Sahte Doktor

Sahte Doktor

Son dakika sahte doktor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sahte doktor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sahte doktor haber sayfamızda...

Sahte Doktor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 849 sahte doktor haberi bulunmuştur.
Sahte avukatın oyunu böyle bitti: Eski sevgilime özendim
Sahte avukatın oyunu böyle bitti: Eski sevgilime özendim Adana’da adliyede sahte avukatlık yaparken yakalanan ve tutuklanan şüpheli kadının ifadesinde, ”Önceki sevgilim avukattı, bende yanında katiplik yaptım. Avukatlığa özendim” dedi. Sahte avukatın 4 kişiden 3 milyon lira aldığı öne sürüldü.
25.03.2024 Gündem
Sosyal medyadan izi sürüldü! Sahte avukatın foyası ortaya çıktı
Sosyal medyadan izi sürüldü! Sahte avukatın foyası ortaya çıktı Adana'da, sahte avukat kimliği ve cübbesi ile kendisini avukat olarak tanıttığı kişileri dolandırmaya çalıştığı belirtilen Betül. S. (37), adliye koridorunda gezerken yakalandı. Adliyeye sevk edilen Betül S., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
24.03.2024 Gündem
Doktoru darp eden sanıktan 'pes' dedirten savunma: Vurmadım, itekledim
Doktoru darp eden sanıktan 'pes' dedirten savunma: Vurmadım, itekledim Bursa’da Hematoloji Uzmanı Dr. Nihan Alkış'ı (41) darbederek yaralayan Tayfun Eserkaya (31), “Bana hakaret edince kendisini itekledim, vurmadım” dedi. Hakim, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
26.02.2024 Gündem
Ekipler şoke oldu! Sahte doktor operasyonla yakalandı
Ekipler şoke oldu! Sahte doktor operasyonla yakalandı Aksaray’da evini diş kliniğine çevirip diş muayenesi ve tedavisi yapan sahte doktor operasyonla yakalandı. Kliniği aratmayan evdeki malzemeler ise jandarmayı şaşkına çevirdi.
26.02.2024 Gündem
Yer: Adana... Sahte doktor skandalı! Görüntüler ortaya çıktı
Yer: Adana... Sahte doktor skandalı! Görüntüler ortaya çıktı Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi güvenlik görevlileri, yaka kartında asistan doktor yazan bir kişinin hareketlerinden şüphelenince şoke eden gerçek ortaya çıktı.
26.01.2024 Haberler
Yer: Adana... Sahte doktor skandalı! Görüntüler ortaya çıktı
Yer: Adana... Sahte doktor skandalı! Görüntüler ortaya çıktı Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi güvenlik görevlileri, yaka kartında asistan doktor yazan bir kişinin hareketlerinden şüphelenince şoke eden gerçek ortaya çıktı.
26.01.2024 Gündem
Ebrar Sitesi davası sürüyor! Sanık kendini böyle savundu: Binanın yerini bile bilmiyorum
Ebrar Sitesi davası sürüyor! Sanık kendini böyle savundu: Binanın yerini bile bilmiyorum Kahramanmaraş’ta yaklaşık 1400 kişinin yaşamını yitirdiği Ebrar Siteleri’nin L bloğun ilk duruşması görüldü. Binayı yapan kooperatifin başkanı aynı zamanda Ebrar Siteleri’nin kurucusu Tevfik Tepebaşı’nın da damadı olan tutuklu Ahmet Doğan suçlamaları kabul etmedi.
25.01.2024 Gündem
Arkadaşını ve baldızını öldürüp aynı yere gömmüş! Dehşete düşüren olayda 3'üncü ceset alarmı
Arkadaşını ve baldızını öldürüp aynı yere gömmüş! Dehşete düşüren olayda 3'üncü ceset alarmı Antalya’da polis ekipleri, Zeynel Boyacı (33) tarafından öldürülen motokurye Ali Diken (32) ve baldızı Zeynep Ece Aksay'ın (26) cesetlerinin bulunduğu alanda, 3'üncü ceset olma ihtimaline karşı arama yaptı.
25.01.2024 Gündem
Bir sahte doktor vakası daha! Genç kızın ifadesi pes dedirtti
Bir sahte doktor vakası daha! Genç kızın ifadesi pes dedirtti Adana’da sahte doktor olan ve yaka kartı takan genç kız yakalandı. Genç kız C.S.'nin ifadesi ise herkesi şoke etti. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen C.S., serbest bırakıldı.
25.01.2024 Gündem
Bakan Koca'dan Mossad operasyonu açıklaması! 'İddia edildiği gibi yabancı uyruklu doktor yok'
Bakan Koca'dan Mossad operasyonu açıklaması! 'İddia edildiği gibi yabancı uyruklu doktor yok' Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Mossad operasyonu iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. "Haddi aşan sorumsuzlara cevap" diyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Mossad ajanlarına karşı gerçekleştirilen operasyon çerçevesinde şahıslar arasında iddia edildiği gibi yabancı uyruklu doktor yoktur. Doktor olduğu iddia edilen yabancı uyruklu şahıs temizlik görevlisidir."dedi.
8.01.2024 Gündem
Devlet hastanesinde sahte hemşire alarmı! Acil serviste yakalandı
Devlet hastanesinde sahte hemşire alarmı! Acil serviste yakalandı Ordu Ünye Devlet Hastanesi'nde sahte hemşire olduğu iddiası üzerine Ordu İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattı.
15.09.2023 Gündem
Kendilerini asker olarak tanıttılar, vatandaşları dolandırdılar
Kendilerini asker olarak tanıttılar, vatandaşları dolandırdılar Kendilerini askeri personel olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran iki kişi yakalandı.
1.09.2023 Gündem
Bir sahte doktor vakası daha! Kaçak ameliyatlar yaptı
Bir sahte doktor vakası daha! Kaçak ameliyatlar yaptı Sultangazi'de özel bir hastanede çalışan 53 yaşındaki doktor G.D.'nin bilgilerini kullanarak mesai saatleri dışında kaçak ameliyatlar yapan 40 yaşındaki D.N. ve onunla birlikte ameliyatlara girdikleri belirlenen M.K. ve K.İ. gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili açıklama yapıldı.
1.09.2023 Gündem
Son dakika... YKS tercih kılavuzu bugün yayımlanacak
Son dakika... YKS tercih kılavuzu bugün yayımlanacak YKS tercihleri bugün başlıyor. Adaylar, 8 Ağustos tarihine kadar tercihlerini yapabilecek. ÖSYM bugün tercih kılavuzunu yayımlayacak.
27.07.2023 Gündem
‘Çapa’nın gururu’ sahte doktor Ayşe Özkiraz tıp fakültesini kazanamadı
‘Çapa’nın gururu’ sahte doktor Ayşe Özkiraz tıp fakültesini kazanamadı Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde sahte doktor diploması ile görev yaptığı ortaya çıkınca tutuklanan ve 8 yıl hapis cezasına çaptırılan Ayşe Özkiraz, YKS sınavında çok istediği tıp fakültesini kazanamadı.
25.07.2023 Gündem
Karaman'da 60 yaşındkai sahte diş hekimi tutuklandı
Karaman'da 60 yaşındkai sahte diş hekimi tutuklandı Karaman’da hiçbir diploması olmadığı halde kendisini diş hekimi olarak tanıtıp, yasa dışı muayenehane açan Ramazan Atasever (60) yakalanıp, tutuklandı.
6.05.2023 Gündem
8 yıl hapis ve tahliye kararı
8 yıl hapis ve tahliye kararı Mahkeme, sanık Ayşe Özkiraz’ı “Özel belgede sahtecilik”, resmi belgede sahtecilik” ve “yetkisiz hekimlik” suçlarından 8 yıl hapis ve 18 bin TL para cezasına çarptırarak tahliyesine karar verdi...
29.03.2023 Gündem
Son dakika... Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar çıktı
Son dakika... Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar çıktı Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan ve hakkında 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz tahliye edildi.
29.03.2023 Gündem
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme!
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Tekirdağ’ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanıp, 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Ayşe Özkiraz'ın (21) tahliye talebi reddedildi. Özkiraz, "Dersimi aldım. Eğitim hayatımı devam etmek için tahliyemi talep ediyorum" dedi.
21.03.2023 Gündem
'Dişçi' soyadlı sahte dişçiye gözaltı! Doktor değil kalfa çıktı
'Dişçi' soyadlı sahte dişçiye gözaltı! Doktor değil kalfa çıktı Bağcılar'da implant yaptırmak isteyen Hatice D.(41), kendisini diş doktoru olarak tanıtan Orhan Dişçi (37) ile 40 bin liraya anlaştı. Ancak Orhan Dişçi,  Hatice D.’nin dişine implant yaparken, sağlam olan dişlerine de zarar verdi. Orhan Dişçi’nin ruhsatsız muayenehane işlettiği, diş doktoru değil, diş protezciliği kalfalık belgesinin olduğu anlaşıldı.
13.03.2023 Gündem
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz'ın tahliye talebi yine reddedildi
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz'ın tahliye talebi yine reddedildi Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanıp, 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Ayşe Özkiraz’ın (21) tahliye talebi reddedildi.
21.02.2023 Gündem
Depremzede ile hayrete düşüren diyalog: Hocam biz dolandırıcıyız
Depremzede ile hayrete düşüren diyalog: Hocam biz dolandırıcıyız Elazığ’da iddiaya göre sahte araç kiralama firması üzerinden dolandırıcılık yapan şahıs, araç kiralamak isteyenin depremzede olduğunu fark edince dolandırmaktan vazgeçip, uyardı.
19.02.2023 Gündem
Pes dedirten dolandırıcılık... Deprem bölgesinde sahte doktor skandalı
Pes dedirten dolandırıcılık... Deprem bölgesinde sahte doktor skandalı Hatay’da kendisini doktor olarak tanıtan şüpheli, deprem bölgesinde bulunan gönüllü yardımseverleri ilaç parası adı altında dolandırdı. Şikayet üzerine gözaltına alınan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, şüphelinin cep telefonundan depremzedeleri muayene ettiği fotoğraflar çıktı.
18.02.2023 Haberler
Pes dedirten dolandırıcılık... Deprem bölgesinde sahte doktor skandalı
Pes dedirten dolandırıcılık... Deprem bölgesinde sahte doktor skandalı Hatay’da kendisini doktor olarak tanıtan şüpheli, deprem bölgesinde bulunan gönüllü yardımseverleri ilaç parası adı altında dolandırdı. Şikayet üzerine gözaltına alınan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, şüphelinin cep telefonundan depremzedeleri muayene ettiği fotoğraflar çıktı.
18.02.2023 Gündem
Depremin merkezine yardıma giden sahte doktor yakalandı
Depremin merkezine yardıma giden sahte doktor yakalandı Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde özel bir hastaneye sözde yardıma giden sahte Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı polis tarafından yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
12.02.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Doktor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.