetim kurulu listesinde yer aldı.
26.03.2021 Ekonomi
Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili kamu görevlileri yargılanıyor
Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili kamu görevlileri yargılanıyor Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin yaşamını yitirmesine ilişkin 9 üst düzey kamu görevlisinin, "görevi kötüye kullanmak" suçundan yargılandığı davada tanıkların dinlenmesine devam edildi.
30.10.2019 Gündem
Aziz Yıldırım'dan çarpıcı açıklamalar!
Aziz Yıldırım'dan çarpıcı açıklamalar! Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın başkanlıktaki 20. yılı için Ankara'da özel bir gece düzenlendi. Aziz Yıldırım çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçeli basketbolcu Esra Ural evlendi
Fenerbahçeli basketbolcu Esra Ural evlendi Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Esra Ural, beden eğitimi öğretmeni Veysel Topuz ile birleştirdi.
1.07.2020 Magazin
92 yıl sonra fraka veda
92 yıl sonra fraka veda Meclis İç Tüzüğü’nde değişiklik öngören teklifte TBMM Başkanı ve başkanvekillerine oturumları yönetirken frak giyme zorunluluğunu kaldıran madde en çok Meclis bürokrasisini sevindirdi.
11.07.2017 Siyaset
Celal Adan’ın acı günü
Celal Adan’ın acı günü MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan’ın çoklu organ yetmezliği nedeniyle önceki gün 101 yaşında vefat eden annesi Fatma Adan dün Eyüp Sultan Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı.
13.12.2015 Siyaset
Cenazede 'Alaattin Çakıcı' krizi
Cenazede 'Alaattin Çakıcı' krizi Alaattin Çakıcı tarafından, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan’ın hayatını kaybeden annesi Fatma Adan’ın cenazesine gönderilen çelengin üzerindeki yazı, bazı kişilerce çıkarılmak istendi.
13.12.2015 Gündem
‘Anadolu’da yüzde 7 kriteri
‘Anadolu’da yüzde 7 kriteri Milletvekili adaylarını belirleyecek olan komisyon, çalışmalarını Davutoğlu başkanlığında sürdürüyor. Komisyonun ilk günkü mesaisi 12 saat sürdü Kulislere göre, listeler genel hatlarıyla şekillendi. İstanbul, Ankara ve İzmir’deki listelerde ‘güçlü aday’ revizyonuna gidileceği öğrenildi
15.09.2015 Siyaset
Ağır toplar vekillik  başvurusu yapmadı
Ağır toplar vekillik başvurusu yapmadı Ak Parti’de, 1 Kasım milletvekili genel seçimleri için milletvekili aday adayı başvuruları önceki akşam sona erdi. Başvuruların sayısının engelli adaylar hariç 3 bin 7 olduğu öğrenilirken kadın adayların sayısının 500’e yakın olduğu kaydedildi. Ak Parti’nin kasasına bu başvurulardan yaklaşık 13 milyon lira girdi.
4.09.2015 Siyaset
Ak Parti’de 3 dönemliklere Meclis kapısı aralanabilir!
Ak Parti’de 3 dönemliklere Meclis kapısı aralanabilir! 7 Haziran seçimlerinde aday olamayan ve aralarında Cemil Çiçek, Bülent Arınç, Ömer Çelik, Ali Babacan gibi ağır topların da bulunduğu ‘3 dönem’ mağduru 70 isim erken seçim durumunda tekrar aday olabilecek...
14.08.2015 Siyaset
Aydın makam  odasını kaptı
Aydın makam odasını kaptı MHP’nin TBMM Başkanvekili olarak belirlediği Koray Aydın, ana binada Ak Partili eski TBMM Başkanvekili Sadık Yakut’un boşalttığı odayı kaptı.
3.07.2015 Siyaset
Cenaze sonrası sürpriz buluşma
Cenaze sonrası sürpriz buluşma Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Gül ve TBMM Başkanı Çiçek’in makamında bir araya geldi. Çiçek buluşmayla ilgili “Siyasi anlam yüklemeyin” dedi
19.06.2015 Siyaset
İlk koalisyonun adresi TOKİ
İlk koalisyonun adresi TOKİ Seçimin ardından Ak Parti, CHP, MHP ve HDP arasında koalisyon arayışları sürerken, ilk koalisyon TOKİ konutları kurasında kuruldu. TBMM Başkanı Çiçek ve 4 partinin vekilleri kurayla komşu oldu
17.06.2015 Gündem
Muhabirler güvenliği ihlal etmişler!
Muhabirler güvenliği ihlal etmişler! TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, parlamento kartları iptal edilen Kanaltürk TV muhabiri Uğur Telli ve Today’s Zaman muhabiri Ali Aslan Kılıç’ın, ‘TBMM’nin güvenliğini ve saygınlığını ihlal ettiğini’ bildirdi.
27.04.2015 Gündem
AK Parti'de popüler isimler liste dışı kaldı
AK Parti'de popüler isimler liste dışı kaldı Liste dışı kalan ünlüler: İbrahim Tatlıses, Tanju Çolak, Hamza Yerlikaya...
9.04.2015 Siyaset
Ak Parti milletvekili adayları belli oldu! İşte il il kesinleşmiş aday listesi
Ak Parti milletvekili adayları belli oldu! İşte il il kesinleşmiş aday listesi Ak Parti yeni yılda seçim gününde beraber hareket edeceği yeni milletvekillerini belirledi. YSK'ya sunulan AKP milletvekili aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Ak Parti'den hangi ilde kim milletvekili adayı oldu? Detaylar ve kesinleşmiş son liste haberimizde...
12.04.2015 Gündem
Ak Parti’de 100 vekil çizik yedi
Ak Parti’de 100 vekil çizik yedi Ak Parti’nin listesinde 3 dönem kuralı nedeniyle 70 vekil yer almadı. Davutoğlu yeniden aday olan 100 kişiyi listeye almadı.
7.04.2015 Gündem
Ak Parti Milletvekili adayları belli oldu (İşte Ak Partili adayların tam listesi)
Ak Parti Milletvekili adayları belli oldu (İşte Ak Partili adayların tam listesi) Ve beklenen gün geldi. Ak Parti milletvekili adayları listesi akşam saatlerinde belli oldu. Ak Parti milletvekili adayları içerisinde çok büyük sürpriz isimler var. Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek milletvekili adayı gösterilmedi. İşte Ak Parti milletvekili adaylarının tam listesi.
2.08.2022 Siyaset
Şehit annesine TBMM yasağı
Şehit annesine TBMM yasağı TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, şehit annesi Pakize Alp Akbaba’nın 13 Kasım 2009 tarihli oturumda TBMM locasında Türk bayrağı açarak, “Kabul etmiyoruz” diye bağırdığı için TBMM yerleşkesine giriş yasağı bulunduğunu bildirdi.
6.04.2015 Gündem
Japonya ile nükleer santral işbirliği anlaşması TBMM'de kabul edildi
Japonya ile nükleer santral işbirliği anlaşması TBMM'de kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda Japonya tarafından Sinop'ta nükleer santral yapımını öngören uluslararası anlaşma kabul edildi.
1.04.2015 Siyaset
Vekillerin aldığı maaş haramdır
Vekillerin aldığı maaş haramdır CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın, “Milletvekillerinin aldığı maaş haramdır. Parmak kaldırıp-indirmekle milletvekilliği yapılmaz” sözleri TBMM Genel Kurulu’nda gerilime yol açtı.
31.03.2015 Gündem
İç güvenlik paketi yasalaştı
İç güvenlik paketi yasalaştı Muhalafet partilerinin büyük tepki gösterdiği ve Meclis’te büyük kavgaların çıkmasına neden olan iç güvenlik paketi, 24 saatlik maratonda Ak Parti’nin “komisyon” taktiğiyle yasalaştı. CHP, iç güvenlik paketini Anayasa Mahkemesi’ne taşıyacak
27.03.2015 Gündem
İç güvenlik paketi 16.5 saatlik mesainin ardından yasalaştı
İç güvenlik paketi 16.5 saatlik mesainin ardından yasalaştı Kamuoyunda “iç güvenlik paketi” olarak bilinen "Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı", Meclis Genel Kurulu'nda 16,5 saatlik mesainin ardından kabul edilerek yasalaştı. 231 oyun kullanıldığı Meclis Genel Kurulu'nda milletvekilleri 199 kabul, 32 ret ile iç güvenlik paketini yasalaştırdı.
27.03.2015 Siyaset
Bakan derhal  azledilmeli
Bakan derhal azledilmeli Milli Savunma Bakanı Yılmaz’ın sert sözlere hedef olduğu tartışmada, MHP’liler Türkiye’ye ait adaların Yunanistan tarafından işgaline seyirci kalındığını savundu
26.03.2015 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sadık Yakut ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.