Samet Güzel

Samet Güzel

Türk tercüman. Üniversiteye hazırlık yıllarında eğitim için gittiği Brezilya'da Portekizce öğrendi. İstanbul'a döndükten sonra o dönem yeni açılan FB TV'de çalışmaya başladı. Tercümanlık hayatı ise futbolcu Alex De Souza'nın tercümanının askere gitmesi nedeniyle tercümansız kalan Alex'in tercümanlığını yaparak başladı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Alex dışında Roberto Carlos, Cristian Baroni, Bilica, Mateja Kezman, André Santos, Lugano, Anelka, Stoch, Joseph Yobo ve Zico gibi önemli isimlerin tercümanlığını yaptı. Alex'in Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılmasının ardından daha çok tanınırlığını arttırdı. Daha sonra ise bu konu ile ilgili Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'nin Borussia Mönchengladbach maçına gitmeden önce Sabiha Gökçen Havaalanı'nda basın mensuplarına açıklamaları sırasında, Güzel'i şahit göstererek konuşmaların doğru olup olmadığını onaylatması ile gündeme geldi. Güzel, 8 Ekim 2012 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü'ndeki görevinden istifa etti.

Samet Güzel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.162 samet güzel haberi bulunmuştur.
Alman devi Fenerbahçe'nin genç yeteneği için geliyor! Gözler Arda Güler'in üzerinde
Alman devi Fenerbahçe'nin genç yeteneği için geliyor! Gözler Arda Güler'in üzerinde Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Genç yetenek Ankaragücü maçında yakından takip edilecek. İşte detaylar...
16.10.2022 Fenerbahçe
İngilizler duyurdu! Arda Güler, Beknaz Almazbekov ve Kenan Yıldız listede
İngilizler duyurdu! Arda Güler, Beknaz Almazbekov ve Kenan Yıldız listede Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler ile Galatasaray'ın genç yıldızı Beknaz Almazbekov İngilizlerin listesine girdi. İşte Guardian'ın Geleceğin 60 Yıldız Adayı listesinde yer alanlar...
28.09.2022 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu damgası, yeni transfer sahnede! Valerien Ismael atıldı
Emre Belözoğlu damgası, yeni transfer sahnede! Valerien Ismael atıldı Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Beşiktaş, Başakşehir'le karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka turuncu-lacivertlilerin 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Beşiktaş'ta tecrübeli futbolcunun büyük hatası sonrası, Başakşehir'de yeni transfer bir ilke imza attı. Halil Umut Meler'in kararına çok sinirlenen Valerien Ismael kırmızı kartla atıldı.
13.09.2022 Beşiktaş
Arda Turan'ın vedası sonrası yorum yaptı! 'Yolun açık olsun'
Arda Turan'ın vedası sonrası yorum yaptı! 'Yolun açık olsun' Galatasaray'la sözleşmesi sona erdikten sonra geleceği merak konusu olan Arda Turan kararını verdi. Tecrübeli futbol adamı 35 yaşında aktif futbolculuk kariyerini sonlandırma kararı aldı. Arda Turan'ın futbolu bırakma kararı büyük ses getirdi. Arda Turan'a eski takım arkadaşları veda etti.
13.09.2022 Futbol
Fas Milli Takımı'na Süper Lig'den 3 isim!
Fas Milli Takımı'na Süper Lig'den 3 isim! Fas Milli Takımı aday kadrosunu açıkladı. Açıklanan kadroda Türkiye'den 3 isim yer aldı.
12.09.2022 Futbol
Wolves, Diego Costa'yı transfer etti.
Wolves, Diego Costa'yı transfer etti. En son Brezilya'da Atletico Mineiro forması giyen tecrübeli golcü Diego Costa, Premier Lig ekiplerinden Wolves'e transfer oldu.
Fenerbahçe için son 3 gün! Lemos ve Novak hamlesi
Fenerbahçe için son 3 gün! Lemos ve Novak hamlesi Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ederken takımda düşünülmeyen ve lisansı çıkarılmayan Lemos ve Novak için yeni gelişmeler yaşandı. UEFA Avrupa Ligi listesine de alınmayan futbolcular için yönetimden hamle geldi.
12.09.2022 Fenerbahçe
Cristiano Ronaldo'ya takım arkadaşlarından şok! Yönetime baskı
Cristiano Ronaldo'ya takım arkadaşlarından şok! Yönetime baskı İngiltere Premier Lig'de takımda kalıp kalmayacağı uzun süredir tartışma konusu olan Cristiano Ronaldo için Manchester United'daki takım arkadaşlarından şok bir adım geldi. İngiliz ekibinin futbolcuları, yönetime Ronaldo için baskı yapıyor.
Jorge Jesus'un takımı fark yarattı! Oyun planı netleşti
Jorge Jesus'un takımı fark yarattı! Oyun planı netleşti Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik adamı Jorge Jesus, göstermiş olduğu performans ile ligin birçok alanında zirvede yer alıyor. Sarı-lacivertli ekip, geçen sezon oynadığı futbolun ardından Jesus sayesinde pozitif anlamda gelişme gösterdi.
12.09.2022 Fenerbahçe
Samet Güzel'den İsmail Kartal ve Fenerbahçe itirafı! 'Alex'e Arda ile ilgili bilgi gönderiyorum'
Samet Güzel'den İsmail Kartal ve Fenerbahçe itirafı! 'Alex'e Arda ile ilgili bilgi gönderiyorum' Bir dönemler genç yaşında Fenerbahçe'nin efsane olmuş isimlerinin tercümanlığını yapan Samet Güzel, Skorer TV'ye konuk oldu. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Güzel, Fenerbahçe'de görev aldığı ve en yakın arkadaşı olan Alex de Souza ile yaşadıklarını anlattı.
12.09.2022 Fenerbahçe
Wanda Nara'dan takipçisine 'Türkçe' cevabı! İstanbul'dan ayrıldı
Wanda Nara'dan takipçisine 'Türkçe' cevabı! İstanbul'dan ayrıldı Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde olan ve mutlu sona ulaştığı Icardi transferinde süreci eşi ve menajeri Wanda Nara yönetti. Nara'nın kulüpten talep ettikleri ortaya çıkarken bir takipçisinin 'Türkçe' ile ilgili sorusuna cevap verdi.
12.09.2022 Magazin
Cesedi bile bulunamamıştı! Apartman dehşetini 30 yıl sonra çözen mektup
Cesedi bile bulunamamıştı! Apartman dehşetini 30 yıl sonra çözen mektup Saat 08.30'u gösterdiğinde sevgilisini otobüs durağına bırakıp evine doğru yol almaya başlamıştı. Bir yandan saatine bakıp diğer yandan hızlıca evine doğru koşturuyordu. Apartmana döndüğünde onu kötü bir sürpriz bekliyordu. Ona hiç de yabancı olmayan bir adam hiç beklemediği bir anda karşısına çıkmış ve genç kadından kendisini dinlemesini istiyordu. Adamın tavırları nedeniyle giderek tedirgin olmaya başlayan genç kadın birazdan yaşanacak olanlardan habersizdi.
21.09.2022 Dünya
Samet Güzel'den İsmail Kartal ve Alex itirafı! 'Fenerbahçe'yi takip ediyor'
Samet Güzel'den İsmail Kartal ve Alex itirafı! 'Fenerbahçe'yi takip ediyor' Bir dönemler genç yaşında Fenerbahçe'nin efsane olmuş isimlerinin tercümanlığını yapan Samet Güzel, Skorer TV'ye konuk oldu. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Güzel, Fenerbahçe'de görev aldığı ve en yakın arkadaşı olan Alex de Souza ile yaşadıklarını Skorer TV'ye anlattı.
12.09.2022 Programlar
Fenerbahçe'nin rakibi Rennes ligde coştu! Bu sezon ilk
Fenerbahçe'nin rakibi Rennes ligde coştu! Bu sezon ilk UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi Rennes, Fransa Ligue 1'de karşılaştığı rakibi Auxerre'ye gol yağdırdı. Öte yandan Rennes bu sezonun ilklerini yaşadı.
12.09.2022 Fransa Ligue 1
Avrupa'da Türkler takımını sırtladı! Oğuzhan, Orkun ve Merih...
Avrupa'da Türkler takımını sırtladı! Oğuzhan, Orkun ve Merih... Avrupa'da hafta sonu maçlarının ardından Türk futbolcularının forma giydiği takımlarında attığı goller dikkat çekti. Enes Ünal, Merih Demiral, Oğzuhan Özyakup takımını sırtlarken Doğan Erdoğan ise yaptığı taraftarını üzdü.
12.09.2022 Futbol
Süperclasico'da Boca Juniors, River Plate'i devirdi!
Süperclasico'da Boca Juniors, River Plate'i devirdi! Dünya futbolunun en büyük derbileri arasında gösterilen Boca Juniors-River Plate mücadelesi oynandı. Boca Juniors sahadan 1-0 üstün ayrıldı. Öte yandan maçta bir kırmızı kart çıktı.
12.09.2022 Futbol
Enes Ünal coştu, İspanyol basınında gündem oldu!
Enes Ünal coştu, İspanyol basınında gündem oldu! İspanya La Liga'da Getafe sahasında Real Sociedad'ı mağlup ettiği maçta Enes Ünal takımını sırtladı. Milli futbolcunun performansı İspanyol medyasında manşet oldu.
12.09.2022 Galatasaray
Nihat Kahveci şaştı kaldı! 'Gitsinler, rezerv takımın yemek menüsüne baksınlar'
Nihat Kahveci şaştı kaldı! 'Gitsinler, rezerv takımın yemek menüsüne baksınlar' Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti. Eski futbolcu Nihat Kahveci, sarı-kırmızılı futbolcu Boey'in yükselişi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
12.09.2022 Galatasaray
Trabzonspor'a Edgar IE ve Vitor Hugo'dan kötü haber
Trabzonspor'a Edgar IE ve Vitor Hugo'dan kötü haber Trabzonspor Kulübü, Edgar IE ve Vitor Hugo’nun sağlık durumlarıyla ilgili açıklamada bulundu. Ön çapraz bağlarında kopma oluşan Edgar'ın en az 6 ay forma giyemeyeceği öğrenildi.
23.12.2021 Trabzonspor
Son dakika haberi - Samet Güzel'den sert tepki: Sorumlular bir zahmet öne çıksın ve hesap versin
Son dakika haberi - Samet Güzel'den sert tepki: Sorumlular bir zahmet öne çıksın ve hesap versin Süper Lig'de dün akşam Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalıp yine puan kaybetmesine sarı-lacivertli taraftarlardan büyük tepki gelmişti. Bir büyük tepki de Fenerbahçe'nin eski tercümanı Samet Güzel'den geldi.
23.12.2021 Fenerbahçe
'Aziz Yıldırım, Ronaldo ile anlaştı ama Zico veto etti!'
'Aziz Yıldırım, Ronaldo ile anlaştı ama Zico veto etti!' Fenerbahçe'de uzun yıllar boyunca tercüman olarak görev alan Samet Güzel, Brezilyalı Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye transferinin an meselesi olduğunu ancak Zico tarafından veto edildiğini açıkladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Arthur Zico'nun koronavirüs testi negatif çıktı!
Arthur Zico'nun koronavirüs testi negatif çıktı! Arthur Zico, Instagram hesabından koronavirüs testi yaptırdığını ve negatif çıktığını açıkladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Alex de Souza'dan heyecanlandıran paylaşım
Alex de Souza'dan heyecanlandıran paylaşım Fenerbahçe teknik direktör arayışlarını sürdürürken, sarı-lacivertlilerin efsane futbolcusu Alex de Souza'dan sürpriz bir hareket geldi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Alex de Souza İstanbul’a geldi
Alex de Souza İstanbul’a geldi Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza PRP tedavisi için İstanbul'a geldi
30.06.2020 Fenerbahçe
"Fener Ol" kampanyası için toplanan rakam belli oldu
"Fener Ol" kampanyası için toplanan rakam belli oldu Fenerbahçe Spor Kulübü,, 4 Nisan tarihinden başlattığı "Fener Ol" kampanyası için bugüne kadar toplanan rakam ve bağış yapan bazı isimler ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde FB TV'de yapılan yayınla birlikte kampanyada toplanan rakamın 17 milyon dolar olduğu öğrenildi.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Samet Güzel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.