Salt Bae

Salt Bae

Son dakika salt bae haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan salt bae gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan salt bae haber sayfamızda...

Salt Bae

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 60 salt bae haberi bulunmuştur.
Nusret 108 bin dolarlık makbuzu paylaştı, sosyal medya karıştı! 'Para gider, para gelir'
Nusret 108 bin dolarlık makbuzu paylaştı, sosyal medya karıştı! 'Para gider, para gelir' Ünlü şef, lüks restoranında adı açıklanmayan 'gizemli müşteriler'ini ağırladı. Masaya, altın kaplama etlerin dahil olduğu ziyafet sonrası, 108 bin 500 dolarlık hesap geldi. Gökçe'nin dudak uçuklatan makbuzu sosyal medyada paylaşması sonrası ise, kullanıcılar şefi hedef tahtasına oturttu.
24.01.2024 Dünya
Nusret Gökçe, Dubai'deki restoranında ödenen 3 milyonluk hesabı paylaştı! 'Bu paraya mekan satın alınır'
Nusret Gökçe, Dubai'deki restoranında ödenen 3 milyonluk hesabı paylaştı! 'Bu paraya mekan satın alınır' Dünya çapında 'Salt Bae' olarak tanınan ünlü şef Nusret Gökçe, Instagram sayfasından Dubai'deki restoranında ödenen 3 milyon 256 bin 410 TL'yi bulan bir hesabın fotoğrafını paylaştı. Gökçe'nin sosyal medyada gündem olan gönderisine, takipçilerinden yorum yağdı.
23.01.2024 Cadde
Kaslarına yorum yağdı! 'Dünya Kupası'na dokunabilmek için antrenman yapıyor'
Kaslarına yorum yağdı! 'Dünya Kupası'na dokunabilmek için antrenman yapıyor' Arjantin'in şampiyonluğuyla sona eren 2022 Dünya Kupası'nda son düdük sonrası 'Salt Bae' olarak tüm dünyada tanınan ünlü şef Nusret Gökçe'nin sahaya inmesi FIFA'da kriz yaratmıştı. Üzeriden bir sene geçmesine rağmen hâlâ bu olayla konuşulan Gökçe'nin kaslarını gösterdiği paylaşımına yorum yağdı.
21.08.2023 Cadde
Nusret Gökçe: Bir daha asla Dünya Kupası sahasına adım atmayacağım!
Nusret Gökçe: Bir daha asla Dünya Kupası sahasına adım atmayacağım! Arjantin'in şampiyonluğuyla sona eren 2022 Dünya Kupası'nda son düdük sonrası 'Salt Bae' olarak tüm dünyada tanınan ünlü şef Nusret Gökçe'nin sahaya inmesi FIFA'da kriz yaratmıştı. Geçtiğimiz gün Times gazetesine konuşan Gökçe, o gün yaşananları anlattı.
27.06.2023 Cadde
Gianni Infantino'dan Nusret Gökçe hamlesi! FIFA da devreye girdi
Gianni Infantino'dan Nusret Gökçe hamlesi! FIFA da devreye girdi Dünya Kupası'nda Arjantin-Fransa finalinin ardından sahaya girerek Arjantinli futbolcularla ve Dünya Kupası'yla fotoğraf çektiren Nusret Gökçe için FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan flaş bir hamle geldi.
25.12.2022 Dünya Kupası
Şef Nusret’e şampiyona yasağı
Şef Nusret’e şampiyona yasağı Dünya Kupası finalinde sahaya girerek futbolcularla fotoğraf çektiren ve kupaya dokunarak kural ihlali yapan şef Nusret Gökçe’nin ABD’nin en eski futbol turnuvası olan U.S. Open Cup’a katılması yasaklandı. FIFA da inceleme başlattı.
23.12.2022 Gündem
Dünya Kupası'nda sahaya inmişti! Nusret Gökçe krizi, FIFA'dan hamle geldi
Dünya Kupası'nda sahaya inmişti! Nusret Gökçe krizi, FIFA'dan hamle geldi Arjantin'in şampiyonluğuyla sona eren 2022 Dünya Kupası'nda son düdük sonrası Türk şef Nusret'in sahaya inmesi FIFA'da kriz yarattı.
23.12.2022 Dünya Kupası
Nusret Gökçe, ABD Açık Kupası Finali'nden men edildi!
Nusret Gökçe, ABD Açık Kupası Finali'nden men edildi! Tuz dökme hareketi 'Salt Bae' ile dünyaca ünlenen Nusret Gökçe, Dünya Kupası Finali'nin ardından sahaya girmiş ve Messi'yle poz vermek için çabalamıştı. Aynı zamanda kupayla da poz veren Gökçe'nin bu hareketleri sosyal medyada gündem olmuştu. Sahaya girebilmek için rüşvet verdiği bile iddia edilen Nusret'e, Amerika'dan tepki geldi. ABD'nin en eski futbol turnuvası olan U.S. Open Cup, Gökçe'nin finallere katılmasını yasakladı.
22.12.2022 Cadde
İzzet Yıldızhan'dan Nusret Gökçe taklidi!
İzzet Yıldızhan'dan Nusret Gökçe taklidi! Salt Bae (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhret sahibi olan Nusret Gökçe, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Nusret’in iki yıl önce başlattığı cappuccino akımının etkileri devam ediyor. Zaman zaman paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren İzzet Yıldızhan, Gökçe'nin taklidini yaptığı video ile gündem oldu.
13.06.2022 Cadde
İzzet Yıldızhan'dan Nusret Gökçe taklidi!
İzzet Yıldızhan'dan Nusret Gökçe taklidi! Salt Bae (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhret sahibi olan Nusret Gökçe, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Nusret’in iki yıl önce başlattığı cappuccino akımının etkileri devam ediyor. Zaman zaman paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren İzzet Yıldızhan, Gökçe'nin taklidini yaptığı video ile gündem oldu.
12.06.2022 Magazin
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor!
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Salt Bae (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhret sahibi olan Nusret Gökçe'nin hayatı belgesel film oluyor. Türkiye'de de yayına hazırlanan belgeselin yönetmenliğini ise Amerikalı bir isim yapacak.
15.03.2022 Cadde
Nusret iki yıl sonra annesine kavuştu! Tartışma yarattı
Nusret iki yıl sonra annesine kavuştu! Tartışma yarattı Tuz serpme' (saltbae) hareketiyle dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, annesi Fatma Gökçe ile kavuşma anlarını paylaştı. Nusret, annesini iki yıl aradan sonra ilk kez gördüğünü söyledi. O anlar sosyal medyada tartışma konusu oldu.
20.12.2021 Cadde
Londra'da restoran açan Nusret Gökçe: İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi
Londra'da restoran açan Nusret Gökçe: İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, geçtiğimiz ay Londra'nın merkezinde yer alan yeni restoranını açmıştı. Instagram'da 40 milyondan fazla takipçisi olan Nusret, son paylaştığı videoda hayranlarına İngilizce seslendi. Londra'nın her zaman büyük rüyası olduğunu ifade eden Nusret, yabancı dili hakkında ise "İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi" dedi.
12.11.2021 Magazin
Nusret mükemmel bir içerik
Nusret mükemmel bir içerik Türk şef Nusret Gökçe’nin medyada çok fazla yer almasının nedeni araştırıldı. Wired’ta yayınlanan analize göre Gökçe’nin hem müşterileri hem de basın için popülerlik sağlayacak bir içerik olduğu belirtildi
10.11.2021 Dünya
Londra Nusret’i konuşuyor! Fiyatlara rağmen kuyruklar uzadı
Londra Nusret’i konuşuyor! Fiyatlara rağmen kuyruklar uzadı Nusret Gökçe, yeni restoranını geçen hafta İngiltere’nin başkenti Londra’da açtı. Daha şimdiden ünlü simalar, futbolcular, fenomenler, sosyetik isimler ve film yıldızlarının uğrak mekanı olan restoranın kapısında, yüksek fiyatlarına rağmen uzun kuyruklar oluyor. Restoranda yemek yiyenlerin paylaştığı faturalar sosyal medyada gündem yaratırken, yemek eleştirmenleri de Nusret’in yeni restoranına bir bir uğramaya başladı. Daily Mail yemek eleştirmeni Jan Moir de gözlemlerini yazdı.
28.09.2021 Dünya
İngiltere Nusret'i konuşuyor! Bifteğin fiyatı dudak uçuklattı
İngiltere Nusret'i konuşuyor! Bifteğin fiyatı dudak uçuklattı Yeni restoranını İngiltere'nin başkenti Londra'da açan Nusret Gökçe'nin ünlü konuklarından biri de İngiliz sosyetesinin tanınmış simalarından, reality şov yıldızı ve iş insanı Gemma Collins oldu. Collins'in yediği altın kaplama bifteğin fiyatı ise dudak uçuklattı.
26.09.2021 Magazin
Yıldız futbolcu ile Nusret'te "salt bae" yaptılar!
Yıldız futbolcu ile Nusret'te "salt bae" yaptılar! Tottenham'ın yıldız sol beki Sergio Reguilon ile fenomen kız arkadaşı Marta Diaz, Nusret ile "Salt Bae" şovu yaptı.
26.09.2021 Futbol
Nusret'e dava şoku! 5 Türk çalışanı isyan etti
Nusret'e dava şoku! 5 Türk çalışanı isyan etti Dünya çapında ünlenen işletmeci Nusret Gökçe, bugün dünya basınında manşet oldu. ABD'nin New York eyaletinde çalışan 5 kişi, haftada 70 saat çalıştırıldıkları gerekçesiyle dava açtı.
19.08.2021 Ekonomi
Nusret Gökçe takipçilerine sordu: İngilizcem nasıl?
Nusret Gökçe takipçilerine sordu: İngilizcem nasıl? 'Salt Bae' hareketiyle dünya çapında şöhrete kavuşan işletmeci Nusret Gökçe, sosyal medya hesabı üzerinden Hollywood'un kendisi için önemini anlattı. Gökçe, daha sonra da takipçilerine "İngilizcem nasıl?" diye sordu.
3.06.2021 Cadde
Nusret Gökçe'nin hayali gerçek oldu! Al Pacino ile poz
Nusret Gökçe'nin hayali gerçek oldu! Al Pacino ile poz 'Salt Bae' (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhret sahibi olan Nusret Gökçe'nin hayali gerçek oldu. Al Pacino ile pozlarını paylaşan Nusret'e beğeni yağdı. Nusret ile davalık olan çalışanlar, açıklamalarında "Kendini o filmdeki mafya babası Tony Montana sanıyordu. O havalarda dolaşıyordu" demişti.
20.05.2021 Cadde
Nusret Gökçe: Nusret artık benim değil Türkiye’nin markası
Nusret Gökçe: Nusret artık benim değil Türkiye’nin markası 'Salt Bae' (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhreti yakalayan Nusret Gökçe, Hürriyet'ten Barbaros Tapan'a konuştu. Kariyeri ve özel hayatıyla ilgili konuşan Gökçe, yoğun çalışma temposunu anlattı.
13.05.2021 Cadde
Ünlü golfçü Lucy Robson, Nusret'e gitti Salt Bae ile dans etti!
Ünlü golfçü Lucy Robson, Nusret'e gitti Salt Bae ile dans etti! Ünlü golfçü Lucy Robson, Nusret Gökçe'nin Dubai'deki restoranına gitti. Salt Bae'ye tuzlama şovunu yaptıran Britanyalı güzel, yemeğin ardından Nusret ile dans etti.
8.01.2021 Diğer Sporlar
Nusret Gökçe, Anne Marie'yi tanımadı!
Nusret Gökçe, Anne Marie'yi tanımadı! Dubai'de verdiği konser sonrası ekibiyle birlikte yemek yemeye Nusret'e giden ünlü şarkıcı Anne Marie'nin, Nusret tarafından tanınmaması dikkat çekti. Çalışanına "Hangisi meşhur?" diye soran Nusret, sosyal medyada gündem oldu.
20.12.2020 Cadde
Nusret bu kez de Virgil Van Dijk'ı ağırladı...
Nusret bu kez de Virgil Van Dijk'ı ağırladı... Ünlü et ustası Nusret, sakatlığı sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak olan Liverpool'lu Virgil Van Dijk'ı Dubai'deki mekanında ağırladı.
16.12.2020 Futbol
Nusret'in nasırlı elleri sosyal medyayı salladı
Nusret'in nasırlı elleri sosyal medyayı salladı 'Salt Bae' hareketiyle ünlenen Nusret Gökçe, nasırlı elleriyle gündem oldu. Nusret'in ellerini görenler “Ağırlık kaldırmaktan nasır tutmuş. O tırnaklarını kessin" yorumları yaptı.
12.10.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Salt Bae ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.