THODEX nedir, neden işlem yapılamıyor? Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer kimdir?
THODEX nedir, neden işlem yapılamıyor? Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer kimdir? Türkiye bu olayı konuşuyor. Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in yaklaşık 2 milyar dolarla (kripto varlık) dün akşam saat 18'de İstanbul Havalimanı'ndan yurtdışına çıktığı iddia edildi. Bu gelişmes sonrası art arda sorular gelmeye başlandı. Thodex nedir? Sahibi Faruk Fatih özer kimdir, kaçtı mı?
23.04.2021 Gündem
Telegram nedir, kimin? Telegram uygulaması ücretli mi, nasıl kullanılır?
Telegram nedir, kimin? Telegram uygulaması ücretli mi, nasıl kullanılır? Telegram nasıl indirilir, hangi ülkenin? Telegram, anlık mesajlaşma uygulaması olarak son dönemde popüler servisler arasında bulunuyor. 2013 yılından itibaren kullanıma sunuldu. Anlık görüntü,video, ses ve mesaj paylaşılan Telegram'ın özellikleri de araştırılıyor. WhatsApp'a alternatif olarak kullanılan Telegram'ın sahibi kimdir?
12.01.2021 Gündem
Biosis yerli solunum cihazı (Ventilatör) nedir, ne demek? Biosis sahibi kim, kimler üretiyor?
Biosis yerli solunum cihazı (Ventilatör) nedir, ne demek? Biosis sahibi kim, kimler üretiyor? Yerli ve milli ventilatör bugün itibarıyla üretildi ve kullanıma hazır hale getirildi. Biosis yerli solunum cihazının mayıs ayına kadar 5 bine kadar üretilmesini planlanlanırken ventilatör hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı. İşte detaylar...
20.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri