Sağlık Durumu

Sağlık Durumu

Son dakika sağlık durumu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sağlık durumu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sağlık durumu haber sayfamızda...

Sağlık Durumu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.161 sağlık durumu haberi bulunmuştur.
Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'dan müjdeli haber geldi
Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'dan müjdeli haber geldi Eskişehir'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'nun tedavisi, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde devam ediyordu. Gelen son dakika bilgilerine göre, ünlü ismin eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından müjdeli haberi verdi.
18.04.2024 Cadde
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu! 'Nefes alamamak berbat bir şey'
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu! 'Nefes alamamak berbat bir şey' Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ameliyat olacağını duyuran ünlü isim, "Ciddi bir deviasyonum varmış" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
18.04.2024 Cadde
Fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı! Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi
Fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı! Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi 'Sultan-ı Yegâh' başta olmak üzere, 'Mihrimah', 'Saki', 'Nagehan Bustan Faslı', 'Nedir Yarabbi Derdim' gibi şarkılarıyla bir döneme damga vuran Nur Yoldaş, yürüyüş yaptığı sırada fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isimden son durumu hakkında açıklama geldi.
17.04.2024 Cadde
Trafik polisinin dikkati, fenalaşan sürücünün kaza yapmasını önledi
Trafik polisinin dikkati, fenalaşan sürücünün kaza yapmasını önledi Karaman'da dolmuşuyla seyir halindeyken fenalaşan sürücü, uygulama yapan trafik polisinin dikkati sayesinde kaza yapmaktan son anda kurtuldu. O anlar ise kameraya yansıdı.
16.04.2024 Haberler
4 genç 51 yaşındaki adamı önce dövdü, daha sonra çarşafla boğarak öldürdü
4 genç 51 yaşındaki adamı önce dövdü, daha sonra çarşafla boğarak öldürdü Afyonkarahisar’da 4 genç tarafından darp edilip gasp edildikten sonra çarşafla boğulan 51 yaşındaki adam hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
Ayşegül Yıldız'dan Aydemir Akbaş'a bayram ziyareti! 'Dualarınızı eksik etmeyin'
Ayşegül Yıldız'dan Aydemir Akbaş'a bayram ziyareti! 'Dualarınızı eksik etmeyin' İbrahim Tatlıses ile 2011–2013 yılları arasında süren evliliğinden Elif Ada adında bir kızı dünyaya gelen Ayşegül Yıldız, ünlü türkücünün yakın arkadaşı olan ve "Bendeki yeri çok ayrıdır" dediği Aydemir Akbaş'a bayram sürprizi yaptı. Yıldız, kanser tedavisi gören 88 yaşındaki sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi de verdi.
15.04.2024 Cadde
Trezeguet'den kötü haber! Açıklama geldi
Trezeguet'den kötü haber! Açıklama geldi Sivasspor maçında sakatlanan Mısırlı yıldızın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı.
13.04.2024 Trabzonspor
Diyarbakır- Batman karayolunda kaza! Yaralılar var
Diyarbakır- Batman karayolunda kaza! Yaralılar var Diyarbakır- Batman karayolu karalar mevkiinde otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada 3'ü çocuk 13 kişi yaralandı.
12.04.2024 Gündem
Ante Rebic ameliyat olacak! Beşiktaş Kulübü açıkladı
Ante Rebic ameliyat olacak! Beşiktaş Kulübü açıkladı Siyah-beyazlı kulüp, resmi internet sitesinden Hırvat futbolcunun sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı.
12.04.2024 Beşiktaş
Nuri Alço'nun son durumu! 'Temel olarak üç problemi var'
Nuri Alço'nun son durumu! 'Temel olarak üç problemi var' Yeşilçam'ın usta isimlerinden Nuri Alço, 6 Nisan'da Eskişehir’deki evinde rahatsızlanıp, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, 72 yaşındaki oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
9.04.2024 Cadde
Jackie Chan'in son hali sevenlerini endişelendirmişti! Sağlık durumu hakkında açıklama geldi
Jackie Chan'in son hali sevenlerini endişelendirmişti! Sağlık durumu hakkında açıklama geldi Dövüş sanatları ustası Jackie Chan'in, sosyal medyada hızla yayılan ve oldukça yaşlı gözüktüğü son hali sevenlerini endişelendirmişti. Hollywood süperstarı Jackie Chan, 70. yaş günü paylaşımında hayranlarının sağlığıyla ilgili endişelerine karşı açıklama yaptı.
9.04.2024 Cadde
Ses tellerinden ve gözlerinden ameliyat oldu
Ses tellerinden ve gözlerinden ameliyat oldu Yerel seçimden birinci parti çıkan CHP, bayram tatilinin hemen ardından saha çalışmalarına devam edecek.
9.04.2024 Gündem
Özgür Özel ikinci kez ameliyat oldu: Gözüne mercek yerleştirildi
Özgür Özel ikinci kez ameliyat oldu: Gözüne mercek yerleştirildi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ses tellerindeki operasyonun ardından gözünden ameliyat oldu. Ameliyatta Özel'in gözüne mercek yerleştirdiği öğrenildi.
8.04.2024 Gündem
Afrika'dan gelen çöl toz Sertab Erener'i hasta etti!
Afrika'dan gelen çöl toz Sertab Erener'i hasta etti! Nişantaşı'nda mueyene olan ve doktor kontrolü sonrası bir eczaneye giren Sertab Erener, elinde buz jeli ve ilaçlarla görüntülendi. 59 yaşındaki sanatçı, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
8.04.2024 Cadde
Nuri Alço'nun son durumu! Eşi Burcu Alço'dan yeni açıklama
Nuri Alço'nun son durumu! Eşi Burcu Alço'dan yeni açıklama Eskişehir'de evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alınan Türk sinemasının efsane oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
7.04.2024 Cadde
Yasemin Şefkatli oğlunun son durumunu paylaştı: Bu ay sonu operasyonu var
Yasemin Şefkatli oğlunun son durumunu paylaştı: Bu ay sonu operasyonu var Geçtiğimiz ocak ayında ikiz bebekleri Sinan Emir ve İbrahim Ayel'i kucağına alan ve ilk kez annelik duygusunu yaşayan Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabından Ayel'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Ünlü isim, oğlunun operasyon geçireceğini söyledi.
7.04.2024 Cadde
Survivor Turabi gelen mesajlara isyan etti: Acun abi beni kurtardı!
Survivor Turabi gelen mesajlara isyan etti: Acun abi beni kurtardı! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
7.04.2024 Cadde
BİYOGRAFİ 📍 NURİ ALÇO hasta mı, sağlık durumu nasıl? Nuri Alço kim, kaç yaşında, nereli? İşte dizileri ve filmleri
BİYOGRAFİ 📍 NURİ ALÇO hasta mı, sağlık durumu nasıl? Nuri Alço kim, kaç yaşında, nereli? İşte dizileri ve filmleri Nuri Alço, bayram tatili için gittiği memleketi Eskişehir’de hastaneye kaldırıldı. Eşi Burcu Alço, ilk açıklamayı yaptı. Yıllara damga vuran Nuri Alço ile ilgili çeşitli sorular gündeme geldi. Peki Nuri Alço kimdir, kaç yaşında? Nuri Alço sağlık durumu nasıl? İşte konu hakkında son güncel bilgi
6.04.2024 Bilgi Rehberi
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu Nuri Alço, bayram tatili için gittiği memleketi Eskişehir’de hastaneye kaldırıldı. Eşi Burcu Alço açıklama yaptı.
6.04.2024 Cadde
Hamdi Alkan'dan Zeynep Alkan açıklaması!
Hamdi Alkan'dan Zeynep Alkan açıklaması! Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Cadde
Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü! Hakan Taşıyan'dan haber var
Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü! Hakan Taşıyan'dan haber var Arabesk sanatçısı Hakan Taşıyan, Mart 2021'de karaciğer ve böbrek nakli olmuş, hastanede yedi ay süren tedavinin ardından taburcu edilmişti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı, film galasında kameraların karşısına geçti. Hakan Taşıyan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
6.04.2024 Cadde
Survivor Turabi Çamkıran paylaşımıyla olay oldu! 'Sayın Acun Ilıcalı'
Survivor Turabi Çamkıran paylaşımıyla olay oldu! 'Sayın Acun Ilıcalı' 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarlıya adından söz ettirmeye devam ediyor. 4 Nisan Perşembe akşamı gerçekleşen düelloda Yiğit Poyraz'ın elenmesi üzerine yeni bir açıklama yapan Turabi, fenomen yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı'ya da gönderme yaptı.
6.04.2024 Cadde
Acil ameliyata alınmıştı! Aydilge'den haber var
Acil ameliyata alınmıştı! Aydilge'den haber var Ünlü şarkıcı Aydilge, geçtiğimiz günlerde Instagram sayfasından bir video yayınlayarak, acil ameliyata alındığını duyurmuştu. Ameliyatı başarılı geçen Aydilge, yeni bir paylaşım yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
5.04.2024 Magazin
Acil ameliyata alınmıştı! Aydilge'den haber var
Acil ameliyata alınmıştı! Aydilge'den haber var Ünlü şarkıcı Aydilge, geçtiğimiz günlerde Instagram sayfasından bir video yayınlayarak, acil ameliyata alındığını duyurmuştu. Ameliyatı başarılı geçen Aydilge, yeni bir paylaşım yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
5.04.2024 Cadde
Kadir İnanır taburcu oldu mu? Jülide Kural'dan açıklama geldi
Kadir İnanır taburcu oldu mu? Jülide Kural'dan açıklama geldi 24 Mart sabahı beyninde pıhtı atması sonucu bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdan çıkarılarak nöroloji servisine alınmıştı. Durumu her geçen gün iyiye giden Yeşilçam'ın usta oyuncusunun taburcu olduğu iddia edildi. İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural, ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.
5.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Durumu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.