Salak

Salak

Son dakika salak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan salak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan salak haber sayfamızda...

Salak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 789 salak haberi bulunmuştur.
Japonların uzun yaşam sırrı bu meyvede saklı! Türkiye'de de var, kimse bilmiyor
Japonların uzun yaşam sırrı bu meyvede saklı! Türkiye'de de var, kimse bilmiyor Bazı tropikal meyvelerden pek haberimiz olmasa da birçoğu aslında Türkiye'de de yetişiyor. Onlardan biri de Japonların uzun yaşam sırrı olan yılan meyvesi. İşte yılan meyvesinin faydaları.
19.03.2024 Genel Sağlık
'Gururlu hisseden' katilin şoke eden mesajları! Yasak aşkına cinayeti anlattı
'Gururlu hisseden' katilin şoke eden mesajları! Yasak aşkına cinayeti anlattı Çanakkale'nin Ezine ilçesinde 9 Ağustos 2022 tarihinde boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u (38), kayınpederinin evinde av tüfeğiyle vurarak öldürüp, sosyal medyadan ‘Gururlu hissediyor’ paylaşımı yapan tutuklu sanık Gencay Korur'un (41), 5'inci kez hakim karşısına çıktı.
29.02.2024 Gündem
‘Edileri, Büdüleri sandığa gömeceğiz’
‘Edileri, Büdüleri sandığa gömeceğiz’ İYİ Parti lideri Meral Akşener, TBMM’deki grup toplantısında gündemi değerlendirdi.
22.02.2024 Gündem
Ses kayıt cihazı ortaya çıkardı! Üvey anneden mide bulandıran işkence
Ses kayıt cihazı ortaya çıkardı! Üvey anneden mide bulandıran işkence Kayseri'de üvey kızı B.Y.'ye (7) hakaret edip, eziyet ederek insan dışkısı yedirdiği suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Fatma Y.'ye (40), verilen 5 yıl hapis cezasının gerekçesi açıklandı.
31.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum projelerini CNN Türk'te anlattı
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum projelerini CNN Türk'te anlattı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında İstanbul projelerini tek tek açıkladı. Kurum ulaşım projelerini anlattı. İşte detaylar...
1.02.2024 Gündem
Murat Kurum paylaştı: Tüm sorunları çözecek bir sistem
Murat Kurum paylaştı: Tüm sorunları çözecek bir sistem AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından “İstanbul’u dünyanın en yaşanabilir kentlerinden biri yapmak mümkün. Nasıl mı?” diye sorarak kısa bir film paylaştı.
26.01.2024 Gündem
Togo Kuleleri'ndeki görüşmeyle başlayan tartışma! Akşener'in 'salak ve ahmak' sözlerine cevap geldi
Togo Kuleleri'ndeki görüşmeyle başlayan tartışma! Akşener'in 'salak ve ahmak' sözlerine cevap geldi Eski İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın ortaya attığı 'Akşener'in Cemil Çiçek ve Abdulkadir Aksu ile görüştüğü' iddiasıyla başlayan tartışma devam ediyor. Akşener'in iddiayı yalanlarken kullandığı 'Yalancılık genellikle salaklık ve ahmaklıkla eşdeğerdir' ifadelerine İbrahim Özkan'dan cevap geldi.
26.01.2024 Gündem
AYLA ALGAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI? Ayla Algan öldü mü, neden öldü? Usta oyuncudan üzen haber!
AYLA ALGAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI? Ayla Algan öldü mü, neden öldü? Usta oyuncudan üzen haber! Son dakika haberi... Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Peki, Ayla Algan kimdir, neden öldü? İşte Ayla Algan biyografisi…
5.01.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika... Seçil Erzan olayında yeni gelişme! Arda Turan ve Fulya Terim ile olan mesajları da ortaya çıktı
Son dakika... Seçil Erzan olayında yeni gelişme! Arda Turan ve Fulya Terim ile olan mesajları da ortaya çıktı Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan DenizBank'ın şube müdürü Seçil Erzan'ın kırık cep telefonuna ait bilirkişi raporunda, Arda Turan'la arasında geçen bin 179 mesaj ortaya çıktı.
2.01.2024 Gündem
Fatih Terim ile Seçil Erzan'ın mesajlaşmaları ortaya çıktı! İşte Erzan'ın kırık cep telefonunun bilirkişi raporu
Fatih Terim ile Seçil Erzan'ın mesajlaşmaları ortaya çıktı! İşte Erzan'ın kırık cep telefonunun bilirkişi raporu Spor camiasındaki ünlü isimlerin de mağduru olduğu fon vurgunuyla ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bankacı Seçil Erzan ile Fatih Terim'in mesajları ortaya çıktı. Erzan'ın kırık cep telefonu incelendi ve tam 181 bin 538 adet mesaj incelendi. Mesajlarda Arda Turan ve Fulya Terim de vardı. Arda Turan, mesajda Seçil Erzan'a tehditler savurmuş. İşte detaylar...
2.01.2024 Gündem
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar Özellikle sanal dünyada ve sosyal ortamda sıkılıkla duyduğumuz terimlerden birisi de takma isimlerdir. Genellikle takın arkadaşlar ve kişinin kendi karakteri, görünüşü, kariyeri gibi özelliklerine uygun takma lakaplar verilir. Şaka amacıyla verilen takma isimler İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarında da kullanılmaktadır. Özellikle oyun sektöründe takma isimler tercih edilir. Oyuncular kendilerine uygun etkileyici, havalı ve en güzel ismi vermek isterler. İngilizce veya Türkçe fark etmeksizin lakaplar kişinin insanlarda oluşturduğu etkiye katkı sağlamaktadır. İnstagram için etkileyici, tatlı, güzel takma lakaplar arıyorsanız “Takma İsimler” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Kızı, evli komşusuyla kaçan anne ikinci kez hayatının şokunu yaşadı!
Kızı, evli komşusuyla kaçan anne ikinci kez hayatının şokunu yaşadı! Kocaeli'nin İzmit ilçesinde evli ve 2 çocuk babası komşusu M.K. ile kayıplara karışan 18 yaşındaki M.Ö.S., annesiyle iletişime geçti. Kızından duyduğu sözler ile şoke olan anne neye uğradığını şaşırdı.
25.12.2023 Haberler
Kızı, evli komşusuyla kaçan anne ikinci kez hayatının şokunu yaşadı!
Kızı, evli komşusuyla kaçan anne ikinci kez hayatının şokunu yaşadı! Kocaeli'nin İzmit ilçesinde evli ve 2 çocuk babası komşusu M.K. ile kayıplara karışan 18 yaşındaki M.Ö.S., annesiyle iletişime geçti. Kızından duyduğu sözler ile şoke olan anne neye uğradığını şaşırdı.
25.12.2023 Gündem
KÖYDEN İNDİM ŞEHİRE OYUNCULARI ve konusu! Köyden İndim Şehire filmi nerede çekildi, ne zaman çekildi?
KÖYDEN İNDİM ŞEHİRE OYUNCULARI ve konusu! Köyden İndim Şehire filmi nerede çekildi, ne zaman çekildi? Salak Milyoner filminin devam niteliğindeki ikinci filmi Köyden İndim Şehire'de yine başrolleri Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatepe paylaşıyor. Film, 1974 yılında beyazperdedeki yerini alıyor. Peki, Köyden İndim Şehire filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
3.12.2023 Cadde
SALAK MİLYONER OYUNCULARI - KARAKTERLER: Salak Milyoner filmi ne zaman, nerede çekildi, konusu nedir?
SALAK MİLYONER OYUNCULARI - KARAKTERLER: Salak Milyoner filmi ne zaman, nerede çekildi, konusu nedir? Salak Milyoner filmi, 1974 yılında vizyona giren yerli komedi türündeki filmdir. Filmde Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar gibi isimler başrolde yer alıyor. Yeşilçam'ın unutulmaz yapımlarından Salak Milyoner'in çekimleri ise İstanbul'da farklı noktalarda gerçekleştirildi. İşte, Salak Milyoner oyuncu kadrosu...
27.11.2023 Cadde
İtalya Başbakan yardımcısına 'Egonu' göndermesi
İtalya Başbakan yardımcısına 'Egonu' göndermesi Egonu hakkında sarf ettiği sözleri hatırlatıp başbakan yardımcısına 'salak' diyen yarışmacının sesi kısılsa da sözleri yayına yansıdı, yaşananlar İtalya'da skandal olarak nitelendirildi.
18.10.2023 Voleybol
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kan donduran detaylar! Otomobilde boğazını kesti, sevgilisine koştu
Kan donduran detaylar! Otomobilde boğazını kesti, sevgilisine koştu Bursa'da, 41 yaşındaki Mustafa Ekşi'nin otomobilde boğazı kesilerek öldürülmesiyle ilgili dehşete düşüren yeni detaylar ortaya çıktı.
23.09.2023 Haberler
Kan donduran detaylar! Otomobilde boğazını kesti, sevgilisine koştu
Kan donduran detaylar! Otomobilde boğazını kesti, sevgilisine koştu Bursa'da, 41 yaşındaki Mustafa Ekşi'nin otomobilde boğazı kesilerek öldürülmesiyle ilgili dehşete düşüren yeni detaylar ortaya çıktı.
23.09.2023 Gündem
Oya Alasya hayatını kaybetti
Oya Alasya hayatını kaybetti “Köyden İndim Şehire” ve “Salak Milyoner” filmleriyle tanınan emektar oyuncu Oya Alasya yaşamını yitirdi. Oyuncunun vefat haberini kızı Zeynep Alasya duyurdu.
19.09.2023 Kültür Sanat
Zeki Alasya’nın ilk eşi Oya Alasya hayatını kaybetti!
Zeki Alasya’nın ilk eşi Oya Alasya hayatını kaybetti! Türk Sineması'nın usta oyuncularından Zeki Alasya'nın 18 yıl evli kaldığı ilk eşi Oya Alasya hayatını kaybetti. Acı haberi Alasya’nın kızı Zeynep Alasya verdi.
18.09.2023 Cadde
'Veda Mektubu'nda Beste, Hakan'ı suçüstü yakaladı!
'Veda Mektubu'nda Beste, Hakan'ı suçüstü yakaladı! Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği; başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu', heyecan dolu yeni bölümüyle ekranlara geldi. Beste, Hakan'ı sevgilisiyle suçüstü yakaladı. Hakan'ın sevgilisi Ahu, Beste'ye Hakan'la üç yıldır birlikte olduklarını itiraf etti ve Beste boşanma kararı aldı.
16.05.2023 Cadde
Satın aldığı araç 'Change' çıktı; 385 bin TL'sinden oldu
Satın aldığı araç 'Change' çıktı; 385 bin TL'sinden oldu İstanbul'da 385 bin TL'ye aldığı kamyoneti 'change' araç olduğu tespitiyle Asayiş Büro Amirliği ekiplerince el konulan Gaffur Hayır Karpuzlar, hem aracından hem de parasından oldu. Karpuzlar, şimdi araç için ödediği parayı istiyor.
14.04.2023 Ekonomi
Annesini öldürüp, intihar eden Emrah'ın babası konuştu: Aile faciası yaşandı
Annesini öldürüp, intihar eden Emrah'ın babası konuştu: Aile faciası yaşandı Manisa’da tartıştığı annesi Cemile Karataş'ı (55) boğazını bıçakla keserek öldürdükten sonra 2 katlı evlerinin çatısından atlayarak yaşamına son veren Emrah Karataş’ın (29) babası Yaşar Karataş (55), "Oğlum eskiden uyuşturucu kullanıyordu ama 3-4 sene önce bırakmıştı. Tartışma çıkarırdı, huysuzdu ama böyle bir olay yaşanacağını düşünmezdim. Büyük bir aile faciası, zor, kolay değil. Bu da benim imtihanım" dedi.
30.03.2023 Gündem
Kafa karıştıran tabelalı işletmelere denetim
Kafa karıştıran tabelalı işletmelere denetim Et ve Süt Kurumu'nun tabelalarına benzetilerek satış yapan işletmelere denetim yapıldı. Sultangazi'de bulunan ve tartışmalara neden olan 'Et ve Balık K.' tabelalı işletmenin "K." yı kaldırdığı görüldü.
30.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Salak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.