Patlama sonrası İstanbul hava trafiği
Patlama sonrası İstanbul hava trafiği Atatürk Havalimanı’nda yaşanan bomba saldırısı sonrası İstanbul hava trafiğinde yaşanan yoğunluk, canlı uçuş bilgileri ekranlarına da yansıdı. Uluslararası hava trafiği hareketlerini canlı yayınlayan flightradar24.com internet sitesine yansıyan görüntülerde İstanbul üzerine gelen uçakların diğer limanlara yönlendirildiği görülüyor. Editör: Erkan Tanık
11.09.2019 Haberler
Diyarbakır'daki patlamadan sonra yaşananlar kamerada
Diyarbakır'daki patlamadan sonra yaşananlar kamerada Diyarbakır’da polis midibüsüne düzenlenen terör saldırısında patlama anı bir esnafın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Diyarbakır’ın Bağlar ile Yenişehir ilçeleri arasında bulunan Batıkent Kavşağı’nda polis midibüsüne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında patlama anı, bir esnafın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, patlamayla birlikte vatandaşların sağa sola kaçıştığı görüldü.
11.09.2019 Haberler
Gaziantep Adliyesi'nde silahlı saldırı
Gaziantep Adliyesi'nde silahlı saldırı Gaziantep Adliyesi'ne uzun namlulu silahla gelen saldırgan aralarında husumet bulunan kişiye ateş açtı. Saldırıda, hedef olan adamın yanı sıra olayla ilgisiz bir kadın da yaralandı.
11.09.2019 Haberler