Marmara Denizi'nde çektiği görüntüler hayran bıraktı
Marmara Denizi'nde çektiği görüntüler hayran bıraktı Doğa ve deniz sevdalısı insanlara katkı sağlayarak, her kesime denizleri tanıtabilmek için deniz altında çektiği muhteşem görüntüleri kurduğu internet sitesine ‘Sualtı Dünyam’ adı altında yükleyen Peter Salvatore isimli yabancı vatandaşın, deniz altında çektiği görüntüler görenleri mest ediyor.
18.08.2020 Haberler
Gökova Körfezi için alarm
Gökova Körfezi için alarm Gökova Körfezi’nde inceleme yapan uzmanlar, Milliyet’e açıkladı: “Körfezde büyük deprem üretebilecek, kıyıya çok yakın faylar bulunuyor”
9.10.2018 Gündem
İstanbul Caz Festivali programı açıklandı!
İstanbul Caz Festivali programı açıklandı! İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından, 16 yıldan bu yana Garanti Bankası’nın sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Caz Festivali, bu sene 20. yaşını kutluyor.
16.04.2013 Kültür Sanat
Mafya can çekişiyor
Mafya can çekişiyor Son büyük patronlardan Joe Bananas geçen hafta öldü. "Teflon Don" Gotti kanserden ölmek üzere. Diğer ailelerin liderleri ise hapiste. Donlar yok... Askerleri FBI yüzünden nefes alamıyor. New Yorkun efsanevi İtalyan mafyası "işlerini" yürütebilmek için sokaklardan adam topluyor
24.05.2002 Cumartesi
Mafya can çekişiyor
Mafya can çekişiyor Son büyük patronlardan Joe Bananas geçen hafta öldü. "Teflon Don" Gotti kanserden ölmek üzere. Diğer ailelerin liderleri ise hapiste. Don’lar yok... Askerleri FBI yüzünden nefes alamıyor. New York’un efsanevi İtalyan mafyası "işlerini" yürütebilmek için sokaklardan adam topluyor
24.05.2002 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri