En düşük kalori bu dondurmada! Sağlıklı dondurma için...
En düşük kalori bu dondurmada! Sağlıklı dondurma için... Kavurucu yaz sıcaklarında serinlemek için en çok başvurduğumuz şeylerin arasında dondurma listebaşı. Ancak dondurma yerken sağlığımızı korumamız gerekiyor. Piyasada dondurma olarak satılan pek çok ürün gerekli özellikleri taşımıyor. Dondurma tüketimini sınırlandırmak da ayrı bir öneme sahip çünkü birkaç toptan fazlası vücutta istenmeyen sonuçlara yol açabiliyor! Peki, en sağlıklı dondurma hangisi? Düşük kalorili dondurma var mı? Dondurma alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? "Şirin dükkanlardaki renk renk dondurmalardan tatmak için kuyruğa girenlerin çoğu buzlu katkılı yiyecek satın alıyor" diyen KBB Uzmanı Prof.Dr. Sefa Dereköy açıkladı
Yeni nesil dondurma
Yeni nesil dondurma So Good, yüksek proteinli & daha az kalorili içeriği ile formuna dikkat edenlere de yepyeni bir tatlı alternatifi sunuyor!
Bu renk dondurmaları almayın!
Bu renk dondurmaları almayın! Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr, Fatih Gültekin, “Meyveli dondurmalarda kullanılan dondurmalar hakkında bilgi sahibi değilseniz, o zaman sade ve kakaolu dondurma daha güvenilir" dedi.