Üsküdar'da bir kafe alev alev yandı
Üsküdar'da bir kafe alev alev yandı Üsküdar Salacak'ta bulunan bir kafede yangın çıktı. Kısa sürede alevlere teslim olan kafedeki yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla kontrol altına alınırken, kafede büyük çapta hasar meydana geldi.
22.05.2021 Gündem
İstanbul kıyılarında hafta sonu yoğunluğu
İstanbul kıyılarında hafta sonu yoğunluğu İstanbullular, hafta sonunda sahillere akın etti. İstanbul'da bazı vatandaşlar, hafta sonunu değerlendirmek için Üsküdar Sahili'ne geldi.
31.08.2020 Tatil
Üsküdar sahilde çekirdek yasak!
Üsküdar sahilde çekirdek yasak! İstanbul Üsküdar sahilinde çekirdek ve kabuklu kuru yemiş yemek yasaklandı. Özellikle yaz aylarında çok sayıda kişinin yürüyüş yapıp, oturduğu Üsküdar sahil yollarında yerlere ve kayalıklara atılan çekirdek kabukları kötü görüntü oluşturuyor ve çevreye zarar veriyordu. Üsküdar Belediyesi'nin aldığı kararla birlikte çevre kirliğinin önüne geçilmesi amacıyla bugün itibarıyla Harem'den, Küçüksu'ya kadar sahil yolu boyunca çekirdek ve kabuklu kuru yemiş tüketen her kişiye 61 TL para cezası kesilecek. Zabıta ekipleri tarafından kesilecek cezalarla tahsis edilen para ise engelli bireyler için açılan fona aktarılacak. Alınan bir diğer kararla sahil yolundaki büfelerde çekirdek satışı yasaklandı. Öğle saatlerinde Salacak sahiline gelen belediye temizlik personelleri kayalıkların arasına atılan çekirdek ve kuruyemiş kabuklarını temizledi.
8.07.2020 Haberler
Üsküdar'da sahilde korkunç manzara!
Üsküdar'da sahilde korkunç manzara! Salacak sahilinde kayaların arasına sıkışan cesedi fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin 30’lu yaşlarında bir erkeğe ait olduğunu belirledi. Cesedin üzerinde yapılan aramada kimliğe rastlanmadığı bildirildi. Üsküdar’daki Salacak sahili Harem Sahil Yolu Caddesi kenarında bulunan kayalıklara vuran ceset vatandaşları korkuttu. İstanbul’un en işlek sahillerinden biri olan noktada kayalıkların arasına sıkışmış vaziyetteki cesedi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis ekipleri gelene kadar çok sayıda vatandaş kayalıkların üzerine toplanarak cesedi meraklı gözlerle izledi.
11.09.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan pedal çevirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan pedal çevirdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Salacak'ta "51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu" Tanıtım Etkinlikleri kapsamında basın turuna katıldı. Erdoğan, kendisine özel hazırlanan bisikleti kullandı. Erdoğan'a bu sırada koruma ekibi de eşlik etti.
11.09.2019 Haberler