Sahte Peygamber

Sahte Peygamber

Son dakika Sahte peygamber haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sahte peygamber gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sahte peygamber haber sayfamızda...

Sahte Peygamber

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 85 sahte peygamber haberi bulunmuştur.
'Kıyamet günü çok yakın' eziyeti! Tarikattaki tüm kadınları zorla hamile bıraktı
'Kıyamet günü çok yakın' eziyeti! Tarikattaki tüm kadınları zorla hamile bıraktı "Kıyamet günü çok yakın, Hz. İsa ikinci kez gelecek" diyordu. Ona inananlar ormanın derinliklerine çekildiler, amaçları karıncalar gibi çalışıp kurtuluşa ulaşmaktı. İşte ne olduysa o zaman oldu. Tarikatın kadınlarını zorla hamile bırakan, itaat etmeyenlere kan kusturan şarlatanın maskesi düştü. Kimsenin aklının ucundan dahi geçmeyecek işkence yöntemlerine başvuran sahte peygamber, kendi sonunu elleriyle yazdı.
27.02.2024 Yaşam
Polisi alarma geçiren doktor! Annesini metal çubukla dövüp, balkondan atmak istedi
Polisi alarma geçiren doktor! Annesini metal çubukla dövüp, balkondan atmak istedi Antalya'da bir süredir mesleğini yapamadığı öğrenilen doktor Emrah Ç. (39), oturdukları evin balkonunda annesi V. Ç.'yi (69) metal çubukla dövüp, aşağıya atmaya kalkıştı.
17.10.2022 Gündem
24 yıldır 'sahte peygamber'in elindeydi! Genç kadının inanılmaz değişimi
24 yıldır 'sahte peygamber'in elindeydi! Genç kadının inanılmaz değişimi ABD'nin Utah eyaletinde tarikat lideri olan ve kendini 'peygamber' ilan eden Warren Jeffs'le ilgili skandal gerçekler teker teker ortaya çıktı! Çok eşliliği savunarak küçük kızları istismar eden 'sahte peygamber'in elinden kurtulan genç kızın yaşadığı inanılmaz değişim ise görenleri şaşkına çeviriyor.
17.10.2022 Dünya
Mide bulandıran itiraf! 'Peygamberiz' diyen baba-oğul onlarca kadını bir evde topladı
Mide bulandıran itiraf! 'Peygamberiz' diyen baba-oğul onlarca kadını bir evde topladı ABD'nin Utah eyaletinde uzun yıllardır varlığını sürdüren tarikatın karanlık yüzü ortaya çıktı. Kendini 'peygamber' ilan eden baba-oğul çok eşliliği savunarak onlarca kız çocuğuna ve kadına cinsel istismarda bulundu. Tarikatın eski müritlerin itirafları ise gündeme bomba gibi düştü.
18.06.2022 Dünya
Trende dehşet! Genç kadının yaşadıkları ülkeyi ayağa kaldırdı
Trende dehşet! Genç kadının yaşadıkları ülkeyi ayağa kaldırdı Pakistan’da 25 yaşında iki çocuk annesi genç kadın korkunç bir saldırıya uğradı. Tren yolculuğunda başına gelenler tüm ülkeyi ayağa kaldırdı. Halk suçluların idam edilmesini istiyor.
4.06.2022 Dünya
'Sahte peygamber' 17 yaşından küçük 24 kızla evlendi!
'Sahte peygamber' 17 yaşından küçük 24 kızla evlendi! ABD'nin Utah eyaletinde tarikat lideri olan ve kendini 'peygamber' ilan eden Warren Jeffs'le ilgili skandal gerçek ortaya çıktı! Çok eşliliği savunarak küçük kızları istismar eden 'sahte peygamber'in karanlık hayatı akıllara durgunluk verecek cinsten.
4.06.2022 Dünya
'Sahte peygamber' 17 yaşından küçük 24 kızla evlendi!
'Sahte peygamber' 17 yaşından küçük 24 kızla evlendi! ABD'nin Utah eyaletinde tarikat lideri olan ve kendini 'peygamber' ilan eden Warren Jeffs'le ilgili skandal gerçek ortaya çıktı! Çok eşliliği savunarak küçük kızları istismar eden 'sahte peygamber'in karanlık hayatı akıllara durgunluk verecek cinsten.
3.06.2022 Haberler
Twitter, aşırı sağcı Wilders'ın hesabını askıya aldı!
Twitter, aşırı sağcı Wilders'ın hesabını askıya aldı! Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders'ın Twitter hesabı, İslam dini ve Muhammed Peygamber'e yönelik sözleri nedeniyle sosyal medya platformu tarafından askıya alındı. Wilders, siyasi çalışmalarını ağırlıklı olarak Twitter üzerinden yürütüyor.
25.04.2022 Dünya
Sahte peygambere 3 yıl 1 ay hapis cezası
Sahte peygambere 3 yıl 1 ay hapis cezası Kocaeli'de kendisini 'peygamber' olarak tanıttığı, 'yüz görümlüğü' adı altında para aldığı öne sürülen Şaban Özdil’in de aralarında bulunduğu 9 kişinin 'dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık' suçundan yargılandığı davada karar verildi. Örgüt kurmak suçundan tüm sanıklar beraat ederken, kendisini ‘Rafet Efendi’ olarak tanıtan Şaban Özdil, 'peygamber' sıfatını kullanması ve dolandırıcılık suçlamasıyla 3 yıl 1 ay 15 gün hapis ve 19 bin 660 TL adli para cezasına çarptırıldı.
16.11.2021 Gündem
691 yıl hapisle aranan firari müteahhit, Yalova’da yakalandı
691 yıl hapisle aranan firari müteahhit, Yalova’da yakalandı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, 1049 kişinin paralarını 'konut yapma' yalanıyla dolandıran ve 691 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan müteahhit Mustafa Mallı, Yalova’da yakalandı.
17.07.2021 Gündem
Sahte 'peygamber' davasında tüm sanıklar tahliye edildi
Sahte 'peygamber' davasında tüm sanıklar tahliye edildi Kocaeli'nde kendini 'peygamber' olarak tanıttığı, 'yüz görümlüğü' adı altında para aldığı öne sürülen Şaban Özdil ile birlikte 'dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık' suçundan yargılanan 9 kişi tahliye edildi.
25.11.2020 Gündem
Son dakika: Canlı blog | İngiltere karıştı! Maske takmadan parkta toplandılar...
Son dakika: Canlı blog | İngiltere karıştı! Maske takmadan parkta toplandılar... Tüm dünyadan corona virüse dair yeni haberler gelmeye devam ediyor. İngiltere'de corona virüs (Kovid-19) nedeniyle ölenlerin sayısı 34 bin 466 oldu. Öte yandan Londra'da corona virüs için uygulanan önlemleri protesto etmek için toplanan bir grup sokaklardaydı. Dünya genelinde virüs yüzünden ölenlerin sayısı 310 bini geçti.
16.05.2020 Dünya
‘Sahte peygamber’ ölmeden önce müridi hakkında şikayetçi olmuş
‘Sahte peygamber’ ölmeden önce müridi hakkında şikayetçi olmuş Denizli'de diş hekimi 76 yaşındaki Doğan K. ve tekstil şirketi sahibi 34 yaşındaki Bayram Ç., hakkında, geçen yıl hayatını kaybeden ve kamuoyunda 'Sahte peygamber' olarak tanınan İskender Erol Evrenosoğlu'nun (86), ölmeden önce telefon görüşmelerini sosyal medyaya yaydıkları gerekçesiyle şikayetçi olduğu ortaya çıktı.
17.04.2020 Gündem
Bursa Müftülüğü’nden sahte peygamberin cenazesiyle ilgili açıklama
Bursa Müftülüğü’nden sahte peygamberin cenazesiyle ilgili açıklama ABD’de beş gün önce kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden ve kamuoyunda ’sahte peygamber’ olarak tanınan İskender Erol Evrenosoğlu dün Bursa’da toprağa verildi. Sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine, Bursa İl Müftülüğü cenaze işlemleri ve defin işlemleri ile ilgili diyanet personelinin bulunmadığını ve yer almadığını açıkladı.
28.11.2019 Gündem
Erol Evrenosoğlu, Bursa'da toprağa verildi
Erol Evrenosoğlu, Bursa'da toprağa verildi ABD'de 5 gün önce kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden, kamuoyunda 'sahte peygamber' olarak tanınan İskender Erol Evrenosoğlu (86), Bursa'da toprağa verildi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı cenaze namazına yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Cenaze namazının kılınacağı cami ve toprağa verileceği mezarlık, son anda güvenlik gerekçesiyle değiştirildi.
27.11.2019 Gündem
Erol Evrenosoğlu, Bursa'da toprağa verildi
Erol Evrenosoğlu, Bursa'da toprağa verildi Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 5 gün önce kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden, kamuoyunda 'sahte peygamber' olarak tanınan İskender Erol Evrenosoğlu (86), Bursa'da toprağa verildi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı cenaze namazına yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Cenaze namazının kılınacağı cami ve toprağa verileceği mezarlık, son anda güvenlik gerekçesiyle değiştirildi.
27.11.2019 Gündem
Hepsi sahte peygamberin evinde çıktı
Hepsi sahte peygamberin evinde çıktı Kocaeli’de vatandaşların dini duygularını kullanarak sadaka adı altında ev, arsa, paralarını aldığı iddiası ile gözaltına alınan ‘Rafet Efendi’ kod adlı çete üyeleri adliyeye sevk edildi.
11.10.2019 Gündem
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'sahte peygamber' açıklaması
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'sahte peygamber' açıklaması Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, kendini 'peygamber' ilan ettiği iddia edilen H.D. hakkında soruşturma başlatıldı.
19.08.2019 Gündem
Etiyopya'da ölüyü diriltemeyen 'peygamber' gözaltına alındı
Etiyopya'da ölüyü diriltemeyen 'peygamber' gözaltına alındı Etiyopya'nın Celile kasabasında peygamber olduğunu söyleyen bir kişi, bir ölüyü diriltme girişimi başarısızlıkla sonuçlanınca gözaltına alındı.
22.07.2018 Dünya
Fethullah Gülen'in ailesi: Paralel aile değiliz
Fethullah Gülen'in ailesi: Paralel aile değiliz Fetullah Gülen'in kardeşleri bugün 'Gülen Aile Buluşması' toplantısında yaklaşık 1500 kişiyle bir araya geldi. Gülen Ailesi adına yapılan açıklamada "Parelel aile değiliz" denildi.
9.03.2014 Gündem
Cemaatlerin sandık sırları! Hangi cemaat kime oy verecek?
Cemaatlerin sandık sırları! Hangi cemaat kime oy verecek? Siyasi krizlerin art arda yaşandığı Türkiye, bir ay sonra sandık başına gidiyor. Gözler ise cemaatlerde... Hangi cemaat kime oy verecek? İşte işin uzmanlarından çarpıcı analizler...
27.02.2014 Siyaset
Hizmet hareketi için linç kampanyası var
Hizmet hareketi için linç kampanyası var Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV) Başkanı Mustafa Yeşil, Swissotel’de düzenlediği toplantı ile Türkiye’de son dönemde yaşanan tartışmalarla ilgili açıklama yaptı.
3.02.2014 Siyaset
Cemaatin sözcüsünden çok sert açıklama
Cemaatin sözcüsünden çok sert açıklama Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV) Başkanı Mustafa Yeşil, cemaat adına şu açıklamaları yaptı...
3.02.2014 Gündem
Sahte peygamber torununa 636 yıl hapis
Sahte peygamber torununa 636 yıl hapis Kocaeli Gebze’de toplu konut yapacağını belirterek para toplayan ve birkaç örnek daire de yapan Mustafa Mallı, kendisini ’Peygamber torunu’ olarak da tanıtıp, daire almak için peşinat yatıranlar arasından bazı kişileri kura çekip umreye de gönderdi
13.11.2013 Gündem
Hipnozla Veysel Karani vurgunu
Hipnozla Veysel Karani vurgunu Kandırdıkları kişilere hipnoz uygulayan ve çete liderini reenkarnasyonla yeniden dünyaya gelmiş Veysel Karani olarak tanıtıp para isteyen şebeke milyonlarca lira vurgun yaptı
5.03.2012 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Peygamber ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.