Balıklıgöl'e düşen genç kızı vatandaşlar kurtardı
Balıklıgöl'e düşen genç kızı vatandaşlar kurtardı ŞANLIURFA'nın simgesi olan Balıklıgöl'de gezerken suya düşen genç kız, çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Tarihi Balıklıgöl?de hafta sonu gezmeye çıkan adı öğrenilmeyen genç kız, yem attıktan sonra balıkları izlemek için eğilince dengesini kaybedip, suya düştü. Çevredekiler, hemen suya atlayıp, genç kızı kurtardı. Kurtarma anları ise diğer ziyaretçiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Islandığı için üşüyen genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
25.03.2021 Haberler
Canlı yayında aşırı hız faciayla bitti! Araçta 6 çocuk vardı
Canlı yayında aşırı hız faciayla bitti! Araçta 6 çocuk vardı Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, içerisinde eşi ve 6 çocuğu bulunan otomobilin sürücüsü, seyir halinde sosyal medyadan canlı yayın yaparken direksiyon kontrolünü yitirdi. Araç şarampole yuvarlanırken, sürücüsü Mehmet Y. ile eşi ve 6 çocuğu yaralandı.
6.11.2020 Gündem
Akçakale'de DEAŞ terör örgütü üyesi 3 kişi yakalandı
Akçakale'de DEAŞ terör örgütü üyesi 3 kişi yakalandı Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı istihbarat çalışması neticesinde DEAŞ terör örgütü üyesi oldukları şüphesiyle 3 kişi gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Suriye uyruklu Z.F., M.H. ve H.H. isimli şahıslar, sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri almak üzere adliyeye sevk edildi
11.09.2019 Haberler