Sahiplenme

Sahiplenme

Son dakika sahiplenme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sahiplenme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sahiplenme haber sayfamızda...

Sahiplenme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 714 sahiplenme haberi bulunmuştur.
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ile İsrail arasındaki gerilime ilişkin, “İki taraf da farklı şeyler söylüyor. Yani sahiplenme yok ve konu ile ilgili de gerçekten şöyle akla ziyan olmayan bir açıklama da yok." dedi.
19.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ile İsrail arasındaki gerilime ilişkin, “İki taraf da farklı şeyler söylüyor. Yani sahiplenme yok ve konu ile ilgili de gerçekten şöyle akla ziyan olmayan bir açıklama da yok." dedi.
19.04.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan 'kararlıyız' mesajı! 'Eşi benzeri olmayan bir seviyeye ulaştık'
Bakan Fidan'dan 'kararlıyız' mesajı! 'Eşi benzeri olmayan bir seviyeye ulaştık' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Terörist örgütlerle mücadelemizde eşi benzeri olmayan bir seviyeye ulaştık. Geldiğimiz bu kritik safhada terörün kökünü tamamen kurutmaya kararlıyız” açıklamasında bulundu.
29.03.2024 Gündem
Bakan Fidan: PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor
Bakan Fidan: PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor Dışişleri Bakanı Fidan: "PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor. Köşeye sıkıştıkça, bu defa yıllardır onlara müsamaha gösteren ülkelerde terör estiriyor"
27.03.2024 Gündem
Bakan Fidan: Filistinli kardeşlerimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız
Bakan Fidan: Filistinli kardeşlerimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bursa'da Rumeli ve Balkan Türkleri ile iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan Fidan, "Türkiye'yi hasım gibi görenlere şunu çok açık bir şekilde söylüyoruz. Sizin stratejik vizyonsuzluğunuzun vebalini bölge ülkeleri olarak artık biz çekmeyeceğiz” dedi.
17.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak Erzurum'un önemli deprem kuşaklarından birinin üzerinde yer aldığını belirten Erdoğan, Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir haline getirmekte kararlı olduklarını belirtti.
16.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak Erzurum'un önemli deprem kuşaklarından birinin üzerinde yer aldığını belirten Erdoğan, Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir haline getirmekte kararlı olduklarını belirtti.
16.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Türkiye sorumluluk almaya hazır
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Türkiye sorumluluk almaya hazır Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan’da düzenlenen 11. Küresel Bakü Forumu’nda yaptığı konuşmada, “Filistin'de süregelen trajedi, artık iki devletli çözüm kapsamında çözülmeli, derhal ateşkes ilan edilmeli ve engelsiz olarak insani yardım sağlanmalı. Ancak yoğun diplomatik çabalarımız İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını durdurmadı” dedi.
15.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3. Antalya Diplomasi Forumu’na ilişkin son gün oturumlarının ardından değerlendirme toplantısı düzenledi.
3.03.2024 Dünya
Hakan Fidan: Batı'nın onurlu insanları Gazze'deki zulme sessiz kalmıyor
Hakan Fidan: Batı'nın onurlu insanları Gazze'deki zulme sessiz kalmıyor Dışişleri Bakanı Fidan, Antalya Diplomasi Forumu'nda konuştu. Fidan "Gazze'deki katliamın suç ortaklığını taşıyamadığı için kendini yakan Amerikalı askerin duruşu, uluslararası sistemin meşruiyet krizinin örtülemez işaretidir" ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Dünya
Huzurlu yaşamak elinizde, patili dostumuza  kulak verin
Huzurlu yaşamak elinizde, patili dostumuza kulak verin Yıllar evvel “Uçurtmayı Vurmasınlar”la hapishanede yaşayan Barış adlı çocuğun hikâyesiyle ‘umuda’ ses olan Feride Çiçekoğlu, 30 yıl aradan sonra bu kez patili dostlarımızın dünyasını onların ağzından anlatıyor.
25.02.2024 Kültür Sanat
Cevdet Yılmaz: Orta vadeli program kararlı bir şekilde uygulanmaya devam edecek
Cevdet Yılmaz: Orta vadeli program kararlı bir şekilde uygulanmaya devam edecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hafize Gaye Erkan'ın affını istemesiyle ilgili olarak "Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından güçlü bir siyasi sahiplenme ile bizzat açıklanan orta vadeli programımız kararlı bir şekilde uygulanmaya devam edecektir." ifadelerini kullandı.
2.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Erkan görevden affını istedi
Merkez Bankası Başkanı Erkan görevden affını istedi Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan "Sayın Cumhurbaşkanımızdan ilk günden beri şerefle yürüttüğüm görevimden affımı talep etmiş bulunuyorum." açıklamasında bulundu. Erkan, "Ülkeme ve milletime hizmet etme imkanını bana sunan ve görev sürem boyunca desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza şükran ve minnetlerimi arz ediyorum." ifadelerini kullandı.
2.02.2024 Ekonomi
Hakan Fidan'dan Montrö açıklaması
Hakan Fidan'dan Montrö açıklaması Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan’a yaptığı ziyaret kapsamında Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Fidan Montrö Sözleşmesi’nin uygulanışına ilişkin, “Montrö Sözleşmesini harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz. Bu konunun tartışılmasını bırakın akıldan geçilmesi bile söz konusu olamaz” dedi.
30.01.2024 Gündem
Savaşların uzaya da taşınacağı konuşulurken gündemdeki soru! Ay’ın sahibi kim?
Savaşların uzaya da taşınacağı konuşulurken gündemdeki soru! Ay’ın sahibi kim? 1967 tarihli Dış Uzay Anlaşması’na göre, Ay ve diğer gök cisimleri hiç kimseye ait değil! Ama Dünya’da hâkimiyet savaşlarını sürdüren ‘dev’lerin, Ay’ı sahiplenme yarışını engelleyecek bir güç de yok!
29.01.2024 Dünya
Son dakika: Erdoğan'dan İran'la 'iş birliği' vurgusu: Yeni sınır kapıları gündemimizde
Son dakika: Erdoğan'dan İran'la 'iş birliği' vurgusu: Yeni sınır kapıları gündemimizde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Türkiye-İran İş Forumu’nda "İran'la yeni sınır kapıları açılması gündemimizdedir. Sınır illerimizin ekonomik kalkınmasını artırmaya matuf sınır ticaret merkezleri çalışmaları sürüyor." açıklamasında bulundu.
24.01.2024 Gündem
Galatasaray Fernando Muslera'nın alternatifini İtalya'da buldu! Ayrılma ihtimali yüksek
Galatasaray Fernando Muslera'nın alternatifini İtalya'da buldu! Ayrılma ihtimali yüksek Süper Lig'de ve Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray gelecek sezon için şimdiden düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar, Muslera'nın alternatifini belirledi.
9.01.2024 Galatasaray
19 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
19 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu 19 Ağustos, Aslan burcuna denk gelen bir tarih olarak bilinir. 23 Temmuz - 22 Ağustos tarihleri arasında yer alan her bir gün Aslan burcuna ait kişileri temsil eder. Aslanlar en lider burç olarak bilinir. Önderlik yapmayı seven bir yapıları ve bununla birlikte gelen yönlendirme içgüdüleri vardır. Oldukça dogmatik olan bu burç, kral özelliklerini yapı taşında bulunduran bir burçtur. İşte, merak edilen tüm detaylar.
9.01.2024 Astroloji
Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı
Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı Vitra’nın cumhuriyetin 100. yılı için Arkitera iş birliğiyle geliştirdiği “Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı” serisinin senaryo, çizim ve animasyon ekibinde görev alan Cem Dedekargınoğlu, Umut Şumnu, Onur Kutluoğlu ve Kayahan Kaya ile, grafik roman türünde aktardıkları, modern Türkiye’nin inşa edilmesinde öncü rol oynayan mimar ve yapıların hikayelerini konuştuk.
1.01.2024 Mimarlık
'Köpek' diye sahiplendi, evcil hayvan bile olmadığı ortaya çıktı!
'Köpek' diye sahiplendi, evcil hayvan bile olmadığı ortaya çıktı! Çok yalnız bir hayat sürüyordu, yalnızlığı artık canına tak etmişti. Küçük, sevimli bir köpek yavrusu sahiplenerek, yeni bir arkadaş edinmeye karar verdi. Ancak kısa süre içinde, sahiplendiği hayvanın ne bir köpek ne de bir evcil hayvan olduğu ortaya çıktı.
23.12.2023 Dünya
'Ergene Havzası'na dikkat çekildi: Yer altı suyu yüzde 85 azaldı
'Ergene Havzası'na dikkat çekildi: Yer altı suyu yüzde 85 azaldı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, Trakya'da Ergene Havzası'nda yer altı sularının yüzde 80-85 seviyede azaldığını belirtti.
16.12.2023 Gündem
‘Bölgesel savaşa fırsat vermemeliyiz’
‘Bölgesel savaşa fırsat vermemeliyiz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez İşbirliği Konseyi 44. Zirvesi’nde “Bölge ülkeleriyle birlikte sorumluluk almaya hazırız. Gazze’deki mezalimin Suriye’yi de içerecek bölgesel bir savaşa dönüşmesine fırsat vermememiz gerekiyor” dedi.
6.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'garantörlük' mesajı: Türkiye olarak hazırız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'garantörlük' mesajı: Türkiye olarak hazırız! 44. Körfez İşbirliği Konseyi Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin uluslararası yatırımcılar için güvenli liman olma vasfını koruduğunu belirtti. İsrail'in Gazze'deki katliamlarına da değinen Erdoğan, İsrail'in işlediği suçların yanına kar kalmaması gerektiğini, bölgede önceliğin kalıcı ateşkes olduğunu ve Türkiye olarak garantörlüğe hazır olduklarını ifade etti.
5.12.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'garantörlük' mesajı: Türkiye olarak hazırız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'garantörlük' mesajı: Türkiye olarak hazırız! 44. Körfez İşbirliği Konseyi Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin uluslararası yatırımcılar için güvenli liman olma vasfını koruduğunu belirtti. İsrail'in Gazze'deki katliamlarına da değinen Erdoğan, İsrail'in işlediği suçların yanına kar kalmaması gerektiğini, bölgede önceliğin kalıcı ateşkes olduğunu ve Türkiye olarak garantörlüğe hazır olduklarını ifade etti.
5.12.2023 Gündem
49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 100. Yıl coşkusu
49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 100. Yıl coşkusu Sinema, TV ve müzik dünyasının yıldızlarını buluşturan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buldu. Kanal D ve Teve2’den canlı yayınlanan muhteşem tören, sahne şovlarıyla da çok konuşuldu. Norm Ender, Cumhuriyet’in 100. yılında, sözü ve bestesi kendisine ait olan ‘Parla’ adlı bir marş bestelemişti. Ünlü rapçi, muhteşem gecede koro ile beraber Parla'yı seslendirirken, tüm salon marşa eşlik etti.
3.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sahiplenme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.