Salvini

Salvini

Son dakika Salvini haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Salvini gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Salvini haber sayfamızda...

Salvini

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 258 salvini haberi bulunmuştur.
‘Popülist dalga’nın sebebi nedir?
‘Popülist dalga’nın sebebi nedir? Hollanda’da Geert Wilders’in seçim zaferi, son yıllarda tüm dünyada yükselişte olan aşırı sağcı hareketlerin hükümete gelecek oy oranlarına erişmesinin son örneği oldu. Peki Wilders bu kadar oyu almayı nasıl başardı?
26.11.2023 Dünya
İtalya Başbakan yardımcısına 'Egonu' göndermesi
İtalya Başbakan yardımcısına 'Egonu' göndermesi Egonu hakkında sarf ettiği sözleri hatırlatıp başbakan yardımcısına 'salak' diyen yarışmacının sesi kısılsa da sözleri yayına yansıdı, yaşananlar İtalya'da skandal olarak nitelendirildi.
18.10.2023 Voleybol
Mafya babası ‘sırlarıyla’ öldü
Mafya babası ‘sırlarıyla’ öldü Sicilya’daki yüz yıllık mafyanın “son babası” olarak anılan ve büyük suçlara karışanların kimliklerini daima gizleyen Denaro, yakalandıktan 9 ay sonra vefat etti!.
26.09.2023 Dünya
İtalyan Başbakan Meloni: Göç ile mücadele konusunda umduğumuz noktada değiliz
İtalyan Başbakan Meloni: Göç ile mücadele konusunda umduğumuz noktada değiliz İtalyan Başbakan Meloni'nin lideri olduğu İtalya'nın Kardeşleri Partisi büyük ölçüde İtalya'ya kitlesel göçü azaltma vaadi sayesinde sandıktan ilk sırada çıkmıştı.
25.09.2023 Dünya
Lampedusa vakası: İtalya’da gerçekten bir göç krizi yaşanıyor mu?
Lampedusa vakası: İtalya’da gerçekten bir göç krizi yaşanıyor mu? Kuzey Afrika'dan hareket eden göçmen tekneleri için Avrupa'daki en yakın güzergah olan Akdeniz adasında, son bir haftada nüfusu ikiye katlayan büyük bir 'yığılma' var. Roma yönetimindeki aşırı sağcı hükümeti zora sokan Lampedusa Adası, Avrupa'nın da gündeminde.
18.09.2023 Dünya
İtalya'da bir akrobasi uçağının düşmesi sonucu 5 yaşındaki çocuk öldü
İtalya'da bir akrobasi uçağının düşmesi sonucu 5 yaşındaki çocuk öldü Torino havaalanı yakınlarında yere çakılan uçağın pilotu fırlatma koltuğunu devreye sokup sağ kurtuldu, yerdeki bir otomobilde bulunan kız çocuğu ise yaşamını yitirdi.
17.09.2023 Televizyon
İtalya'daki uçak kazasının görüntüleri ortaya çıktı!
İtalya'daki uçak kazasının görüntüleri ortaya çıktı! Torino havaalanı yakınlarında yere çakılan uçağın pilotu fırlatma koltuğunu devreye sokup sağ kurtuldu, yerdeki bir otomobilde bulunan kız çocuğu ise yaşamını yitirdi.
17.09.2023 Dünya
Korkunç suçlarla dolu bir yaz! Başbakanın eşinden toplu tecavüzle ilgili skandal sözler
Korkunç suçlarla dolu bir yaz! Başbakanın eşinden toplu tecavüzle ilgili skandal sözler 7 erkeğin istismar ettiği 19 yaşındaki genç kız sonrası İtalya'da artan tecavüz vakaları dünya medyasında ses getirdi. ABD basını ise Başbakan Meloni'nin eşinin konuyla ilgili bu hafta yaptığı açıklamayı manşete taşıdı.
5.09.2023 Dünya
İtalya'da toplu tecavüz skandalı! 7 erkek korkunç anları anbean kaydetti
İtalya'da toplu tecavüz skandalı! 7 erkek korkunç anları anbean kaydetti İtalya'da 19 yaşındaki bir kıza tecavüz eden 7 erkek hakkında kimyasal hadım gündeme geldi.
26.08.2023 Dünya
Çekirgeli makarna İtalyan mutfağını değişmeye zorlayabilir mi?
Çekirgeli makarna İtalyan mutfağını değişmeye zorlayabilir mi? İtalya'nın kuzeyinde, Alpler yakınlarındaki küçük bir odada, üst üste sıralanmış milyonlarca kap çekirgeyle dolu. İtalyan Çekirge Çiftliği'nde her gün yaklaşık bir milyon böcek gıda maddesine dönüştürülüyor.
8.07.2023 Dünya
Eski İtalya Başbakanı Berlusconi son yolculuğuna uğurlandı
Eski İtalya Başbakanı Berlusconi son yolculuğuna uğurlandı Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi için bugün Milano’daki Duomo Katedrali’nde cenaze töreni düzenlendi.
14.06.2023 Dünya
Yoğun bakımda tedavi gören Berlusconi: Bu sefer de başaracağım
Yoğun bakımda tedavi gören Berlusconi: Bu sefer de başaracağım Kronik lösemi teşhisi koyulan ve akciğer enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören eski İtalya başbakanı Silvio Berlusconi, hastane yatağından yaptığı açıklamada ‘’Bu sefer de başaracağım’’ dedi.
7.04.2023 Dünya
Eski İtalya Başbakanı Berlusconi yoğun bakıma kaldırıldı
Eski İtalya Başbakanı Berlusconi yoğun bakıma kaldırıldı İtalya’nın eski Başbakanı ve mevcut hükümetin koalisyon ortağı Forza İtalia'nın lideri Silvio Berlusconi hastaneye kaldırıldı.
5.04.2023 Dünya
İtalya-Sicilya arasına köprü! Tam 3,3 kilometre
İtalya-Sicilya arasına köprü! Tam 3,3 kilometre İtalya’da defalarca gündeme gelip rafa kaldırılan, Sicilya adasını İtalyan ana karasına bağlayacak 3,3 kilometrelik köprü projesi hükümet tarafından onaylandı.
17.03.2023 Dünya
Napoli Meydan Muharebesi
Napoli Meydan Muharebesi Eintracht Frankfurt taraftarı, deplasman yasağını deplasmanda olay çıkarıp protesto etmeye kalkınca ortalık karıştı. Arabaların ateşe verildiği, taşların ve yanıcı maddelerin havada uçuştuğu Napoli sokakları savaş alanına döndü.
17.03.2023 Dünya
İtalya'da maç öncesi sokaklar karıştı! Arabalar ateşe verildi
İtalya'da maç öncesi sokaklar karıştı! Arabalar ateşe verildi Napoli ve Eintracht Frankfurt arasında oynanan Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçı öncesinde İtalya sokakları karıştı. Müsabakada taraftar yasağı olmasına rağmen Alman taraftarı Napoli'ye gitmesiyle iki takımın taraftarları arasında kavga çıktı. Polisin müdahalesiyle büyüyen olayların ardından ortalık savaş alanına döndü.
15.03.2023 Diğer
30 yıl sonra yakalandı, gizli deposunda cinsel gücü artıran ilaçlar bulundu
30 yıl sonra yakalandı, gizli deposunda cinsel gücü artıran ilaçlar bulundu Polisin yıllardır aradığı İtalyalı mafya babası Matteo Messina Denaro'nun yakalanmasının ardından evi arandı. Polis tarafından didik didik edilen evde 2 depo bulundu. Depolardan birinin içinden çıkanlar ise polisi bile şaşırttı.
20.01.2023 Dünya
Son dakika... İtalya, 'babaların babası' Denaro'yu yakaladı
Son dakika... İtalya, 'babaların babası' Denaro'yu yakaladı İtalya'nın en çok aranan mafya patronu Matteo Messina Denaro, özel bir hastanede yakalandı. On yıllardır polisten kaçmayı başaran azılı suçlunun yalnızca iki kare fotoğrafı vardı.
16.01.2023 Dünya
Papa Benedictus'tan ilk fotoğraflar! 'Kural yok', tarihe geçecek
Papa Benedictus'tan ilk fotoğraflar! 'Kural yok', tarihe geçecek Naaşı Vatikan'da halka açılan eski papanın cenazesinde, yalnızca iki ülkeden resmi davetliler olacak. İstifa kararıyla 600 yıl sonra tarihe geçen Benedictus, cenaze töreniyle de bir ilke imza atacak.
2.01.2023 Dünya
İtalya’nın Ischia Adası’nda heyelan: 8 ölü
İtalya’nın Ischia Adası’nda heyelan: 8 ölü İtalya'nın Tiren Denizi'nde yer alan Ischia Adası'nda şiddetli yağışın yol açtığı heyelanda 8 kişi hayatını kaybetti.
26.11.2022 Haberler
İtalya’nın Ischia Adası’nda heyelan: 8 ölü
İtalya’nın Ischia Adası’nda heyelan: 8 ölü İtalya'nın Tiren Denizi'nde yer alan Ischia Adası'nda şiddetli yağışın yol açtığı heyelanda 8 hayatını kaybetti.
26.11.2022 Dünya
İtalya İçişleri Bakanı'nın reddettiği göçmenlerden üçü denize atladı
İtalya İçişleri Bakanı'nın reddettiği göçmenlerden üçü denize atladı İtalya’nın göç karşıtı yeni hükümeti tarafından bloke edilen yardım gemilerindeki göçmenlerden üçü karaya ulaşabilmek için denize atladı. İçişleri Bakanı Matteo Piantedosi’nin ülkeye kabul etmediği göçmenleri "Artık yük" diye nitelemesi tepki çekti.
8.11.2022 Dünya
İtalya yetişkin erkeklerin göçmen gemisinden inmesine izin vermiyor
İtalya yetişkin erkeklerin göçmen gemisinden inmesine izin vermiyor İtalya’da geçen ay sonunda göreve başlayan sağcı hükümet, Akdeniz’de kurtarılan göçmenlerin ülkeye girişini bloke ettiği gerekçesiyle uluslararası yasaları ihlal etmekle suçlanıyor.
7.11.2022 Dünya
Meloni’nin zorlu dönemi başlıyor
Meloni’nin zorlu dönemi başlıyor İtalya’da aşırı sağ koalisyonun seçimlerden galip çıkmasının ardından, müstakbel Başbakan Giorgia Meloni’nin koalisyon partilerinden ekip kurma çalışmalarına başladığı belirtiliyor.
28.09.2022 Dünya
İtalya'da beklenen deprem! Seçimi FdI kazandı
İtalya'da beklenen deprem! Seçimi FdI kazandı Aşırı sağcı kadın lider Meloni'nin partisi yüzde 26'yı geçti, sonuçları gözyaşları içerisinde karşılayan bir FdI taraftarı "Bir rüya. Sonunda" diyor. Gazeteler, 'Tarihi zafer' ve 'Meloni İtalya'yı alıyor' manşetleriyle çıktı.
26.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Salvini ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.