Sağlık Turizmi

Sağlık Turizmi

Son dakika sağlık turizmi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sağlık turizmi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sağlık turizmi haber sayfamızda...

Sağlık Turizmi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.616 sağlık turizmi haberi bulunmuştur.
Tolga Karel beşinci kez baba oluyor!
Tolga Karel beşinci kez baba oluyor! Yayınlandığı dönem izleyicileri ekran başına kilitleyen 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, oyunculuğu bırakıp, Amerika'da TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Daha sonra kendi işini kuran ve Sarah Scott'la sekiz yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Karel'den sevindirici haber oldu.
11.04.2024 Cadde
Ramazan Bayramı’nda İstanbul’a turist akını!
Ramazan Bayramı’nda İstanbul’a turist akını! Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala İstanbul, turistlerin ilgi odağı haline geldi. Ramazan Bayramı’nda özellikle Orta Doğu ülkelerinden İstanbul’a yoğun talep var.
5.04.2024 Ekonomi
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu Dijital ödemeler sektöründe faaliyet gösteren Visa, Avrupa’nın Akdeniz’e kıyı ülkelerinde seyahat eden yabancı turistlerin kart kullanımı trendlerine dair içgörüler sağlayan Visa Akdeniz Turizm Analizi’nin 2023 yılı sonuçlarını açıkladı. Analiz sonuçlarına göre 2023 yılında Türkiye’de turizm alanında gerek ziyaretçi sayısı gerek yabancı kart kullanımında yüksek çift haneli büyüme kaydedildi ve tüm zamanların turizm rekoru kırıldı. Son bir yıla bakıldığında ise Türkiye’de 2023 yılında kartlı ziyaretçi sayısı 2022’ye göre yüzde 20’ye yakın, turistlerin kartlarıyla yaptığı harcamalar döviz bazlı yüzde 16’dan fazla arttı.
29.03.2024 Ekonomi
'Kemeraltı ve Konak'ı İzmir'in yeniden can damarı yapmayı hedefliyoruz'
'Kemeraltı ve Konak'ı İzmir'in yeniden can damarı yapmayı hedefliyoruz' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 'KALBİMİZMİR: Tarihi Konak Atatürk Meydanı ve Kemeraltı Cazibe Merkezi Projesi' adını verdikleri Kemeraltı Projesi'ni anlattı.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Birliğimizi ve beraberliğimizi koruyacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Birliğimizi ve beraberliğimizi koruyacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Muş’un Bulanık ilçesinde AK Parti seçim bürosunu ziyaret ederek halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Türkiye’nin yüzyılında Türkiye’yi çok daha güçlendirecek, çok daha ileriye götüreceğiz inşallah" dedi.
26.03.2024 Gündem
Sağlık kenti Sandanski keşfedilmeyi bekliyor
Sağlık kenti Sandanski keşfedilmeyi bekliyor Balkan turizm destinasyonları arasında şimdiye kadar adı pek duyulmamış olan Bulgaristan’ın Sandanski kenti kaplıcaları, doğası ve sürdürülebilir gastronomiyle keşfedilmeyi bekliyor.
21.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bizim anlayışımız bu aziz millete hizmet etme anlayışıdır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bizim anlayışımız bu aziz millete hizmet etme anlayışıdır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sağlık alanında Türkiye'yi güçlendirmeye devam ettirdiklerini belirterek, “Ülkemizi biz yükseltirken dört temel sütun belirlemiştik. Bunlardan biri de sağlık alanı. Her şeyin başı sağlık diyerek sağlık hizmetlerini ülkemizde dünya standartlarının üstüne taşıdık” açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
İsveç'ten İstanbul'a gelerek 3 estetik operasyon geçirdi! 1 gün sonra ölü bulundu
İsveç'ten İstanbul'a gelerek 3 estetik operasyon geçirdi! 1 gün sonra ölü bulundu İsveç'ten İstanbul'a gelerek özel bir hastanede estetik ameliyat olduktan 1 gün sonra hayatını kaybeden 33 yaşındaki kadının ailesi şikayetçi oldu.
4.03.2024 Haberler
İsveç'ten İstanbul'a gelerek 3 estetik operasyon geçirdi! 1 gün sonra ölü bulundu
İsveç'ten İstanbul'a gelerek 3 estetik operasyon geçirdi! 1 gün sonra ölü bulundu İsveç'ten İstanbul'a gelerek özel bir hastanede estetik ameliyat olduktan 1 gün sonra hayatını kaybeden 33 yaşındaki kadının ailesi şikayetçi oldu.
4.03.2024 Gündem
"Turizm sezonuna hazırız"
"Turizm sezonuna hazırız" Antalya ekonomisinin lokomotifi turizmde yaşanan ve kanayan yara haline gelen istihdam kriteri sorununun çözüme ulaşması için sorunu her platformda dile getirdiklerini belirten Başkan Ali Bahar, “İstihdam kriteri uygulanmaksızın yabancı çalışanlara ilişkin çabalarımız sonuç verdi. Gerek bakanlıklarımızın gerek valimizin girişimleriyle sorunun üstesinden geldik. Bu gelişmeyi önemsiyoruz ve takipçisi olacağız” dedi.
28.02.2024 Ekonomi
Hamza Dağ: İzmir'in yeni organize sanayi bölgelerine ihtiyacı var
Hamza Dağ: İzmir'in yeni organize sanayi bölgelerine ihtiyacı var AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nı (EBSO) ziyaretinde yaptığı konuşmada, İzmir'in yeni organize sanayi bölgelerine ihtiyacı olduğunu belirtip, "Bunun için iyi çalışmamız, yoğunlaşmamız gerekiyor. İzmir'in dezavantajlarından birisi genişleme alanının fazla olmaması. Yeşile dokunmadan nasıl yeni alanlar oluşturabiliriz, üzerinde çalışmamız gerekiyor" dedi.
21.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Erbil uçuşlarına başlıyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Erbil uçuşlarına başlıyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Diyarbakır'ı konuşurken vekillerimiz ve valimiz Erbil'den uçuş olmadığını söyledi. Ulaştırma Bakanlığı ile görüştüm. Erbil uçuşlarına da başlıyoruz. Artık Diyarbakır-Erbil uçuşları başlıyor” dedi.
16.02.2024 Gündem
Doğumlar ebelere emanet
Doğumlar ebelere emanet Sağlık alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda kabul edildi.
10.02.2024 Gündem
Türkiye ile Katar arasında ticaret protokolü
Türkiye ile Katar arasında ticaret protokolü Türkiye ile Katar arasında Ekonomik ve Ticari Ortaklık Komitesi protokolü imzalandı. Protokolü Türikye adına Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kadar adına ise Katar Ticaret ve Sanayi Bakanı Şeyh Muhammed bin Hamad bin Qassim Al Abdullah Al Thani imzaladı.
8.02.2024 Ekonomi
Akdeniz turizminde sıkı rekabet var
Akdeniz turizminde sıkı rekabet var Dünya turizminin nabzını tutan EMITT Fuarı, 27. kez kapılarını açtı. Turizmin rotasını belirleyen fuarda özellikle yaz sezonu için Akdeniz çanağında büyük bir rekabete işaret ediliyor.
7.02.2024 Ekonomi
Sağlık turistinin tercihi Türkiye
Sağlık turistinin tercihi Türkiye Bu yıl Alman, İngiliz ve Araplar başta olmak üzere farklı ülkelerden 2 milyon sağlık turistinin tedavi için Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Sağlık turizminden elde edilecek gelirin 3 milyar doları bulacağı tahmin ediliyor.
7.02.2024 Ekonomi
3 kritik başlık! Tarihi zafer sonrası Karabağ'da ilk sandık
3 kritik başlık! Tarihi zafer sonrası Karabağ'da ilk sandık 30 yıl sonra Ermenistan işgalinden kurtarılan Karabağ'da ilk kez sandık kurulacak. Uluslararası Analizler Merkezi Daire Başkanı Türkiye Sorumlusu Dr. Cavid Veliyev, yarın yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekerek bölgedeki gelişmeler, Karabağ zaferi, Türkiye ile ilişkiler, enerji ve birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu.
6.02.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Bolat: 2024 ihracat hedefimiz 267 milyar dolar
Ticaret Bakanı Bolat: 2024 ihracat hedefimiz 267 milyar dolar Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 255,8 milyar dolarlık ihracat ile son 21 yılda 7 katı artış sağladıklarını belirterek, "2024 hedefimiz ise 267 milyar dolar. Yani yaklaşık yüzde 4 ila 5 arasında bir artışı başarmamız gerekiyor" dedi.
1.02.2024 Ekonomi
Acente birliğinde yeni model yolda
Acente birliğinde yeni model yolda 52 yıl önce çıkarılan ‘Türkiye Seyahat Acentaları Kanunu’ yenileniyor. Türkiye’deki seyahat acentesi sayısı, şubeler ile birlikte değerlendirildiğinde 15 bini aştı.
15.01.2024 Ekonomi
Sağlık turizminden payını artıracak!
Sağlık turizminden payını artıracak! Denizli’de yurtiçi ve dışından ünlü bilim insanlarının katıldığı Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu başladı. Büyükşehir Başkanı Osman Zolan “Kentimizin termal sağlık alanındaki imkanlarını dünyaya tanıtacağız” dedi.
13.01.2024 Ege
2024 Eşit Ağırlık Bölümleri: 4 Yıllık ve 2 Yıllık Üniversite Eşit Ağırlık (EA) Meslekleri ve Bölümleri Nelerdir?
2024 Eşit Ağırlık Bölümleri: 4 Yıllık ve 2 Yıllık Üniversite Eşit Ağırlık (EA) Meslekleri ve Bölümleri Nelerdir? Kısaltılmış hali ile EA veya TM olarak da bilinen eşit ağırlık bölümleri matematik ve edebiyat ağırlıklıdır. Üniversitede 2 yıllık ve 4 yıllık eşit ağırlık bölümünü tercih etmek isteyen kişiler için TM puanı önemlidir. Ortaöğretimden yükseköğretime geçiş yapacak olan kişilerin Alan Yeterlilik Testi’nde (AYT) Türkçe ve Matematik alanlarında netlerinin yüksek olması gerekir. Eşit ağırlık bölümleri sadece AYT puanı ile değil TYT puanı ile de tercih edilebilmektedir. EA meslekleri oldukça geniş yelpazeye sahiptir. Üniversiteye gitmek isteyen pek çok öğrenicinin merak ettiği konular arasında da eşit ağırlık bölümleri ve meslekleri yer almaktadır. Hukuktan felsefeye, iktisattan psikolojiye kadar pek çok meslek grubu vardır. 4 yıllık ve 2 yıllık üniversite eşit ağırlık meslekleri nelerdir? Eşit ağırlık bölümleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Eğitim
İstanbul turizmi için yeni hedef 20 milyon
İstanbul turizmi için yeni hedef 20 milyon İstanbul, turizm verilerinde rekora koşuyor. 2023 yılı sonu verileriyle İstanbul’un 17 milyon ziyaretçiyi aşacağını ifade eden Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya, yeni hedefin 20 milyon olduğunu açıkladı.
5.01.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki açıkladı! Erciyes kaplıca turizmine de ev sahipliği yapacak
Bakan Özhaseki açıkladı! Erciyes kaplıca turizmine de ev sahipliği yapacak Dünyanın sayılı kayak merkezlerinden olan Erciyes'te, kaplıca turizmine yönelik çalışmalarda sevindiren haber, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’den geldi. Bakan Özhaseki, "Erciyes’te 12 ay boyunca vatandaşların ziyaret edeceği ve ekonomiye katkı sağlayacağı bir merkez ortaya çıkacak” dedi.
31.12.2023 Ekonomi
ATO Başkanı Baran'dan 'enflasyon' mesajı!
ATO Başkanı Baran'dan 'enflasyon' mesajı! Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye’de genel seçimlerin ardından uygulamaya konan para ve maliye politikalarının yılın ikinci yarısına damga vurduğunu belirterek, “2024 yılında öncelikli hedef enflasyonun düşürülmesi olacak. Bu hedef için ortaya konan politikalar yavaşlama riski ortaya çıkarsa da, bu riskleri daha iyi sonuçlara ulaşmak için geçici zorluk olarak görüp, hazırlığımızı doğru yapmamız gerekiyor. Ülkemize güveniyoruz” dedi.
29.12.2023 Ekonomi
Sefer 6 Nisan’da başlıyor
Sefer 6 Nisan’da başlıyor TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi, TTI Outdoor 3. Kamp, Karavan, Tekne, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı ile bu yıl ilk kez düzenlenen TTI Health 1. Sağlık Turizmi Fuarı, dünyanın dört bir yanından misafirleri İzmir’de buluşturdu.
9.12.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Turizmi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.