Kısır gecesinde arkadaşları, damat ve sağdıcı güle oynaya dövdüler
Kısır gecesinde arkadaşları, damat ve sağdıcı güle oynaya dövdüler Erzurum'da, bugün evlenecek olan Muhammet Mücahit Demir için arkadaşları tarafından Kısır gecesi düzenlendi. Oyunların oynandığı gecede hata yapan damat Demir ve sağdıcı güle oynaya dayak yedi.
6.08.2022 Haberler
Düğün öncesi gelenek gereği damadın ağabeyi ve sağdıca eziyet
Düğün öncesi gelenek gereği damadın ağabeyi ve sağdıca eziyet Erzurum'da, Merve ve Öztürk Akdemir'in düğünü öncesinde damadın ağabeyi ve sağdıcı gelenek gereği kemerle dövülüp, una bulandı.
16.08.2021 Yaşam
Sağdıç Ne Demek? Kimler Damadın Sağdıçı Olur Ve Görevleri Nelerdir?
Sağdıç Ne Demek? Kimler Damadın Sağdıçı Olur Ve Görevleri Nelerdir? Bir düğünün en önemli karakterleri arasında nedime ile sağdıç gelir. Bu doğrultuda gelinin nedimesi varken damadın ise sağdıcı olur. Aynı zamanda birçok kişi Sağdıç ne demek ve görevleri nelerdir internet üzerinden araştırma gerçekleştiriyor. Peki, sağdıç ne demek? Kimler damadın sağdıcı olur ve görevleri nelerdir? İşte bu konuda bilmesi gerekenler.
16.10.2020 Evlilik
Damat drift yaptı, sağdıcı havaya ateş açtı
Damat drift yaptı, sağdıcı havaya ateş açtı Bursa'da bir damat arabayla drift yaparken, sağdıcıysa silahla havaya ateş açtı. Geçen yıl bir düğünde yaşanan çılgınlığın görüntüsü sosyal medyaya yeni düştü. Nilüfer ilçesinde gelin arabasını süren damat, üstü açık otomobiliyle drift yaparken, arkada oturan, iddialara göre sağdıcı olduğu öğrenilen şahıs ise havaya ateş ediyor. Yanında oturan kadın, cep telefonu ile çektiği o anları sosyal medyada paylaştı. Video tıklanma rekoru kırdı. Çevredeki vatandaşlar bu duruma tepki göstermese de, ön tarafta oturan gelinin bu durumdan memnun olduğu gözlerden kaçmıyor.
11.09.2019 Yaşam
İşkence değil, gelenek
İşkence değil, gelenek Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde asırlardır devam ettirilen geleneğin sürdürülmesi amacıyla evlenecek olan damat ve sağdıcına yapılan şakalar renkli görüntülerin yaşanmasına sahne oldu. Kadın kıyafeti giydirilen damat ve sağdıca şınav çektirdiler, una bulayıp üzerine temizlik malzemesi dökerek fırçayla temizlediler. Köprübaşı ilçesinde asırlardır devam ettirilen damat ve sağdıcına yapılan şakalardan damat Sezer Barış ve sağdıcı da nasibini aldı. Damat ve sağdıcın yaşadıkları adeta işkenceyi andırsa da gelenek gereği yapılanlar ortaya renkli görüntüler çıkmasına neden oldu. Önce şınav çektirilen damat ve sağdıcı daha sonra una ardından da temizlik maddesine bulunarak fırça ile temizlendi. Kadın kıyafetlerinin de giydirildiği gençlere yapılan çeşitli mizansenlerin yaşandığı gelenek sonrası damat ve sağdıç yakın arkadaşlarıyla birlikte yöresel oyun havalarıyla eğlenmeye devam etti. Renkli görüntülerin yaşandığı asırlık geleneğin Köprübaşı ilçesinde halen devam ettirildiğini ifade eden yöre halkı geleneklerine sahip çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
11.09.2019 Yaşam
Sağdıçtan davetlileri şaşırtan hareket
Sağdıçtan davetlileri şaşırtan hareket Sağdıçtan davetlileri şaşırtan hareket
11.09.2019 İlginç Videolar
Nedimeye uçan tekme!
Nedimeye uçan tekme! Sağdıç ve nedime, konukları karşılamak ve düğüne hazırlamak için piste çıktı. Ancak dans gösterisini abartan sağdıçın bu hareketi geceyi kabusa dönüştürdü.
11.09.2019 İlginç Videolar
Damat sağdıcı tokatladı!
Damat sağdıcı tokatladı! Düğün seramonisi tüm sükunetiyle devam ederken sahneye çıkan damat, tüm sağdıçlarla tek tek tokalaşıp en sonuncu sağdıcı birden bire tokatladı ve...
11.09.2019 İlginç Videolar
"Yüzükler sağlam mı?"
"Yüzükler sağlam mı?" Sağdıcın heyecanı düğüne renk kattı...
11.09.2019 Nevidyo

Benzer Haber Etiketleri