Sahte Parfüm

Sahte Parfüm

Son dakika sahte parfüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sahte parfüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sahte parfüm haber sayfamızda...

Sahte Parfüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 130 sahte parfüm haberi bulunmuştur.
Sahte parfüm çetesine baskın: 1 gözaltı
Sahte parfüm çetesine baskın: 1 gözaltı İstanbul’da internet üzerinden orijinal adı altında sahte parfüm satışı yaparak halk sağlığını tehdit eden bir çeteye yapılan baskında 26 bin 454 şişe sahte parfüm ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.
28.09.2023 Gündem
Jandarma'dan sahte parfüm operasyonu
Jandarma'dan sahte parfüm operasyonu  Ünlü parfüm markalarının birebir sahtesini üretip, sahte bandrol ve stok numarası vererek sanal mağazalarda satan Z.D. ve Ş.I. isimli 2 şüpheli yapılan operasyonla yakalandı. Şüpheliler gözaltına alınırken, adreslerinde yapılan aramalarda 25 bin doldurulmuş sahte parfüm ele geçirildi.
23.05.2023 Gündem
Sağlığı tehdit eden ürünlere geçit yok
Sağlığı tehdit eden ürünlere geçit yok Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar satıcılara göz açtırmıyor.
1.12.2022 Ege
Yeni önlemler sonrasında İstiklal Caddesi’nde denetim
Yeni önlemler sonrasında İstiklal Caddesi’nde denetim Yeni önlemler doğrultusunda İBB ve Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri İstiklal Caddesi’nde ortak denetimler yaptı. Denetimlerde birçok seyyar satıcıya ceza kesildi.
27.11.2022 Gündem
İstanbul'da 27 bin 792 şişe sahte parfüm ele geçirildi
İstanbul'da 27 bin 792 şişe sahte parfüm ele geçirildi İstanbul’da polis ekiplerince 9 adrese düzenlenen eş zamanlı yapılan baskında 27 bin 792 şişe sahte parfüm ele geçirilirken, 7 şüpheli gözaltına alındı.
9.11.2022 Haberler
İstanbul'da 27 bin 792 şişe sahte parfüm ele geçirildi
İstanbul'da 27 bin 792 şişe sahte parfüm ele geçirildi İstanbul’da polis ekiplerince 9 adrese düzenlenen eş zamanlı yapılan baskında 27 bin 792 şişe sahte parfüm ele geçirilirken, 7 şüpheli gözaltına alındı.
9.11.2022 Gündem
Turistleri kandıran 2 kişiye operasyon! Yol ortasında yakalandı
Turistleri kandıran 2 kişiye operasyon! Yol ortasında yakalandı Antalya’da zabıta ekipleri turistler, kandıran 2 kişiden 1'ini yol ortasında suçüstü yakaladı, diğeri ise kaçtı.
13.09.2022 Haberler
Turistleri kandıran 2 kişiye operasyon! Yol ortasında yakalandı
Turistleri kandıran 2 kişiye operasyon! Yol ortasında yakalandı Antalya’da zabıta ekipleri turistler, kandıran 2 kişiden 1'ini yol ortasında suçüstü yakaladı, diğeri ise kaçtı.
13.09.2022 Gündem
Dünyaca ünlü parfüm markalarının sahtesine operasyon! 50 bin şişe ele geçirildi
Dünyaca ünlü parfüm markalarının sahtesine operasyon! 50 bin şişe ele geçirildi Dünyaca ünlü parfüm markalarının sahtesini üretip internet üzerinden sattığı tespit edilen 1 şüpheli jandarma operasyonuyla yakalandı. Operasyonda, 50 bin adet sahte parfüm, boş şişe ve kapak ele geçirildi.
10.07.2022 Gündem
Bağcılar'da sahte parfüm ve güneş kremi operasyonu
Bağcılar'da sahte parfüm ve güneş kremi operasyonu İstanbul Bağcılar'da sahte parfüm imalatı yapıldığı ihbarı alan polis, bir iş yerine baskın düzenledi. Baskında çok sayıda parfüm şişesi ile sahte güneş kremleri ele geçirildi.
16.05.2022 Haberler
Bağcılar'da sahte parfüm ve güneş kremi operasyonu
Bağcılar'da sahte parfüm ve güneş kremi operasyonu İstanbul Bağcılar'da sahte parfüm imalatı yapıldığı ihbarı alan polis, bir iş yerine baskın düzenledi. Baskında çok sayıda parfüm şişesi ile sahte güneş kremleri ele geçirildi.
16.05.2022 Gündem
İstanbul'da 70 bin şişe sahte parfüm ele geçirildi
İstanbul'da 70 bin şişe sahte parfüm ele geçirildi İstanbul'da sahte parfüm imalatı yapılan 4 adrese düzenlenen operasyonda 70 bin şişe sahte parfüm ele geçirilirken 4 şüpheli gözaltına alındı. Dünyaca ünlü markalar taklit edilerek üretilen parfümlerin sosyal medya üzerinden satıldığı ortaya çıktı.
30.12.2021 Gündem
İstanbul'da 2 milyon liralık sahte parfüm ele geçirildi
İstanbul'da 2 milyon liralık sahte parfüm ele geçirildi İstanbul'da sahte parfüm yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken piyasa değeri 2 milyon 175 bin lira olan sahte parfüm ele geçirildi.
29.12.2021 Gündem
Fatih'te 51 milyon liralık sahte parfüm ele geçirildi
Fatih'te 51 milyon liralık sahte parfüm ele geçirildi Fatih'te, sahte parfüm üretip, satan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda piyasa değeri 51 milyon 611 bin lira olduğu belirtilen 41 bin 289 sahte parfüm ele geçirildi. 3 adrese düzenlenen operasyonda, 1 şüpheli gözaltına alındı.
17.11.2021 Gündem
Sahte parfüm satarken yakalandılar, gazetecilere saldırdılar
Sahte parfüm satarken yakalandılar, gazetecilere saldırdılar Fatih Sultanahmet ve Beyazıt Meydanı'nda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Polisi hanutçuluk yapan ve turistlere kaçak parfüm satanlara yönelik denetim yaptı.  Denetimleri görüntülemek isteyen basın mensuplarına seyyar parfüm satıcıları ile akrabaları saldırdı. Gazetecilere saldıran dört kişi gözaltına alındı.
16.10.2021 Gündem
Parfümlerini geri almak isteyen seyyar satıcı döner bıçağıyla direndi
Parfümlerini geri almak isteyen seyyar satıcı döner bıçağıyla direndi İstanbul Taksim’de zabıta ekiplerinin seyyar satıcıların sahte parfümlerine el koymasının ardından kavga çıktı. Bir parfüm satıcısı boğazına döner bıçağı dayayarak parfümleri geri istedi. Elinden döner bıçağı alınan satıcı gözaltına alındı.
23.05.2021 Gündem
Başakşehir ve Küçükçekmece'de operasyon! Binlercesi ele geçirildi
Başakşehir ve Küçükçekmece'de operasyon! Binlercesi ele geçirildi Başakşehir ve Küçükçekmece'de sahte parfüm imalatı yapılan 8 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5 bin adet dolu şişe, 2 ton alkol, parfüm üretiminde kullanılan esans ve renkli sıvı ele geçirildi.
28.04.2021 Gündem
İnternetten bile satıyorlar! İçinde zehir var
İnternetten bile satıyorlar! İçinde zehir var İstanbul’da dünyaca ünlü parfüm markalarının sahtesini yaparak internet üzerinden satıp, yurt dışına gönderen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda 18 milyon TL değerinde binlerce sahte parfüm ele geçirildi.
15.04.2021 Gündem
Fatih'te 20 milyon liralık 20 bin şişe sahte parfüm yakalandı
Fatih'te 20 milyon liralık 20 bin şişe sahte parfüm yakalandı İstanbul Fatih'te düzenlenen operasyonda piyasa değeri 20 milyon lira olan 20 bin şişe sahte parfüm ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüphelinin sorgulamalarının devam ettiği öğrenilirken operasyon anları kameraya yansıdı.
3.04.2021 Gündem
Parfüm alırken bu bilgilere dikkat edin!
Parfüm alırken bu bilgilere dikkat edin! İstanbul'da, sahte parfüm üretimi yaptığı tespit edilen imalathaneler ve depolara düzenlenen operasyonlarda, çok sayıda sahte parfüm ele geçirildi. Prof. Dr. Oğuz Özyaral, parfüm alınırken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Özyaral, Sahte parfüm cilt kanseri yapar, solunum yollarında sorunlar yaratır. TÜBİTAK'ın cep telefonlarına ücretsiz olarak indirilen ÜTS uygulamasıyla ürünlerin orijinalliğini mutlaka kontrol edin dedi.
22.02.2021 Haberler
Son dakika! İstanbul'da 20 milyon liralık operasyon! Kutular açılınca ortaya çıktı
Son dakika! İstanbul'da 20 milyon liralık operasyon! Kutular açılınca ortaya çıktı Gelen bir son dakika haberine göre; İstanbul'un Fatih ilçesinde polis ve jandarmanın ortak operasyonunda piyasa değeri 20 milyon lira olan 24 bin şişe sahte parfüm ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, operasyon anları da kameraya yansıdı.
19.02.2021 Gündem
Başakşehir-Avrupa sahte parfüm hattı
Başakşehir-Avrupa sahte parfüm hattı İstanbul’da dünyaca ünlü parfüm markalarının sahtesini yaparak Avrupa’ya gönderen bir sahtecilik şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 372 milyon 962 bin lira değerinde sahte parfüm ele geçirildi. Operasyon İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Sahte parfüm üreten bir şebekeyi belirleyen ekipler, 20 günlük çalışmayla depo ve imalathane olarak kullanılan adresleri tespit etti. Başakşehir ve Küçükçekmece’deki 9 ayrı adrese geçen hafta operasyon düzenledi.
22.01.2021 Gündem
İstanbul'da sahte parfüm imalathanesine baskın
İstanbul'da sahte parfüm imalathanesine baskın İstanbul Beylikdüzü'nde, polis ekiplerinin yaptığı baskında, asansörcü olarak çalıştırılan bir dükkanın kaçak parfüm imalathanesi olduğu ortaya çıktı.
30.12.2020 Haberler
İstanbul'da sahte parfüm operasyonu
İstanbul'da sahte parfüm operasyonu İstanbul'da düzenlenen sahte parfüm operasyonunda piyasa değeri 70 milyon lira olan 1 ton saf alkol, 2 ton 320 litre doluma hazır parfüm ve binlerce şişe satışa hazır sahte parfüm ele geçirildi.
23.12.2020 Gündem
'Sahte parfüm kıyafetlere bile zarar veriyor!'
'Sahte parfüm kıyafetlere bile zarar veriyor!' Dermotoloji Uzmanı Prof. Dr. Neslihan Şendur, piyasa değeri binlerce lirayı bulan ünlü markaların yerine tercih edilen taklit parfümlere karşı vatandaşları uyardı. Pek çok açıdan tehdit oluşturan bu parfümlerin deri üzerinde kahverengi lekeler oluşturabileceğini söyleyen Şendur, "Normalde parfümler kıyafete uygulanmalı deriz ama sahte olanları kıyafetlere bile zarar veriyor. Hiç parfüm kullanmamak bunları kullanmaktan çok daha iyidir" dedi.
20.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Parfüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.