Salıncak

Salıncak

Son dakika salıncak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan salıncak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan salıncak haber sayfamızda...

Salıncak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 489 salıncak haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan Galatasaray'a sert tepki!
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan Galatasaray'a sert tepki! Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.
3.03.2024 Beşiktaş
Lunaparkta korkunç kaza: Dönen salıncak yere çakıldı!
Lunaparkta korkunç kaza: Dönen salıncak yere çakıldı! Irak’ta bir lunaparktaki dönen salıncağın yere çakılması sonucu meydana gelen kazada 14’ü çocuk olmak üzere 16 kişi yaralandı.
13.02.2024 Dünya
Irak’ta lunaparkta dönen salıncak yere çakıldı: 16 yaralı
Irak’ta lunaparkta dönen salıncak yere çakıldı: 16 yaralı Irak’ta bir lunaparktaki dönen salıncağın yere çakılması sonucu meydana gelen kazada 14’ü çocuk olmak üzere 16 kişi yaralandı.
12.02.2024 Haberler
Okul Öncesi Tekerlemeler – Söylemesi Kolay ve Kısa Okul Öncesi Oyun Tekerlemeleri ve Örnekleri
Okul Öncesi Tekerlemeler – Söylemesi Kolay ve Kısa Okul Öncesi Oyun Tekerlemeleri ve Örnekleri Çocukların gelişiminde önemli bir yere sahip olan tekerlemeler ölçülü ve kafiyelidir. Okul öncesi dönemde çocukların konuşma ve dil kabiliyetine yardımcı olur. Çocuk oyunlarında ve masalların baş, orta ve sonunda söylenir. Gelişime büyük katkısı olan tekerlemeler kısa, uzun ve zorlu halleriyle de eğlendirici özelliğe sahiptir. Tekerlemeler kurmaca oldukları için bazen yarı anlamlı veya anlamsız olabilirler. Masal, hikaye ve halk tiyatrolarında kullanılır. Söylemesi kolay ve kısa okul öncesi oyun tekerlemeleri ve örnekleri için içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
AVM'de korkunç olay! Salıncağın bağlantı demiri koptu: 5 çocuk yaralandı
AVM'de korkunç olay! Salıncağın bağlantı demiri koptu: 5 çocuk yaralandı Bursa’da bir AVM’nin oyun bölümde salıncağın bağlantı demirinin kopması sonucu 5 çocuk düşerek, yaralandı. Çocuklar hastanede tedaviye alınırken, oyun bölümü geçici olarak kapatıldı.
15.11.2023 Gündem
Bakan Özhaseki Ali Dağı Mesire Alanı'nın açılışına katıldı
Bakan Özhaseki Ali Dağı Mesire Alanı'nın açılışına katıldı Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Ali Dağı Mesire Alanı Tanıtım Töreni, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla gerçekleşti.
14.10.2023 Ekonomi
Hobi bahçesinde salıncakta ölümden döndü! Yorgun mermi yüzüne isabet etti
Hobi bahçesinde salıncakta ölümden döndü! Yorgun mermi yüzüne isabet etti Afyonkarahisar'da babası Mehmet Ali Birsen ile (43) hobi bahçesine giden Berat Birsen (11), salıncakta otururken yüzüne isabet eden yorgun mermi ile yaralandı.
21.08.2023 Haberler
Hobi bahçesinde salıncakta ölümden döndü!
Hobi bahçesinde salıncakta ölümden döndü! Afyonkarahisar'da babası Mehmet Ali Birsen ile (43) hobi bahçesine giden Berat Birsen (11), salıncakta otururken yüzüne isabet eden yorgun mermi ile yaralandı.
21.08.2023 Gündem
İzmir'de lunaparkta kaza! Görüntüler ortaya çıktı
İzmir'de lunaparkta kaza! Görüntüler ortaya çıktı Buca'da lunaparkta yaralananların olduğu salıncağın olayın görüntüleri ortaya çıktı.
3.08.2023 Haberler
İzmir'de lunaparkta kaza! Görüntüler ortaya çıktı
İzmir'de lunaparkta kaza! Görüntüler ortaya çıktı Buca'da lunaparkta yaralananların olduğu salıncağın olayın görüntüleri ortaya çıktı.
3.08.2023 Gündem
Lunaparkta korku dolu dakikalar! Salıncak ağaca çarptı
Lunaparkta korku dolu dakikalar! Salıncak ağaca çarptı İzmir'in Buca ilçesindeki bir lunaparkta salıncağın ağaca sürtmesi sonucu meydana gelen kazada, salıncakta bulunan 6 kişi hafif şekilde yaralandı.
2.08.2023 Gündem
Konaklıların sıcaktan kaçış noktası oldu
Konaklıların sıcaktan kaçış noktası oldu Yazın bunaltıcı sıcaklarında alternatif arayanlar, Konak Belediyesi’nin ödüllü tesisi Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı ve Macera Parkı’nda nefes alıyor.
8.07.2023 Ege
YARIN SATIŞTA! BİM 7 Temmuz aktüel ürünler kataloğu yayımlandı, hangi ürünler satışa çıkacak? Kickscooter, Elektrikli Bisiklet, Gölgelikli Salıncak
YARIN SATIŞTA! BİM 7 Temmuz aktüel ürünler kataloğu yayımlandı, hangi ürünler satışa çıkacak? Kickscooter, Elektrikli Bisiklet, Gölgelikli Salıncak BİM Temmuz ayı aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Cuma günü mağazalarda satışa sunulacak BİM aktüel ürünler listesinde bu hafta Kickscooter, Elektrikli Bisiklet, TV çeşitleri, Gölgelikli Salıncak, Dağ Bisikleti, Katlanabilir Plastik Masa gibi ürün seçenekleri mağazalarda yer alacak. İşte 7 Temmuz yeni BİM aktüel ürünler kataloğu...
6.07.2023 Bilgi Rehberi
Antik Yunan dünyasında çocuklar: İlk başarı hayatta kalmak
Antik Yunan dünyasında çocuklar: İlk başarı hayatta kalmak Antik Yunan’da doğumda ölenlerin yanı sıra çocukların dörtte biri, daha bir yaşına gelmeden, kalan üçte bir kadarı da 1-10 yaş arasında ölürdü. Sparta’da ise vücutlarında herhangi bir zayıflık, sakatlık görülen çocuklar ölüme terk edilirdi.
24.04.2023 Arkeoloji
Antik Çağ’ın oyuncakları
Antik Çağ’ın oyuncakları Çocuklar, binlerce yıl önce de çıngırak, bez bebek, oyuncak araba, topaç gibi oyuncaklarla oynuyordu. Vazolardaki resimler ve mezar taşlarındaki kabartmalar da Antik Dönem’deki oyunlar hakkında önemli bilgiler içeriyor.
24.04.2023 Arkeoloji
Binlerce yılı aşmış oyunlar
Binlerce yılı aşmış oyunlar Saklambaç, salıncak, ip atlama, top sektirme, körebe, bilye gibi pek çok oyun günümüze kadar adları dahi değişmeden gelebildi.
24.04.2023 Arkeoloji
Lunaparkta dev salıncak ağaç dallarına takıldı: 8 yaralı
Lunaparkta dev salıncak ağaç dallarına takıldı: 8 yaralı Bursa'da, dün zincirlerin birbirine dolanmasıyla 8 kişinin yaralandığı dev salıncak, bugün de ağaç dallarına takıldı. Şans eseri bugünkü olayda yaralanan olmazken, korku dolu o anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
23.04.2023 Haberler
Lunaparkta dev salıncak ağaç dallarına takıldı! O anlar anbean kaydedildi
Lunaparkta dev salıncak ağaç dallarına takıldı! O anlar anbean kaydedildi Bursa'da, dün zincirlerin birbirine dolanmasıyla 8 kişinin yaralandığı dev salıncak, bugün de ağaç dallarına takıldı. Şans eseri bugünkü olayda yaralanan olmazken, korku dolu o anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
23.04.2023 Gündem
Nakliye ücretlerine sınırlama geldi
Nakliye ücretlerine sınırlama geldi Kahramanmaraş merkezli iki depremle yıkılan 10 kentte bazı vatandaşlar, hasarlı evlerinden sağlam kalan eşyalarını çıkarma telaşına düştü. Bu vatandaşların yarattığı yüksek talep bölgede nakliye ücretlerini de üçe katladı. Duruma el koyan İçişleri Bakanlığı, nakliye ücretlerine sınırlama getirdi.
19.02.2023 Gündem
Sanat tarihi profesöründen definecilere: Kırıp dökmeyin
Sanat tarihi profesöründen definecilere: Kırıp dökmeyin Edirne'de Traklara ait 3 bin yıllık tapınaktaki 'Ana Tanrıça Tahtı' kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi.
1.02.2023 Gündem
Adabahçe’nin doğal ürünleri AdaMarket’te
Adabahçe’nin doğal ürünleri AdaMarket’te Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in öncülüğünde 2020 Haziran’da “Toprağa Sarıl, Üretime Katıl” sloganıyla yaşama geçirilen Adabahçe, kente bereket katmaya devam ediyor.
4.01.2023 Ege
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde AŞK İSTİYOR Yeni yıldan aşk beklediğini söyleyen Seçil Gür, “Aşksız prenses mi olur? Prensim beni bulsun” dedi...
31.12.2022 Cadde
Türkiye’de bir ilk! 600 metre yükseklikte salıncak kuruldu
Türkiye’de bir ilk! 600 metre yükseklikte salıncak kuruldu Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde bulunan ve dünyanın en derin ikinci kanyonu olarak kabul edilen Valla, üzerine 600 metre yükseklikte uçurum salıncağı kuruldu. Türkiye’de bir ilk olan salıncağın büyük ilgi görmesi bekleniyor.
30.12.2022 Gündem
Ayşe'nin salıncak hayali gerçek oldu
Ayşe'nin salıncak hayali gerçek oldu Van'da yaşayan down sendromlu Ayşe Akbulut'un (11), evinin bahçesine salıncak hayalini, büyükşehir belediyesi ekipleri gerçekleştirildi.
23.12.2022 Gündem
Mustafa Ceceli: Biri akıl sağlığımdan şüphe ettiğini yazmış!
Mustafa Ceceli: Biri akıl sağlığımdan şüphe ettiğini yazmış! Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, önceki akşam Van Kültür Günleri kapsamında Yenikapı’da konser verdi. Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarıyla bir araya gelen Ceceli, kariyerine yeni başlayan sanatçılara verdiği desteklerle ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bir kişinin 'Mustafa Ceceli’nin sağlığından şüphe ediyorum' yorumunu yazdığını gazetecilerle paylaşan ünlü isim, bu mesaja hak vererek; "60 gün çok uzun süre" ifadelerini kullandı.
24.10.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Salıncak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.