Şahan

Şahan

Son dakika şahan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şahan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şahan haber sayfamızda...

Şahan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.477 şahan haberi bulunmuştur.
Şişli Belediye Başkanı Şahan görevine başladı
Şişli Belediye Başkanı Şahan görevine başladı Şişli’de rekor oyla belediye başkanı seçilen Resul Emrah Şahan, mazbatasını alarak görevine başladı. Şişli Belediyesi’nde gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Şahan, “Şişli'de rekor oyla kazandık. Ancak şimdi üzerimize çok büyük bir görev ve sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluğun farkındayım. Çok çalışmak ve hizmet etmek zorundayız. Önümüzdeki dönem gecemi gündüzüme katarak çalışacağım" diye konuştu.
4.04.2024 Gündem
Yerel seçim sonuçları: İstanbul'da CHP ve AK Parti'nin en sağlam kaleleri
Yerel seçim sonuçları: İstanbul'da CHP ve AK Parti'nin en sağlam kaleleri Türkiye genelinde seçim sonuçları netleşirken, AK Parti ve CHP'nin en sağlam kalelerindeki oy oranları da dikkat çekti.
2.04.2024 Gündem
Alişan'dan Fenerbahçe değerlendirmesi! 'İyi bir şey oldu, gözdağı verildi'
Alişan'dan Fenerbahçe değerlendirmesi! 'İyi bir şey oldu, gözdağı verildi' Şarkıcı Alişan, çocukları Burak, Eliz ve yeğeni Ceylan ile Bebek Parkı'na gitti. Çimler üzerinde oturup piknik yapan Alişan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un "2 Nisan’da Süper Lig'den çekilebiliriz" açıklamasını değerlendirdi.
2.04.2024 Cadde
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü Yerel seçime katılım oranı yüzde 78 düzeyinde kaldı. 14 Mayıs Genel Seçimi’nde katılım oranı zirve yaparak yüzde 88.92’ye ulaşmıştı. Katılımın düşük olduğu seçimde bazı iller dört ve daha üzeri sayıda partinin ilçe belediyelerini paylaşması nedeniyle rengarenk bir haritaya sahip oldu.
2.04.2024 Gündem
Yerel seçim sonuçları 2024 | Şı̇şlı̇'de yüzde 66,6'lık 'rekor' oy
Yerel seçim sonuçları 2024 | Şı̇şlı̇'de yüzde 66,6'lık 'rekor' oy Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, yüzde 66,6’lık ‘rekor’ oy oranıyla Şişli Belediye Başkanı oldu. Şahan, 2004 yılında yüzde 65,7 oy alan Mustafa Sarıgül’ü geçerek Şişli tarihinin en yüksek oy oranıyla seçilen Belediye Başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
Pendikspor, İstanbulspor'u 90+7'de yıktı!
Pendikspor, İstanbulspor'u 90+7'de yıktı! Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Pendikspor, İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti.
15.03.2024 Pendikspor
CHP Şişli Adayı Şahan: Hepimiz yüzyıllardır aynı yemeklere kaşık çalıyoruz
CHP Şişli Adayı Şahan: Hepimiz yüzyıllardır aynı yemeklere kaşık çalıyoruz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, farklı inanç grupları ile din temsilcilerini iftar sofrasında buluşturdu. Şahan “Bütün dinlerin ortak amacı; barış, adalet, demokrasi. Hepimiz yüzyıllardır aynı sofralarda, aynı yemeklere kaşık çalıyoruz” dedi.
13.03.2024 Gündem
İstanbulspor - Kasımpaşa: 1-2
İstanbulspor - Kasımpaşa: 1-2 Süper Lig’in 29. haftasında İstanbulspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Kasımpaşa 2-1 kazandı.
10.03.2024 İstanbulspor
'Türkiye'de bulanı görmedim daha' dedi! Beraat ettiği davadan müebbet hapse çarptırıldı
'Türkiye'de bulanı görmedim daha' dedi! Beraat ettiği davadan müebbet hapse çarptırıldı Kütahya'nın Emet ilçesinde 4 yıl önce kaybolan İrem Gül’ü (19) evinde öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıp beraat eden eski erkek arkadaşı Murat Önver (38), karara itiraz süreci devam ederken başka suçtan gözaltına alındı. Polislere, "Ben sakinim, çok sakinim, sakin kalmadığım zaman adam öldürüyorum. Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor" dedi. Yeniden yapılan yargılamada sanık Önver, cesedi bulunamayan İrem Gül’ü öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.
2.03.2024 Haberler
'Türkiye'de bulanı görmedim daha' dedi! Beraat ettiği davadan müebbet hapse çarptırıldı
'Türkiye'de bulanı görmedim daha' dedi! Beraat ettiği davadan müebbet hapse çarptırıldı Kütahya'nın Emet ilçesinde 4 yıl önce kaybolan İrem Gül’ü (19) evinde öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıp beraat eden eski erkek arkadaşı Murat Önver (38), karara itiraz süreci devam ederken başka suçtan gözaltına alındı. Polislere, "Ben sakinim, çok sakinim, sakin kalmadığım zaman adam öldürüyorum. Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor" dedi. Yeniden yapılan yargılamada sanık Önver, cesedi bulunamayan İrem Gül’ü öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.
2.03.2024 Gündem
A101 29 ŞUBAT KATALOĞU SATIŞTA! 📍 A101 29 Şubat Aldın Aldın kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Tiny House, Elektrikli Süpürge, Tava ve Sahan Seti...
A101 29 ŞUBAT KATALOĞU SATIŞTA! 📍 A101 29 Şubat Aldın Aldın kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Tiny House, Elektrikli Süpürge, Tava ve Sahan Seti... A101 mağazalarında her hafta Perşembe günlerine özel Aldın Aldın kataloğu aracılığı ile ürünler belirtilen günlerde satışa sunuluyor.Bu hafta A101 aktüel kataloğunda en dikkat çeken ürün Tiny House olarak öne çıkıyor. Bunun yanı sıra TV seçenekleri, Cep Telefonu, Su Arıtma Cihazı, Buzdolabı, Oral B şarjlı diş fırçası, Süpürge, Çay Makinesi, Paşabahçe cam ürünler, Tencere çeşitleri mağazalarda satışta olacak. İşte A101 29 Şubat aktüel ürünler kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...
29.02.2024 Bilgi Rehberi
Niğde’de iş merkezindeki güvenlik ağı hayat kurtardı
Niğde’de iş merkezindeki güvenlik ağı hayat kurtardı Niğde’de bir iş merkezinin 6’ncı katından apartman boşluğuna düşen çocuk, güvenlik filesi sayesinde beton zemine düşmekten kurtuldu.
29.02.2024 Haberler
Şahan Gökbakar bu kez hüsran yaşadı! 'Erdal ile Ece' gişesi şoke etti
Şahan Gökbakar bu kez hüsran yaşadı! 'Erdal ile Ece' gişesi şoke etti İlki 2008 yılında sinemaseverlerle buluşan 'Recep İvedik' serisiyle rekor kıran Şahan Gökbakar, son filminde büyük hayal kırıklığı yaşadı. Başrolü Şahan Gökbakar ve ve Seda Türkmen'in paylaştığı, yönetmen koltuğunda ünlü komedyenin kardeşi Togan Gökbakar'ın oturduğu 'Erdal ile Ece' filminin ilk üç gün gişesi ve hasılatı belli oldu. İşte detaylar...
27.02.2024 Cadde
Beşiktaş, İstanbulspor deplasmanında takılmadı!
Beşiktaş, İstanbulspor deplasmanında takılmadı! Trendyol Süper Lig'in 27'nci haftasında Beşiktaş, İstanbulspor deplasmanından 2-0 galip ayrıldı.
26.02.2024 İstanbulspor
Beyaz perdede yerli yapım şöleni
Beyaz perdede yerli yapım şöleni Beş filmin vizyona girdiği haftada Barış Telli’nin hayatını anlatan “Hayatla Barış” ve Şahan Gökbakar’ın yeni komedisi “Erdal ile Ece” yerli yapımlar olarak öne çıkıyor.
23.02.2024 Kültür Sanat
İstanbulspor'dan Antalyaspor deplasmanında müthiş geri dönüş!
İstanbulspor'dan Antalyaspor deplasmanında müthiş geri dönüş! Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Antalyaspor sahasında İstanbulspor ile 2-2 berabere kaldı.
17.02.2024 İstanbulspor
Sete kahkaha engeli!
Sete kahkaha engeli! Şahan Gökbakar’ın yeni filmi ‘Erdal ile Ece’nin kamera arkası yayınlandı.
14.02.2024 Cadde
CHP'de adaylık gerilimi! İstanbul adaylarının açıklandığı toplantıda protesto
CHP'de adaylık gerilimi! İstanbul adaylarının açıklandığı toplantıda protesto Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul'da 39 ilçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda protesto sesleri dikkat çekti.
13.02.2024 Gündem
43 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasına ilişkin yeni gelişme
43 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasına ilişkin yeni gelişme Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Bartın'da 43 işçinin hayatını kaybettiği maden faciası ile ilgili eski Türkiye Taş Kömürü Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu ve eski Genel Müdür Yardımcısı İsmail Güner hakkında 'görevi kötüye kullanma' suçlamasıyla soruşturma izni verdi.
8.02.2024 Gündem
TSK’nın ‘umut gücü’ artacak
TSK’nın ‘umut gücü’ artacak TSK’nın Doğal Afetler Arama Kurtarma Taburu (DAK), depremin ardından sahaya çıkan ilk ekipti. Genişleme çalışması yürüten DAK, kadrolarına eklenecek yeni taburlarla personel sayısını iki-üç katına çıkaracak.
6.02.2024 Gündem
25 metrekarelik konteynerde iş yapan esnaf dertli! ‘Hiçbir şey eskisi gibi değil’
25 metrekarelik konteynerde iş yapan esnaf dertli! ‘Hiçbir şey eskisi gibi değil’ İki büyük depremde yerle bir olan Hatay’ın ilçesi Antakya’dayız. İş yerleri yıkılan ve 25 metrekarelik konteyner dükkânlarda iş yapmaya çalışan esnaf dertli: ‘Hiçbir şey eskisi gibi değil’.
5.02.2024 Gündem
Başakşehir, İstanbulspor'u 2 golle mağlup etti!
Başakşehir, İstanbulspor'u 2 golle mağlup etti! Süper Lig'in 24. haftasında Başakşehir kendi evinde İstanbulspor'la karşı karşıya geldi. Rakibini 2-0 mağlup eden Başakşehir 3 puanın sahibi oldu.
3.02.2024 Basaksehir
Abdi İpekçi mezarı başında anıldı
Abdi İpekçi mezarı başında anıldı Uğradığı ilahlı saldırı sonucu 45 yıl önce hayatını kaybeden Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
1.02.2024 Haberler
Abdi İpekçi mezarı başında anıldı
 Abdi İpekçi mezarı başında anıldı Uğradığı ilahlı saldırı sonucu 45 yıl önce hayatını kaybeden Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
1.02.2024 Gündem
İstifalar, geri çekilmeler! İşte CHP'de belli olan başkan adayları
İstifalar, geri çekilmeler! İşte CHP'de belli olan başkan adayları CHP MYK ve PM dün saatler süren mesai yaptı. Toplantı sürerken yeniden aday gösterilmeyeceğini öğrenen Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi CHP’den istifa etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise ön seçim talep ederek adaylıktan çekildi.
27.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şahan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.