Havai fişek fabrikasında patlama! Vali acı haberi duyurdu
Havai fişek fabrikasında patlama! Vali acı haberi duyurdu Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım patlamanın yaşandığı fabrika sahasında yaptığı açıklamada, 2 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Kaldırım son bulunan 2 kişi ile birlikte ölü sayısının 6’ya yükseldiğini belirtti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Hendek'teki patlamayla ilgili yaptığı açıklamada "Hayatını kaybeden 6 kişinin kimlikleri belirlendi. Kayıp 1 kişiye henüz ulaşılamadı. Yaralanan 126 kişiden 121’i taburcu oldu." ifadelerini kullandı.
5.07.2020 Haberler
Ülke gündemine oturan köpeğin failleri aranıyor
Ülke gündemine oturan köpeğin failleri aranıyor Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sapanca ilçesinde 4 ayağı ve kuyruğu kesilmiş halde bulunan ve İstanbul’da tedaviye götürüldüğü veterinerde ölerek ülkenin gündemine oturan yavru köpekle ilgili olarak, “Hem emniyet hem de jandarma tarafından kurulan komisyon adeta bir insan öldürülmüş gibi bu yavru köpeğin katillerinin bulunması için çalışıyor. Bazı bulgulara ulaşıldı, çalışmalar devam ediyor” dedi.
11.09.2019 Haberler
Türkiye'yi ayağa kaldıran olayla ilgili validen flaş açıklama
Türkiye'yi ayağa kaldıran olayla ilgili validen flaş açıklama Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sapanca ilçesinde  ormanlık alanda patileri kesilmiş halde bulunan ve tedavi altına alındıktan sonra  ölen yavru köpeğe ilişkin, "İlk bulgular bir iş makinesinin köpeğin bacaklarını  kopardığı yönünde. Çok yönlü araştırılıyor." dedi.
16.06.2018 Gündem