Sağlığı

Sağlığı

Son dakika sağlığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sağlığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sağlığı haber sayfamızda...

Sağlığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.217 sağlığı haberi bulunmuştur.
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nin Mart ayı sahipleri belli oldu
23.04.2024 Süper Lig
Bebeğin hayatı tehlikeye girebiliyor! Hamilelikte risk oluşturan 8 önemli neden
Bebeğin hayatı tehlikeye girebiliyor! Hamilelikte risk oluşturan 8 önemli neden Hamilelik döneminde her kadının tek dileği bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak oluyor. Ancak bazı hamileliklerde, risk oluşturan çeşitli etkenler nedeniyle anne adayının ve karnındaki bebeğin sağlığı hatta hayatı tehlikeye girebiliyor. Günümüzde her 10 hamileden 1’inin ‘riskli’ grupta yer aldığı belirtiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Hüsnü Görgen, riskli hamileliğe yol açan bazı etkenleri anlatarak önemli uyarılarda bulundu.
23.04.2024 Genel Sağlık
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e akrep göndermesi!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e akrep göndermesi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile küs olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerginlik artarak devam ediyor. Ahmet Tatlıses, babası için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini açıklamıştı. Usta sanatçı, sosyal medyada yayınladığı 'akrep' videosu ile oğluna cevap verdi.
23.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile küs olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerginlik artarak devam ediyor. Ahmet Tatlıses, "Akli melekelerim yerinde" diyen babası için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini açıklamıştı. Usta sanatçı, sosyal medyada yayınladığı 'akrep' videosu ile oğluna cevap verdi.
23.04.2024 Cadde
İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Öncelik batarya durumu
İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Öncelik batarya durumu Elektrikli otomobillerin kullanımı yaygınlaşırken ikinci elde de talep artıyor. İkinci el elektrikli otomobil alırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurun aracın batarya sağlığı olduğu vurgulanıyor.
22.04.2024 Ekonomi
Pembeleşmeye başlayan Tuz Gölü'ne turist akını!
Pembeleşmeye başlayan Tuz Gölü'ne turist akını! Tuz Gölü, suyun içerisinde yaşayan algler ve bakteriler nedeniyle pembe renge bürünmeye başladı.
21.04.2024 Gündem
Gece yattı, sabah uyanamadı! Küçük kızı öldüren sebep: 'Alt tarafı grip' deyip geçmeyin
Gece yattı, sabah uyanamadı! Küçük kızı öldüren sebep: 'Alt tarafı grip' deyip geçmeyin Henüz 12 yaşındaydı. Ailesiyle vedalaşıp yattığı yatağından bir daha kalkamadı. Küçük kızın başına gelenler ise ailesinin kendini suçlamasına ve gerçek bir cevap almaları için var güçleriyle savaşmasına neden oldu. Ancak tüm çabalar sonuçsuzdu. "Şikayete bile sebep olmuyor" diyen Prof. Dr. Celal Akdeniz, uykuda ölümün tehlikeli yüzünü anlattı.
21.04.2024 Genel Sağlık
Pep Guardiola'dan fikstür tepkisi! 'Kabul edilemez'
Pep Guardiola'dan fikstür tepkisi! 'Kabul edilemez' Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Chelsea maçından sonra konuştu.
20.04.2024 Dünyadan Futbol
Emine Erdoğan: Bitkiler sayısız şifa barındırıyor
Emine Erdoğan: Bitkiler sayısız şifa barındırıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Bitkiler alemi sayısız şifayı bünyesinde barındırır. 12 bin bitki türü ile Anadolu, bitkilerle tedavi alanında müstesna öneme sahiptir” dedi.
20.04.2024 Gündem
'Cehennemi seçti!' Babasını gölette boğdu, şoke eden şeytan çıkarma ayini
'Cehennemi seçti!' Babasını gölette boğdu, şoke eden şeytan çıkarma ayini Sırılsıklam kıyafetlerle kapıdan içeri girip, annesine babasının kaybolduğunu anlattı. Kısa süre sonra ortaya çıkan gerçek kan dondurdu. Genç babasını 'iblisten' kurtarmak için, bir gölette boğmuştu.
19.04.2024 Dünya
Hızla yaygınlaşıyor! Sigarayı bıraktıktan bir yıl sonra risk yarı yarıya iniyor
Hızla yaygınlaşıyor! Sigarayı bıraktıktan bir yıl sonra risk yarı yarıya iniyor Kardiyovasküler hastalıklar dünya çapında önde gelen ölüm nedeni olmaya devam ediyor ve günümüzde tüm küresel ölümlerin yaklaşık 1/3’ünü oluşturuyor. Ülkemizde ise bu oranın daha yüksek olduğu biliniyor. Öyle ki ülkemizde her 5 kalp krizinden 1’i 45 yaş altında görülüyor. Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Alper Karakuş, toplumda kalp sağlığı hakkında doğru sanılan 7 hatalı bilgiyi anlatarak, uyarılarda bulundu.
19.04.2024 Genel Sağlık
4 cana umut olmuştu! 22 yaşındaki Melek'e acı veda
4 cana umut olmuştu! 22 yaşındaki Melek'e acı veda Yalova’da 12 nisan tarihinde geçirdiği trafik kazası sonrasında 5 günlük yaşam savaşını kaybeden 22 yaşındaki Melek Karakaş, organlarını bağışlayarak 4 cana umut olmuştu. Organları Ankara, Bursa ve Çanakkale’de hastalara ulaştırılan Melek, sevenlerinin gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
19.04.2024 Gündem
Her gün çörek otunu aç çiğneyende o problemden eser kalmıyor! Minicik ama tam bir şifa deposu
Her gün çörek otunu aç çiğneyende o problemden eser kalmıyor! Minicik ama tam bir şifa deposu Böreklerin, çöreklerin ve poğaçaların üstüne bol bol gördüğümüz çörek otu kendi başına tüketildiğinde tam bir şifa deposu. Her gün aç karnına çiğnenen çörek otu bazı sağlık sorunlarını ortadan kaldırıyor.
19.04.2024 Sağlık
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında sular durulmuyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
20.04.2024 Cadde
Bakan Koca, AB Komisyonu Üyesi Stella Kyriakides ile görüştü
Bakan Koca, AB Komisyonu Üyesi Stella Kyriakides ile görüştü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun sağlık ve gıda güvenliğinden sorumlu üyesi Stella Kyriakides ile bir araya geldi.
18.04.2024 Gündem
'Çok yakışıklısın' diyerek peşine takılıp, taciz etti! Çaresiz adam tuvalete saklandı
'Çok yakışıklısın' diyerek peşine takılıp, taciz etti! Çaresiz adam tuvalete saklandı Çin'de tanımadığı bir kadın tarafından sokakta kovalanıp kucaklandı. Çaresiz adam, peşindeki kadından kurtulabilmek için bir restoran tuvaletine sığınmak zorunda kaldı. Başına gelenleri, sosyal medyadan anlatan adam, cinsel tacizin görünüş veya cinsiyetle ilgili olmadığının altını çizdi.
18.04.2024 Dünya
“15 Nisan itibariyle 3 bin 225 maden ruhsat sahası denetlendi”
“15 Nisan itibariyle 3 bin 225 maden ruhsat sahası denetlendi” Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bakanlık olarak madenlere yönelik yaptıkları denetimleri artırdıklarını kaydederek “Bu yıl, 15 Nisan itibariyle 3 bin 225 maden ruhsat sahasının denetimi gerçekleştirildi. Çalışanlarını öncelemeyen hiçbir işletmeyi bizim desteklememiz söz konusu olamaz” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Ekran bağımlılığı 2 boyuta tutsak ediyor! 'Çocuklar için otizm tehlikesi var'
Ekran bağımlılığı 2 boyuta tutsak ediyor! 'Çocuklar için otizm tehlikesi var' Birçok ebeveyn, çocuklarını enerjisini atmaya yardım etmek yerine teknolojik ekranları kullanarak çocukları susturmayı oyalamayı tercih ediyor. Uzmanlar, anne karnından itibaren ekran radyasyonuna maruz kalan çocukların ekrana bağımlı bir şekilde gerçek dünyadan uzak büyümesinin beyinde ciddi problemlere yol açtığına dikkat çekerek, 2 boyutlu yaşam yerine 3 boyutlu yaşamın önemine dikkat çekiyor.
17.04.2024 Genel Sağlık
Tunceli'de esrarengiz ölüm! Kadın doktorun ifadesi ortaya çıktı
Tunceli'de esrarengiz ölüm! Kadın doktorun ifadesi ortaya çıktı Tunceli'de sağlık memuru Savaş Kazikoğlu'nun (30) balkondan düşerek ölümüne ilişkin soruşturmada doktor sevgilisi Türkan B.'nin ifadesi ortaya çıktı.
17.04.2024 Gündem
Çalışanlar dikkat: İlk kez bir Türk şirket denedi! İşte haftada 4 gün mesainin çalışana etkisi
Çalışanlar dikkat: İlk kez bir Türk şirket denedi! İşte haftada 4 gün mesainin çalışana etkisi Geçen yıl itibarıyla hükümet kanadında mesai saatlerinin düşürülmesiyle ilgili bir çalışma yapıldığı bilgisi paylaşılmıştı. İlk kez bir Türk şirketi haftada 4 gün mesai uygulamasına geçtiğini duyurmuştu. Şirket çalışanları ile ilgili yapılan bir ankette ise çarpıcı sonuçlar elde edildi. Peki Türkiye’de 4 gün mesai uygulaması daha da yaygınlaşır mı? Mesai saatlerinin azaltılmasıyla birlikte çalışanların ücretleri düşer mi? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir'
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir' İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi (FSVO), Beypazarı marka sodalarda yüksek oranda bor tespit edildiğini açıklayarak, tüketilmemesini önerdi. Sodanın İsviçre’deki dağıtımcısı BAK-SAN GmbH’nin de ürünü derhal satıştan çektiği ve geri çağırma işlemlerini başlattığı bildirildi.
17.04.2024 Gündem
Prof. Dr. Sezer Hatemi'ye veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Dr. Sezer Hatemi'ye veda! Son yolculuğuna uğurlandı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vefatını duyurduğu, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Pediatrik Endokrinoloji Bölümünün kurucusu Prof. Sezer Hatemi, son yolculuğuna uğurlandı.
16.04.2024 Gündem
'Mucize ürün' deniyorsa almayın! Saçları sırma gibi uzatan karışım açığa çıktı
'Mucize ürün' deniyorsa almayın! Saçları sırma gibi uzatan karışım açığa çıktı Bir uzman, bazı insanların mucizevi olduğunu düşündüğü birkaç saç uzatma tüyosunu çürüttü. Umut verici nitelikleriyle bilinen popüler bir yağ da dahil olmak üzere büyük fark yaratan üç yararlı ipucu paylaştı.
16.04.2024 Saç Bakımı
Balıkesir'in atlı profesörü olarak nam saldı! İşte sebebi...
Balıkesir'in atlı profesörü olarak nam saldı! İşte sebebi... Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne geçici görevlendirme ile gelen Prof. Dr. Mehmet Can Gündüz (46), kampüste ve çevredeki kırsal mahallerde atla gezmeye başlayınca 'atlı profesör' olarak nam saldı.
16.04.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Sağlığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.