Sağlık Bakanlığı Personel Alımı

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı

Son dakika Sağlık Bakanlığı personel alımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sağlık Bakanlığı personel alımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sağlık Bakanlığı personel alımı haber sayfamızda...

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 511 sağlık bakanlığı personel alımı haberi bulunmuştur.
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞKUR KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN BİLGİSİ💥 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura sonuçları sorgulama
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞKUR KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN BİLGİSİ💥 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura sonuçları sorgulama Sağlık Bakanlığı personel alımı süreci sürüyor. 8 bin işçi alımı başvuruları alındı ve adaylar kura tarihine odaklandı. İŞKUR kura çekimi tarihi, saati ve yeri de duyuruldu. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi canlı yayın bilgisi haberimizde! İŞKUR kura çekimi ne zaman, saat kaçta?
26.03.2024 Bilgi Rehberi
İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024: 🩺Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta, nerede? Sağlık Bakanlığı personel alımı branş dağılımı
İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024: 🩺Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta, nerede? Sağlık Bakanlığı personel alımı branş dağılımı Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 8 bin işçi alımı yapılacak. İşçi alımı için başvurular İŞKUR aracılığı ile alındı. Başvurular ardından adaylar arasından canlı yayında kura çekimi yapılacak. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alım 2024 kadro branş dağılımı! Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası ne zaman?
13.03.2024 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI 27 BİN PERSONEL ALIMI tercihleri sona eriyor! KPSS 2024/5 Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı tercih ekranı kadro ve branş dağılımı
SAĞLIK BAKANLIĞI 27 BİN PERSONEL ALIMI tercihleri sona eriyor! KPSS 2024/5 Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı tercih ekranı kadro ve branş dağılımı Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri için son gün. ÖSYM tarafından başlatılan KPSS 2024/5 Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri 21 Şubat tarihinde başlamıştı. Adaylar ÖSYM AİS üzerinden elektronik ortamda tercihlerini gerçekleştirebiliyor. İşte ÖSYM KPSS 2024/5 tercih kılavuzu, Sağlık Bakanlığı personel alımı kadro ve branş dağılımı.
28.02.2024 Bilgi Rehberi
ÖSYM GİRİŞ SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KPSS 2024/5 TERCİH BAŞVURULARI | Sağlık Bakanlığı kadro ve branş dağılımı
ÖSYM GİRİŞ SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KPSS 2024/5 TERCİH BAŞVURULARI | Sağlık Bakanlığı kadro ve branş dağılımı Sağlık Bakanlığı personel alımı kadro ve branş dağılımı ÖSYM tercih kılavuzu ile belli oldu. Sağlık Bakanlığı'na 27 bin personel alımına ilişkin tercihler elektronik ortamda yapılıyor. ÖSYM KPSS 2024/5 tercih kılavuzun bilgilerine göre Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurularını gerçekleştirebiliyorsunuz. İşte 2024 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercih işlemleri.
24.02.2024 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI ÖSYM TERCİH BAŞVURU EKRANI 2024: KPSS 2025/5 Sözleşmeli personel tercih başvurusu nereden, nasıl yapılır?
SAĞLIK BAKANLIĞI ÖSYM TERCİH BAŞVURU EKRANI 2024: KPSS 2025/5 Sözleşmeli personel tercih başvurusu nereden, nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için tercih kılavuzu erişime açıldı. ÖSYM tarafından duyurulan KPSS 2024/5 Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı için tercih başvuruları elektronik ortamda alınacak. Sağlık Bakanlığı personel alımı için tercihlerin alınmaya başlamasıyla kadro ve branş dağılımı da merak ediliyor. İşte 2024 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için tercih işlemleri ve detayları.
22.02.2024 Bilgi Rehberi
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU-ÜCRETİ: 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu branş dağlımı nedir?
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU-ÜCRETİ: 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu branş dağlımı nedir? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu adaylar tarafından merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kılavuz hakkında açıklama yaptı. Bakan Koca'nın açıklaması sonrasında ise Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu beklenmeye başlandı. Sağlık Bakanlığı, 27 bin sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı. Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı ve başvuru ekranı açıldı. Peki Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
21.02.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri netleşti! İşte tercih kılavuzu
Son dakika: Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri netleşti! İşte tercih kılavuzu Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı ilanı paylaşmıştı. İlanın ardından KPSS-2024/5 tercih kılavuzu yayımlandı.
21.02.2024 Gündem
SAĞLIK BAKANLIĞI 35 BİN PERSONEL ALIMI SON DURUMU 2024: Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı (ÖSYM)? Sağlık Bakanlığı personel alımı  başvurusu ne zaman?
SAĞLIK BAKANLIĞI 35 BİN PERSONEL ALIMI SON DURUMU 2024: Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı (ÖSYM)? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları için bekleyiş devam ediyor. Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları beklenirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kılavuz hakkında bir açıklama yaptı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman 2024?
19.02.2024 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI 35 BİN PERSONEL ALIMI 2024 BAŞVURUSU başladı mı? 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman?
SAĞLIK BAKANLIĞI 35 BİN PERSONEL ALIMI 2024 BAŞVURUSU başladı mı? 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 35 bin personel alımı hakkında bir açıklama yaptı. Kılavuz hakkında da Bakan Koca paylaşım yaptı. Peki 2024 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvurusu ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alım kılavuzu yayımlandı mı?
18.02.2024 Bilgi Rehberi
KILAVUZ ÖSYM | 35 BİN SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU 👩‍⚕️👨‍⚕️ Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi, kadro ve branş dağılımı
KILAVUZ ÖSYM | 35 BİN SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU 👩‍⚕️👨‍⚕️ Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi, kadro ve branş dağılımı Sağlık Bakanlığı'na 2024 yılında 35 bin personel alımı yapılacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulmuştu. 15 bini hemşire, 8 bini sürekli işçi olmak üzere farklı branşlarda sağlıkçı istihdamı gerçekleşecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 35 bin personel alımına dair açıklamada bulundu. Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvurusu başladı mı?
15.02.2024 Bilgi Rehberi
2024 Sağlık Bakanlığı 35 Bin  Personel Alımı ne zaman, başvuru tarihleri belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı personel alımı son durum
2024 Sağlık Bakanlığı 35 Bin Personel Alımı ne zaman, başvuru tarihleri belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı personel alımı son durum Milyonlarca aday bekliyor. Sağlık Bakanlığı personel alımı için gözler gelecek açıklamada. 2024 yılının ilk müjdelerinden birini Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Sağlık Bakanlığı için 35 bin personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak?
11.02.2024 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024: 35 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman, şartları neler ve kadro-branş dağılımı nasıl?
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024: 35 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman, şartları neler ve kadro-branş dağılımı nasıl? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 yılı için son dakika gelişmeleri binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 35 bin sağlık personeli alımı yapılacağını açıkladı. 15 bini hemşire kadrosu olmak üzere 35 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 yılı için gerçekleştirilecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar ise "35 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru ne zaman şartları neler ve kadro-branş dağlımı nasıl?" sorularının yanıtını arıyor. İşte 2024 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuru şartları, kadro/branş ve kontenjan dağılımı hakkında ayrıntılar...
4.02.2024 Bilgi Rehberi
Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman, başvurular başladı mı? 35 bin sağlık personeli alımı için müjde
Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman, başvurular başladı mı? 35 bin sağlık personeli alımı için müjde Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ile ilgili aramalar devam ediyor. 2024 yılına girilmesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan Sağlık sektörünü etkileyecek müjdeyi geçtiğimiz günlerde duyurdu. 35 bin sağlık personeli alımı yapılacağının müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından başvuru detayları araştırılıyor.
2.02.2024 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SON DAKİKA 2024: 15 bin hemşire - 35 Bin Sağlık personeli alımı başvuruları ne zaman yapılacak?
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SON DAKİKA 2024: 15 bin hemşire - 35 Bin Sağlık personeli alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Sağlık personeli alımları ile ilgili aramalar hız kazandı. 2024 yılının gelmesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk müjde geldi. Sağlık personeli alımına yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Peki, Sağlık personeli alımı ne zaman yapılacak?
30.01.2024 Bilgi Rehberi
35 BİN SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI 2024: Sağlık Bakanlığı personeli alımı ne zaman, başvurular başladı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu
35 BİN SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI 2024: Sağlık Bakanlığı personeli alımı ne zaman, başvurular başladı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu Sağlık Bakanlığı 2024 personel alımı ile ilgili başvuru detayları araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Sağlık Bakanlığı personel alımı için önemli açıklamalrda bulundu. Konuşmasında '15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personelini daha kamuya alıyoruz' dedi. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı?
30.01.2024 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI 27 bin sözleşmeli PERSONEL ALIMI başvurusu başladı mı? 🩺2024 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi ve kadro dağılımı
SAĞLIK BAKANLIĞI 27 bin sözleşmeli PERSONEL ALIMI başvurusu başladı mı? 🩺2024 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi ve kadro dağılımı Sağlık Bakanlığı 2024 yılında farklı branşlarda 27 bin personel alımı yapıyor. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı ve personel teminine dair kılavuz adaylar tarafından bekleniyor. Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu ne zaman?
6.01.2024 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024 🗓 Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı başvuru şartları ve kadro dağılımı
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024 🗓 Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı başvuru şartları ve kadro dağılımı Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı. 2024 yılında yapılacak personel temini için kadro dağılımı belli oldu. Eleman temininde güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında görevlendirilmek üzere farklı branşlarda 27 bin personel alımı yapılıyor! Akıllardaki soru ise ''Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı 2024 başvuru tarihi ne zaman?''
29.12.2023 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekim ve sonuç tarihi
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekim ve sonuç tarihi Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi merak ediliyor. 2023 Sağlık Bakanlığı 419 işçi alımı kura çekilişi ile sonuçları ve asil, yedek isim listesi bekleniyor. Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 419 sürekli işçi istihdamı yapacaklarını duyurmuştu. Başvuruların 4-8 Aralık tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) "esube.iskur.gov.tr" adresinden tamamlanmasının ardından gözler kura tarihine çevrildi. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekim ve sonuç tarihi…
14.12.2023 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2023-2024: Sağlık Bakanlığı temizlik personel alımı başvuru ne zaman, şartları neler ve nasıl başvurulur?
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2023-2024: Sağlık Bakanlığı temizlik personel alımı başvuru ne zaman, şartları neler ve nasıl başvurulur? Sağlık Bakanlığı personel alımı yakından takip ediliyor. Kamu bünyesinde çalışmak isteyenlerin gözettiği kurumlardan beklenen açıklamalardan biri geldi. Sağlık Bakanlığı, 419 temizlik personeli alım yapılacağını duyurdu. Eski hükümlü/Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan (TMY) statüsünde sürekli işçi alımı yapacak olan Sağlık Bakanlığı'na başvuru tarihleri, şartları ve başvuru ekranı ise gündemdeki yerini aldı. İşte Sağlık Bakanlığı personel başvuru ekranı…
7.12.2023 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI TERCİH SONUÇLARI: ÖSYM Sağlık Bakanlığı KPSS-2023/5 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
SAĞLIK BAKANLIĞI TERCİH SONUÇLARI: ÖSYM Sağlık Bakanlığı KPSS-2023/5 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri sona erdi. Tercih işlemlerini tamamlayanlar sonuç tarihini araştırıyor. Bu nedenle de "Sağlık Bakanlığı KPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusu sıkça yöneltiliyor.
6.04.2023 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI 31 BİN 600 PERSONEL ALIMI başvuru ekranı! KPSS 2023/5 Sağlık Bakanlığı personel alımı kadro ve branş dağılımı
SAĞLIK BAKANLIĞI 31 BİN 600 PERSONEL ALIMI başvuru ekranı! KPSS 2023/5 Sağlık Bakanlığı personel alımı kadro ve branş dağılımı Sağlık Bakanlığı personel alımının 2. etabı kapsamında toplamda 42 bin 500 personel alımı daha yapılacağın müjdesi Bakan Koca tarafından verilmişti. Bu kapsamda 10 bin 900 işçi alımı başvurularının İŞKUR üzerinden alınmaya başlanmasının ardından 31 bin 600 personel alımına ilişkin başvuru kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı. Başvuruların başlamasının ardından kadro ve branş dağılımı, başvuru tarihleri ile ilgili bilgilerin yanı sıra başvuru şartlarına da kılavuzda yer verildi. İşte ÖSYM Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı...
30.03.2023 Bilgi Rehberi
ÖSYM SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: KPSS-2023/5 Sağlık Bakanlığı kontenjanları branş dağılımı
ÖSYM SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: KPSS-2023/5 Sağlık Bakanlığı kontenjanları branş dağılımı Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alımı yapacak. Personel alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlanırken tercihler ÖSYM tarafından başladı. KPSS puanı ile alınacak sözleşmeli personellerin kontenjanları ve branş dağılımı da belli oldu. Peki, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır?
29.03.2023 Bilgi Rehberi
2023 Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru tarihleri açıklandı! 42 bin 500 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı ne zaman, başvuru nasıl yapılır, şartları nedir? ?
2023 Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru tarihleri açıklandı! 42 bin 500 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı ne zaman, başvuru nasıl yapılır, şartları nedir? ? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 42 bin 500 personelin istihdam edileceğinin müjdesini vermişti. İŞKUR tarafından Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru tarihleri ve şartları açıklandı. Peki Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır, şartları nedir? Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman, şartları neler? İşte konuya ilişkin son durum...
22.03.2023 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI personel alımı başvuruları ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı KPSS tercihleri hangi tarihte alınacak?
SAĞLIK BAKANLIĞI personel alımı başvuruları ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı KPSS tercihleri hangi tarihte alınacak? Sağlık Bakanlığı 2023 yılında 42 bin 500 personel daha alacak. Başvuru tarihleri büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Adayların heyecanı artarken "Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman?" sorusu da sıklaşıyor. İşte detaylar...
21.03.2023 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI: 42 bin 500 personel alımı başvuru detayları belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı KPSS tercihleri hangi tarihte başlayacak?
SAĞLIK BAKANLIĞI: 42 bin 500 personel alımı başvuru detayları belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı KPSS tercihleri hangi tarihte başlayacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları için bekleyiş sürüyor. Bu yıl yine 42 bin 500 kişi işe alınacak. Adaylar artık Sağlık Bakanlığı’ndan bir duyuru bekliyor. Bir gelişme olup olmadığını öğrenmek isteyenler “Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman?” diye soruyor. İşte son durum…
9.03.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.