Şafak Operasyonu

Şafak Operasyonu

Son dakika şafak operasyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şafak operasyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şafak operasyonu haber sayfamızda...

Şafak Operasyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.100 şafak operasyonu haberi bulunmuştur.
Önüne dolap koyup kamufle etti! Deldiği duvardan kaçmaya çalışırken yakalandı
Önüne dolap koyup kamufle etti! Deldiği duvardan kaçmaya çalışırken yakalandı Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği koordinesinde şafak vakti 130 ayrı adrese Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyon düzenlendi. Hakkından 15 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı ise daha önceden deldiği duvardan kaçmak istediği sırada polis tarafından kıskıvrak yakalandı.
19.04.2024 Gündem
Eskişehir’de 4 DEAŞ şüpheliden 1'i tutuklandı
Eskişehir’de 4 DEAŞ şüpheliden 1'i tutuklandı Eskişehir’de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda yakalanan 4 şüpheliden 1'i tutuklandı. Soruşturma sürüyor.
6.03.2024 Gündem
DEAŞ'ın gençlik yapılanmasına MİT destekli operasyon
DEAŞ'ın gençlik yapılanmasına MİT destekli operasyon DEAŞ Terör Örgütü'nün gençlik yapılanmasına jandarma ekipleri tarafından İzmir merkezli 5 ilde operasyon yapıldı.
20.02.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji yarın için uyardı! Bazı illerde sıcaklık eksi 32’lere düşecek! İstanbul’a kar yağacak mı?
Son dakika... Meteoroloji yarın için uyardı! Bazı illerde sıcaklık eksi 32’lere düşecek! İstanbul’a kar yağacak mı? Meteoroloji, Valilik, AKOM İstanbul için kar uyarısında bulunmuştu ancak beklenen kar İstanbul’da yağmadı. Eksi 32 ila – 22 derecelere kadar düşecek illeri açıklayan Meteoroloji yarın için İstanbul dahil yeni bir uyarıda bulundu. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise karın neden yağmadığını açıkladı. Peki ‘İstanbul’a önümüzdeki hafta kar yağacak mı?’ İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu tahminleri…
1.02.2024 Gündem
Şanlıurfa'da şafak operasyonu! Çok sayıda gözaltı
Şanlıurfa'da şafak operasyonu! Çok sayıda gözaltı Şanlıurfa'da ekipler uyuşturucu kullanımı ve satışının önlenmesine yönelik kent genelinde çalışma başlatıldı.
1.02.2024 Gündem
Mersin'de 430 polisle 54 torbacıya şafak operasyonu
Mersin'de 430 polisle 54 torbacıya şafak operasyonu Mersin polisinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde 2 aylık süren çalışmasının ardından tespit edilen 54 şüphelinin yakalanması için şafak operasyonu yapıldı.
17.01.2024 Haberler
Saddam'ın tank mezarlığı! Bağdat'ın dibinde, değeri milyonlarca dolar
Saddam'ın tank mezarlığı! Bağdat'ın dibinde, değeri milyonlarca dolar Saddam Hüseyin dönemi Irak için kapanmış ve artık geride kalmış bir sayfa olsa da ülke genelinde bu döneme ait izlere günümüzde rastlamak mümkün. Bu izlerin içinde en ilginç olanlarından biri de Irak’ın başkenti Bağdat yakınlarında bulunan, milyonlarca dolarlık değere sahip Taci Askeri Üssü.
23.12.2023 Dünya
100 milyon lirayı aşan vurgun! İşte Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin soruştuma detayları
100 milyon lirayı aşan vurgun! İşte Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin soruştuma detayları Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasından ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Onlardan biri de lüks dolu hayatlarıyla dikkat çeken Candan kardeşler. Bahar Candan ve Nihal Candan, nitelikli dolandırıcılık ve suç gelirlerini aklama suçundan gözlatında alındı. Soruşturmaya ait detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ve CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz anlattı. İşte detaylar..
15.11.2023 Gündem
100 milyon lirayı aşan vurgun! İşte Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin soruştuma detayları
100 milyon lirayı aşan vurgun! İşte Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin soruştuma detayları Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasından ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Onlardan biride lüks dolu hayatlarıyla dikkat çeken Candan kardeşler. Bahar Candan ve Nihal Candan, nitelikli dolandırıcılık ve suç gelirlerini aklama suçundan gözlatında alındı. Soruşturmaya ait detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ve CNN TÜRK muhabiri Merve Toköz anlattı. İşte detaylar..
15.11.2023 Haberler
Fuhuş çetesine şafak operasyonu! 28 kadın kurtarıldı
Fuhuş çetesine şafak operasyonu! 28 kadın kurtarıldı Bursa merkezli 3 ilde, fuhuş çetesine şafak operasyonu düzenlendi. 2'si kadın 13 şüpheli gözaltına alındı.
27.10.2023 Gündem
İzmir'de şafak operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İzmir'de şafak operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İzmir'de çeşitli suçlardan aranan şüphelilerin yakalamasına yönelik gerçekleştirilen hava destekli şafak operasyonunda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
13.10.2023 Gündem
Bursa’da bin polisle şafak operasyonu! 128 kişi gözaltına alındı
Bursa’da bin polisle şafak operasyonu! 128 kişi gözaltına alındı Bursa’da İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde 200 ekip, bin polis ile haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilere şafak operasyonu düzenledi. Operasyonda 190 adrese girilirken, çeşitli suçlardan aranan 128 kişi gözaltına alındı.
13.10.2023 Haberler
Kadıköy'de taksilere denetim! 5 şoföre 9 bin 436 lira ceza kesildi
Kadıköy'de taksilere denetim! 5 şoföre 9 bin 436 lira ceza kesildi Kadıköy’de ekipler taksicilere yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde 5 taksi şoförüne toplam 9 bin 436 lira para cezası kesildi. 
13.10.2023 Gündem
Bursa’da bin polisle şafak operasyonu! 128 kişi gözaltına alındı
Bursa’da bin polisle şafak operasyonu! 128 kişi gözaltına alındı Bursa’da İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde 200 ekip, bin polis ile haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilere şafak operasyonu düzenledi. Operasyonda 190 adrese girilirken, çeşitli suçlardan aranan 128 kişi gözaltına alındı.
13.10.2023 Gündem
Gençleri kandırıp, PKK kamplarına götüren zanlı tutuklandı
Gençleri kandırıp, PKK kamplarına götüren zanlı tutuklandı Kocaeli ve İstanbul'da gençleri kandırarak Kuzey Irak'taki terör örgütü kamplarına götürdüğü belirlenen M.B. tutuklandı.
9.10.2023 Gündem
Diyarbakır'da PKK'ya eleman götüren şüpheliye operasyon
Diyarbakır'da PKK'ya eleman götüren şüpheliye operasyon Kocaeli ve İstanbul'dan kandırdığı kişileri Kuzey Irak'taki PKK terör örgütü kampına götürdüğünü tespit ettiği M.B. Diyarbakır'da şafak operasyonu ile yakaladı.
6.10.2023 Gündem
Paralar çamaşır yıkama ve kurutmadan çıkmıştı! Terkinler çete üyesi cezaevinde intihar etti
Paralar çamaşır yıkama ve kurutmadan çıkmıştı! Terkinler çete üyesi cezaevinde intihar etti Bursa'nın İnegöl ilçesi merkezli 4 ilde Terkinler çetesine yönelik operasyonda tutuklanan 16 şüpheliden kamu görevlisi İsmail Hakkı Erdem'in (53), dün gece kaldığı cezaevinde yaşamına son verdiği belirtildi.
30.09.2023 Gündem
Terkinler çetesine şafak operasyonu
Terkinler çetesine şafak operasyonu İnegöl merkezli 5 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, elebaşı Akın Terkin ve 35 çete üyesi tefecilik, yağma, nitelikli dolandırıcılık ve insan ticareti gibi çok sayıda suçtan gözaltına alındı. Çetenin gasbettiği gayrimenkullere el konuldu
27.09.2023 Gündem
Bursa'da şafak operasyonu! 88 şüpheli yakalandı
Bursa'da şafak operasyonu! 88 şüpheli yakalandı Bursa’da uyuşturucu satıcılarına yönelik, şafak vakti helikopter destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda 88 kişi yakalandı.
19.09.2023 Gündem
Mersin'de suç örgütüne operasyon! 17 kişiye yakalama kararı
Mersin'de suç örgütüne operasyon! 17 kişiye yakalama kararı Mersin'de organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 17 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
19.09.2023 Haberler
Mersin'de suç örgütüne operasyon! 17 kişiye yakalama kararı
Mersin'de suç örgütüne operasyon! 17 kişiye yakalama kararı Mersin'de organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 17 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
19.09.2023 Gündem
‘Camide alkol’ fotoğrafı paylaşan şüpheli yakalandı
‘Camide alkol’ fotoğrafı paylaşan şüpheli yakalandı İstanbul’da camide alkol kullandığını gösteren fotoğraf paylaşan şüpheli Safa Yasin Ö. (19) yakalandı.
16.09.2023 Gündem
Depremzedeleri dolandıranlara şafak operasyonu: 13 gözaltı kararı
Depremzedeleri dolandıranlara şafak operasyonu: 13 gözaltı kararı Mersin'de aralarında depremzedelerin de bulunduğu vatandaşları dolandıranlara yönelik operasyon başlatıldı. 13 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, polislerin adreslerdeki aramaları devam ediyor.
15.09.2023 Gündem
Yer: Mersin! Terör örgütlerine şafak operasyonu
Yer: Mersin! Terör örgütlerine şafak operasyonu Mersin'de silahlı terör örgütü DEAŞ, PKK/KCK ve FETÖ'ye yönelik operasyon başlatıldı. 4 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, operasyon bölgelerinde yoğun güvenlik önlemi alındı.
13.09.2023 Haberler
İstanbul polisinden zehir tacirlerine bir darbe daha
İstanbul polisinden zehir tacirlerine bir darbe daha İstanbul'da polisinin düzenlediği operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
18.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şafak Operasyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.