Sainz

Sainz

Son dakika Sainz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sainz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sainz haber sayfamızda...

Sainz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 455 sainz haberi bulunmuştur.
Sheffield Wednesday evinde beraberliğe razı!
Sheffield Wednesday evinde beraberliğe razı! Sheffield Wednesday, Championship'in 42'nci haftasında Norwich City ile yenişemedi.
9.04.2024 Dünyadan Futbol
Formula 1 Japonya Grand Prix'sinde zafer Max Verstappen'in!
Formula 1 Japonya Grand Prix'sinde zafer Max Verstappen'in! Formula 1'de Japonya Grand Prix'sini Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen kazandı.
7.04.2024 Motor Sporları
Formula 1'de Japonya heyecanı
Formula 1'de Japonya heyecanı Formula 1'de hafta sonu Japonya Grand Prix'si koşulacak. Geçtiğimiz sezon buradaki yarışı Max Verstappen kazanmıştı.
5.04.2024 Motor Sporları
Formula 1'de Carlos Sainz rüzgarı! Hastaneden geldi, herkesi geçti
Formula 1'de Carlos Sainz rüzgarı! Hastaneden geldi, herkesi geçti Verstappen’in yarış dışı kaldığı sürprizlerle dolu Avustralya Grand Prix’sini Ferrari’den Carlos Sainz kazandı. İspanyol pilot apandisit ameliyatının ardından çıktığı pistte rüzgar gibi esti.
25.03.2024 Motor Sporları
Formula 1 Avustralya Grand Prix'sinde zafer Carlos Sainz'ın! Verstappen yarış dışı kaldı
Formula 1 Avustralya Grand Prix'sinde zafer Carlos Sainz'ın! Verstappen yarış dışı kaldı Formula 1'de sezonun 3. yarışı olan Avustralya Grand Prix'sinin heyecanı yaşamndı. Ferrari'den Carlos Sainz zafere ulaşırken, Max Verstappen yarış dışında kaldı. İşte detaylar...
24.03.2024 Motor Sporları
Max Verstappen, Avustralya'da pole pozisyonunda!
Max Verstappen, Avustralya'da pole pozisyonunda! Max Verstappen, Formula 1'de sezonun ilk üç yarışında kazandığı 'pole' pozisyonunu Avustralya Grand Prix'sine de taşıdı.
23.03.2024 Motor Sporları
Formula 1'de sezonun ilk yarışını Max Verstappen kazandı!
Formula 1'de sezonun ilk yarışını Max Verstappen kazandı! Bahreyn Grand Prix'sini kazanan Max Verstappen, Formula 1'de sezonun ilk yarışının galibi oldu.
2.03.2024 Motor Sporları
Lewis Hamilton direksiyona oturmadan Ferrari'yi uçurdu!
Lewis Hamilton direksiyona oturmadan Ferrari'yi uçurdu! Lewis Hamilton’un Mercedes’ten Ferrari’ye transferi, İtalyan şirketine borsada rekorlar kırdırdı. 2025’te yeni takımında direksiyon başına geçecek İngiliz pilot, kendi maaşını da dudak uçuklatan seviyelere taşıdı.
4.02.2024 Motor Sporları
Dakar 2024 rallisi nefes kesti
Dakar 2024 rallisi nefes kesti Bu yıl 46’ncısı düzenlenen Dakar Rallisi, Suudi Arabistan’da kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Dünya’nın en zor motor sporları müsabakası olarak kabul edilen Dakar’da 425 farklı araç, yaklaşık 8 bin kilometre boyunca zorlu yol ve hava şartlarıyla mücadele etti.
24.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nde zafer Red Bull'dan Carlos Sainz'in
Dakar Rallisi’nde zafer Red Bull'dan Carlos Sainz'in Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi 2024 Dakar Rallisi tamamlandı. 12 etaptan oluşan maceranın galibi Red Bull sporcusu Carlos Sainz oldu. 14 gün süren yarış boyunca sıralamanın en başlarında yer alan tecrübeli pilot bu galibiyetiyle birlikte 4. Dakar şampiyonluğunu kazandı.
19.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nde son iki güne Carlos Sainz zirvede giriyor
Dakar Rallisi’nde son iki güne Carlos Sainz zirvede giriyor Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde onuncu etap tamamlandı. Etap sırasında mekanik bir sorun nedeniyle durmak zorunda kalan Red Bull sporcusu Carlos Sainz bitime iki gün kala genel klasman liderliğini sürdürüyor.
17.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi'nde dokuzuncu etapta zafer Sebastian Loeb'in
Dakar Rallisi'nde dokuzuncu etapta zafer Sebastian Loeb'in Dünyanın en önemli motor sporları organizasyonlarından Dakar Rallisi,
16.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nde Mattias Ekström toz yutturdu
Dakar Rallisi’nde Mattias Ekström toz yutturdu Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde sekizinci etap tamamlandı. Sekizinci etapta otomobil kategorisinin galibi Red Bull sporcusu Mattias Ekström oldu. Tecrübeli Fransız sürücü Stéphane Peterhansel ikinci sırada yer aldı.
15.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi'nde 7'nci etabın galibi Sebastian Loeb!
Dakar Rallisi'nde 7'nci etabın galibi Sebastian Loeb! Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde yedinci etap tamamlandı. Yedinci etapta otomobil kategorisinde ilk üç sıranın sahipleri Red Bull sporcuları oldu. Sebastian Loeb birinciliğin sahibi olurken, Lucas Moraes ve son şampiyon Nasser Al – Attiyah kendisini takip etti.
14.01.2024 Motor Sporları
46. Dakar Rallisi’nde heyecan devam ediyor! Altıncı etap tamamlandı
46. Dakar Rallisi’nde heyecan devam ediyor! Altıncı etap tamamlandı Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde altıncı etap tamamlandı. İki gün süren altıncı etapta otomobil kategorisinde ilk üç sıranın sahibi Red Bull sporcuları oldu. Günün galibi Sebastian Loeb’i sırasıyla, İspanyol sürücü Carlos Sainz ve genel klasmanın üst sıralarından hiç düşmeyen İsveçli sürücü Mattias Ekström oldu.
12.01.2024 Motor Sporları
Nasser Al-Ittiyah'ın dönüşü muhteşem oldu
Nasser Al-Ittiyah'ın dönüşü muhteşem oldu Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde beşinci etap tamamlandı. Beşinci etapta otomobil kategorisinin galibi Red Bull sporcusu Nasser Al-Ittiyah oldu. Son iki yılın şampiyonu Al-Ittiyah bu sezonki ilk etap galibiyetini olmuş oldu.
10.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi'nde ilk turun galibi Guillaume de Mevius!
Dakar Rallisi'nde ilk turun galibi Guillaume de Mevius! Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde birinci etap tamamlandı. Birinci etapta otomobil kategorisinin galibi Guillaume de Mevius oldu. Fransız sürücü bu başarısıyla bu kategorideki ilk Dakar zaferini elde etti.
6.01.2024 Motor Sporları
Formula 1'de 'rögar kapağı' skandalı!
Formula 1'de 'rögar kapağı' skandalı! Formula 1’e 40 yıl aranın ardından ev sahipliği yapan ve sezonun 22. yarışının gerçekleşeceği ABD’nin Las Vegas kentinde organizasyon rögar kapağı nedeniyle kaosa sürüklendi.
18.11.2023 Motor Sporları
Formula 1’de sıradaki durak Meksika! Heyecan devam ediyor
Formula 1’de sıradaki durak Meksika! Heyecan devam ediyor Formula 1’de sezon bu hafta sonu yapılacak Meksika Grand Prix'siyle devam edecek. Sürücüler Hermanos Rodriguez Pisti'nde kozlarını paylaşacak.
27.10.2023 Motor Sporlari
2023 Formula 1 yarışı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1 puan durumu: F1 yarışları
2023 Formula 1 yarışı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1 puan durumu: F1 yarışları Formula 1 Katar Grand Prix hafta sonu programı, yarış severler tarafından heyecanla takip ediliyor. Formula 1 (F1) yarışlarında takım olarak Perez ve Verstappen toplamda 623 puanla zirvede bulunuyor. Verstappen, sürücü klasmanında şampiyonluğa çok yakın! Peki, Formula 1 yarışı hangi kanalda, saat kaçta?
3.10.2023 Skorer
Formula 1 Singapur Grand Prix'sinde korkutan kaza! Sıralama turlarında büyük sürpriz
Formula 1 Singapur Grand Prix'sinde korkutan kaza! Sıralama turlarında büyük sürpriz Formula 1'de heyecan Singapur Grand Prix'si ile devam ediyor. Sıralama turlarında büyük bir sürpriz yaşanırken, Korkutan bir kaza da meydana geldi. İşte detaylar...
16.09.2023 Motor Sporlari
Formula 1’de heyecan devam ediyor! Sıradaki durak İtalya Grand Prix’si
Formula 1’de heyecan devam ediyor! Sıradaki durak İtalya Grand Prix’si Formula 1’de heyecan kaldığı yerden İtalya Grand Prix’si ile devam ediyor. Bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan yarışa Autodromo Nazionale Monza Pisti ev sahipliği yapacak.
1.09.2023 Motor Sporlari
Formula 1'de sıra Büyük Britanya Grand Prix'sinde
Formula 1'de sıra Büyük Britanya Grand Prix'sinde Formula 1'de heyecan bu hafta sonu yapılacak Büyük Britanya Grand Prix'siyle devam edecek.
7.07.2023 Motor Sporları
Avusturya’da Max Verstappen rüzgarı devam etti!
Avusturya’da Max Verstappen rüzgarı devam etti! Son iki yılın Formula 1 Dünya Şampiyonu Max Verstappen, 2023’te de dolu dizgin bir performansla üçüncü şampiyonluğa doğru koşuyor. Red Bull Honda’nın çok üstün otomobili ve hatasız işletilen takım operasyonuna, Verstappen’in neredeyse kusursuz performansının eklenmesiyle, ortaya yenilmesi çok güç olan bir canavar çıktı.
2.07.2023 Motor Sporları
Giresunspor'dan İngiltere'ye! Borja Sainz, Norwich City'e imza attı
Giresunspor'dan İngiltere'ye! Borja Sainz, Norwich City'e imza attı Geçtiğimiz sezon Giresunspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Borja Sainz, İngiltere Championship ekiplerinden Norwich City'e transfer oldu.
1.07.2023 Giresunspor

Benzer Haber Etiketleri

Sainz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.