Saltbae

Saltbae

Son dakika SaltBae haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan SaltBae gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan SaltBae haber sayfamızda...

Saltbae

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 148 saltbae haberi bulunmuştur.
Nusret Gökçe'den Türkiye için mesaj! Yardım çağrısını gökyüzüne yazdırdı
Nusret Gökçe'den Türkiye için mesaj! Yardım çağrısını gökyüzüne yazdırdı Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ünlü isimler, depremzedelere yardım götürmek için kolları sıvadı. 'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında ün yakalayan Nusret Gökçe de hem bölgeye yiyecek yardımı gönderen, hem de AFAD'a bağış yapan isimlerden biri oldu. Gökçe, son olarak Türkiye için bir uçağın kanadına astırdığı yazı ile dikkat çekti.
9.03.2023 Cadde
Nusret Gökçe, Katar'da sahaya indi! Angel di Maria ile Dünya Kupası'yla poz verdi
Nusret Gökçe, Katar'da sahaya indi! Angel di Maria ile Dünya Kupası'yla poz verdi 2022 Dünya Kupası'nın sahibi penaltılar sonunda Arjantin oldu. Bir gol ve bir asist ile nefes kesen ffinal maçının öne çıkan isimlerinden biri de Arjantinli yıldız Angel di Maria oldu. 24 yaşındaki futbolcu, sahada kupayla poz verirken, Nusret Gökçe de yanına geldi. Gökçe'nin Dünya Kupası ve futbolcuyla poz verip, "Vaovv" dediği anlar dikkat çekti. Sahada Messi'nin koluna yapışıp fotoğraf çektirmeye çalışan Nusret'in o anları da sosyal medyanın diline düştü.
20.12.2022 Cadde
Nusret Gökçe Katar'da sahaya indi! Angel di Maria ile kupayla poz verdi
Nusret Gökçe Katar'da sahaya indi! Angel di Maria ile kupayla poz verdi 2022 Dünya Kupası'nın sahibi Arjantin oldu. Maçın öne çıkan isimlerinden biri de Arjantinli futbolcu Angel di Maria idi. Di Maria, sahada kupayla poz verirken Nusret Gökçe de yanına geldi. Gökçe'nin kupayla ve futbolcuyla poz verip, "Vaovv" dediği anlar sosyal medyayı salladı.
19.12.2022 Magazin
Nusret Gökçe'nin restoranındaki hesap şaşırttı! 'Bu parayla daire almayı tercih ederim'
Nusret Gökçe'nin restoranındaki hesap şaşırttı! 'Bu parayla daire almayı tercih ederim' 'Et tuzlama' (saltbae) hareketi ile dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, sahibi olduğu ve yıldız isimleri ağırladığı restoranlarında uyguladığı fiyat politikasıyla adından söz ettiriyor. Ünlü işletmeci, son olarak 49 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesaabından Abu Dabi restoranından bir adisyon yayınladı. Nusret'in paylaştığı hesabı görenler gözlerine inanamadı.
18.11.2022 Cadde
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor!
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Salt Bae (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhret sahibi olan Nusret Gökçe'nin hayatı belgesel film oluyor. Türkiye'de de yayına hazırlanan belgeselin yönetmenliğini ise Amerikalı bir isim yapacak.
15.03.2022 Cadde
Nusret Gökçe son paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü
Nusret Gökçe son paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü Tuzlama hareketi ile adını tüm dünyaya duyuran işletmeci Nusret Gökçe, son paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü. Şu an devam eden Avustralya Açık Tenis Turnuvası'yla ilgili "Yakında Avusturya Açık'tayım" diyen Gökçe'nin gafı espri konusu oldu.
27.01.2022 Cadde
Galataport 25 milyon ziyaretçi ağırlayacak
Galataport 25 milyon ziyaretçi ağırlayacak Galataport İş Geliştirme ve Kiralama Genel Müdür Yardımcısı İrem Yücel Kaymak, “240 yeme içme ve perakende noktamız var. Yılda toplam 25 milyon ziyaretçi hedefliyoruz” dedi.
8.01.2022 Ekonomi
Nusret iki yıl sonra annesine kavuştu! Tartışma yarattı
Nusret iki yıl sonra annesine kavuştu! Tartışma yarattı Tuz serpme' (saltbae) hareketiyle dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, annesi Fatma Gökçe ile kavuşma anlarını paylaştı. Nusret, annesini iki yıl aradan sonra ilk kez gördüğünü söyledi. O anlar sosyal medyada tartışma konusu oldu.
19.12.2021 Magazin
Nusret iki yıl sonra annesine kavuştu! Tartışma yarattı
Nusret iki yıl sonra annesine kavuştu! Tartışma yarattı Tuz serpme' (saltbae) hareketiyle dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, annesi Fatma Gökçe ile kavuşma anlarını paylaştı. Nusret, annesini iki yıl aradan sonra ilk kez gördüğünü söyledi. O anlar sosyal medyada tartışma konusu oldu.
20.12.2021 Cadde
Londra'da restoran açan Nusret Gökçe: İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi
Londra'da restoran açan Nusret Gökçe: İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, geçtiğimiz ay Londra'nın merkezinde yer alan yeni restoranını açmıştı. Instagram'da 40 milyondan fazla takipçisi olan Nusret, son paylaştığı videoda hayranlarına İngilizce seslendi. Londra'nın her zaman büyük rüyası olduğunu ifade eden Nusret, yabancı dili hakkında ise "İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi" dedi.
12.11.2021 Cadde
Nusret Gökçe'ye kötü haber! Davayı kaybetti
Nusret Gökçe'ye kötü haber! Davayı kaybetti 'Saltbae' (tuz serpme) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe, eski çalışanlarının açtığı davayı kaybetti. New York, Londra, Miami, Doha, Dubai ve Mikonos'ta restoranları bulunan ünlü işletmecinin ödeyeceği tazminat belli oldu.
18.10.2021 Cadde
Londra Nusret’i konuşuyor! Fiyatlara rağmen kuyruklar uzadı
Londra Nusret’i konuşuyor! Fiyatlara rağmen kuyruklar uzadı Nusret Gökçe, yeni restoranını geçen hafta İngiltere’nin başkenti Londra’da açtı. Daha şimdiden ünlü simalar, futbolcular, fenomenler, sosyetik isimler ve film yıldızlarının uğrak mekanı olan restoranın kapısında, yüksek fiyatlarına rağmen uzun kuyruklar oluyor. Restoranda yemek yiyenlerin paylaştığı faturalar sosyal medyada gündem yaratırken, yemek eleştirmenleri de Nusret’in yeni restoranına bir bir uğramaya başladı. Daily Mail yemek eleştirmeni Jan Moir de gözlemlerini yazdı.
28.09.2021 Dünya
İngiltere Nusret'i konuşuyor! Bifteğin fiyatı dudak uçuklattı
İngiltere Nusret'i konuşuyor! Bifteğin fiyatı dudak uçuklattı Yeni restoranını İngiltere'nin başkenti Londra'da açan Nusret Gökçe'nin ünlü konuklarından biri de İngiliz sosyetesinin tanınmış simalarından, reality şov yıldızı ve iş insanı Gemma Collins oldu. Collins'in yediği altın kaplama bifteğin fiyatı ise dudak uçuklattı.
26.09.2021 Magazin
Nusret Gökçe 22 yıl önceki fotoğrafını paylaştı: Bu ciddi bir iş
Nusret Gökçe 22 yıl önceki fotoğrafını paylaştı: Bu ciddi bir iş Kendine has 'tuz serpme' (saltbae) hareketiyle dünya çapında fenomen olan Nusret Gökçe, takipçilerini 22 yıl öncesine götürdü. Dünyanın pek çok yerinde restoranları olan Nusret, yıllar önce çekilen fotoğrafını yayınladı.
9.09.2021 Cadde
Nusret Gökçe, Şair-i Azam’ Abdülhak Hamid Tarhan'ın yaşadığı süite taşındı
Nusret Gökçe, Şair-i Azam’ Abdülhak Hamid Tarhan'ın yaşadığı süite taşındı Kendine has 'tuz serpme' (saltbae) hareketiyle dünya çapında fenomen olan Nusret Gökçe, bir zamanlar Abdülhak Hamid Tarhan, Kerime Nadir, Turgay Şeren gibi ünlü isimlerin yaşadığı Nişantaşı’ndaki Maçka Palas’ın yeni sakini oldu. Ünlü işletmeci, ‘Şair-i Azam’ olarak anılan Abdülhak Hamid Tarhan’ın dairesine taşındı.
30.08.2021 Cadde
Nusret Gökçe bugünlere nasıl geldiğini yaptığı paylaşımla anlattı
Nusret Gökçe bugünlere nasıl geldiğini yaptığı paylaşımla anlattı 'Tuz serpme' (saltbae) hareketiyle dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Instagram hesabından ’Sıfırdan başladım’ notuyla bir video paylaşan Nusret Gökçe, takipçilerine geçmişini nasıl unutmadığını gösterdi.
18.07.2021 Cadde
Nusret'in altın kaplamalı bifteğinin fiyatı şaşırttı!
Nusret'in altın kaplamalı bifteğinin fiyatı şaşırttı! Et restoranları alanında yaptığı yatırımlar ve kendine has 'tuz serpme' (saltbae) hareketiyle çok konuşulan Nusret Gökçe, İngiltere'de açmaya hazırlandığı yeni restoranının fiyat tarifesi belli oldu.
14.05.2021 Cadde
Nusret Gökçe'den Anneler Günü paylaşımı! 'Takım elbise emanet'
Nusret Gökçe'den Anneler Günü paylaşımı! 'Takım elbise emanet' 'Tuz serpme' (saltbae) hareketiyle dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, Anneler Günü'nde sosyal medyada yayınladığı 20 yıl öncesine ait bir kareyle dikkat çekti.
11.05.2021 Cadde
'Nusret'ten haberleri bile yok!'
'Nusret'ten haberleri bile yok!' ABD basını, Nusret Gökçe'nin Beverly Hills'te açtığı yeni restoranının reklamını yapmak için fenomenleri davet edip dikkat çeken bir yönteme başvurduğunu iddia etti.
8.05.2021 Cadde
Nusret, Jason Statham'a tuz serptirdi
Nusret, Jason Statham'a tuz serptirdi 'Saltbae' hareketiyle fenomen haline gelen işletmeci Nusret Gökçe, Beverly Hills'teki restoranında, geçtiğimiz aylarda 'Five Eyes' filminin çekimleri için Antalya'ya gelen Jason Statham'ı ağırladı.
3.05.2021 Cadde
Nusret Gökçe yeni restoranını teftişte
Nusret Gökçe yeni restoranını teftişte Saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünya fenomen haline gelen ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Nusret Gökçe, Beverly Hills'teki yeni restoranının açılışından önce son kontrolleri yaptı.
30.04.2021 Cadde
Nusret'in Etiler'deki dükkanında yangın paniği
Nusret'in Etiler'deki dükkanında yangın paniği Saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünya fenomen haline gelen ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Nusret Gökçe’nin restoranında büyük bir panik yaşandı. Ünlü işletmecinin sahibi olduğu restoran zincirinin Etiler şubesinde öğlen saatlerinde yangın çıktı.
23.04.2021 Cadde
Nusret doğduğu köyü paylaştı
Nusret doğduğu köyü paylaştı Saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünya fenomen haline gelen ünlü işletmeci Nusret Gökçe, 34 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından doğduğu köye ait bir video paylaştı. Gökçe, paylaşımına İngilizce olarak "Ramazan mübarek olsun" notunu düştü.
20.04.2021 Magazin
Nusret doğduğu köyü paylaştı: Nereden geldiğini unutma
Nusret doğduğu köyü paylaştı: Nereden geldiğini unutma Saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünya fenomen haline gelen ünlü işletmeci Nusret Gökçe, 34 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından doğduğu köye ait bir video paylaştı. Gökçe, paylaşımına İngilizce olarak "Ramazan mübarek olsun" notunu düştü.
21.04.2021 Cadde
Saltbae Ne Demek? İngilizce Salt Ve Bae Kelimelerinin Türkçe Anlamı Nedir?
Saltbae Ne Demek? İngilizce Salt Ve Bae Kelimelerinin Türkçe Anlamı Nedir? Saltbae özellikle sosyal medyada çok görülen bir kelimedir. Bu kelimenin hangi dile özel olduğu merak edilen bir konudur. Saltbae kelimesi İngilizce iki kelimenin birleşimiyle ortaya çıkan bir kısaltma tarzındadır. Saltbae ne demek? İngilizce salt ve bae kelimelerinin Türkçe anlamı nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
3.03.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Saltbae ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.