Şampiyon Son Bölüm

Şampiyon Son Bölüm

Son dakika Şampiyon son bölüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şampiyon son bölüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şampiyon son bölüm haber sayfamızda...

Şampiyon Son Bölüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 209 şampiyon son bölüm haberi bulunmuştur.
Şampiyon 26. yeni bölüm fragmanı yayında mı? - Şampiyon 25. son bölüm full kesintisiz tek parça izleme linki yayınlandı mı?
Şampiyon 26. yeni bölüm fragmanı yayında mı? - Şampiyon 25. son bölüm full kesintisiz tek parça izleme linki yayınlandı mı? TRT 1'in her bölümü ayrı bir heyecan fırtınasına sahne olan dizisi Şampiyon, 25. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Sevilen bölümün son bölümüne Fırat'ın Elif’i kar maskeli adamların elinden kurtarmasına rağmen bilincini yitirmesi damga vurdu. İşte merakla beklenen Şampiyon 26. yeni bölüm fragmanı ve 25. son bölüm full kesintisiz tek parça izleme linki...
22.03.2020 Gündem
Şampiyon 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Şampiyon 19. son bölümde korkunç olay! Kaçırıldı ve...
Şampiyon 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Şampiyon 19. son bölümde korkunç olay! Kaçırıldı ve... TRT 1'in her bölümü ayrı bir heyecan fırtınasına sahne olan dizisi Şampiyon, 19. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Sevilen bölümün son bölümüne Elisa Elif'in kaçırılması ve ölümle burun buruna gelmesi damga vurdu. İşte merakla beklenen Şampiyon 20. yeni bölüm fragmanı...
2.02.2020 Gündem
Şampiyon 18. yeni bölüm fragmanı yayında! Şampiyon 17. son bölümde Fırat ölümle burun buruna...
Şampiyon 18. yeni bölüm fragmanı yayında! Şampiyon 17. son bölümde Fırat ölümle burun buruna... Başrollerini Tolgahan Sayışman'ın üstlendiği TRT 1'in yeni dizisi Şampiyon, 17. yeni bölümüyle yine oldukça heyecan verici bir bölümü daha geride bıraktı. Kısa sürede büyük bir ilgi gören dizinin son bölümüne Fırat'ın ölümle burun buruna gelmesi ve akabinde yaşananlar damga vurdu. İşte gözlerin çevrildiği Şampiyon 18. yeni bölüm fragmanı...
19.01.2020 Gündem
Şampiyon 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 14. son bölümde Fırat'tan hayati karar!
Şampiyon 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 14. son bölümde Fırat'tan hayati karar! TRT 1'in kısa sürede hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşan yeni dizisi Şampiyon 14. yeni bölümüyle heyecan dolu bir bölüme sahne oldu. Sevilen dizinin son bölümüne Fırat'ın hayati kararı damga vurdu. Peki şimdiden gözlerin çevrildiği Şampiyon 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
22.12.2019 Gündem
Şampiyon 10. son bölümde Fırat'tan sürpriz hamle! 11 yeni bölüm fragmanı...
Şampiyon 10. son bölümde Fırat'tan sürpriz hamle! 11 yeni bölüm fragmanı... TRT 1'in kısa sürede hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşan yeni dizisi Şampiyon 10. yeni bölümüyle heyecan dolu bir bölüme sahne oldu. Sevilen dizinin son bölümüne Fırat'ın oldukça çarpıcı bir kararı damga vurdu. İşte şimdiden gözlerin çevrildiği Şampiyon 11. yeni bölüm fragmanı...
24.11.2019 Gündem
Survivor'da Hakan Hatipoğlu adaya veda etti! Düello öncesi tartışma çıktı
Survivor'da Hakan Hatipoğlu adaya veda etti! Düello öncesi tartışma çıktı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. Heyecan dolu yarışmanın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Ogeday ve Yunus Emre'nin çok agresif bir şekilde birbirlerine saldırdıkları görüldü. İşte detaylar...
13.04.2024 Cadde
Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri! 'Ben de korktum'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri! 'Ben de korktum' Galatasaray, Gaziantep FK engelini zor da olsa 2-1'le geçti ve zirve yarışına kayıpsız devam etti. Mücadele sonrası Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
30.01.2024 Galatasaray
MasterChef Alican hastalığını açıkladı: Doktorlar mesleğimi bırakmamı söylüyor!
MasterChef Alican hastalığını açıkladı: Doktorlar mesleğimi bırakmamı söylüyor! MasterChef Allstar'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Fenomen yarışmanın yeni bölüm fragmanına Alican'ın itirafı damga vurdu. Hastalığı ile ilgili konuşan Alican'ın "Odaklanamıyorum, ne yapacağımı karıştırıyorum şaşırıyorum. Bebeklikten beri var" sözleri merak uyandırdı.
1.11.2023 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Galatasaraylı yıldıza övgü yağdırdı: Takımı yönetiyor, bir adam 5 kişilik oynar mı?
Galatasaraylı yıldıza övgü yağdırdı: Takımı yönetiyor, bir adam 5 kişilik oynar mı? Spor Toto Süper Lig'in 35'inci haftasında Galatasaray, Sivasspor engelini 2-0'lık skorla geçti. Sarı-kırmızılıların şampiyonluk yolunda aldığı kritik 3 puanı spor yazarları değerlendirdi.
21.05.2023 Galatasaray
Barcelona'da şampiyonluğun mimari Xavi Hernandez! Kupa koleksiyoneri
Barcelona'da şampiyonluğun mimari Xavi Hernandez! Kupa koleksiyoneri Barcelona ile teknik direktörlük kariyerinde ilk şampiyonluğunu kazanan Xavi Hernandez, futbolculuk dönemindeki muhteşem başarılarını sürdürüyor. 43 yaşındaki hoca, 2019 yılında adım attığı antrenörlükte şimdiden 9 kupa kazandı.
21.05.2023 İspanya La Liga
İlkay Gündoğan da İstanbul’a geliyor!
İlkay Gündoğan da İstanbul’a geliyor! Manchester City, Devler Ligi yarı finalinde Real’i yenerek turladı. İlkay Gündoğan’ın takımı, Hakan Çalhanoğlu’nun Inter’iyle İstanbul’daki finalde karşılaşacak.
18.05.2023 Şampiyonlar Ligi
Brezilya'dan Jorge Jesus için bir iddia daha! Dikkat çeken Fenerbahçe detayı
Brezilya'dan Jorge Jesus için bir iddia daha! Dikkat çeken Fenerbahçe detayı Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ettiği ve şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürdüğü karşılaşmanın ardından Brezilya basınından Jorge Jesus için bir iddia daha ortaya atıldı.
11.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'a oyuncu tercihi eleştirisi: Unutuldu, son 8 maçta sadece 7 dakika görebildik
Jorge Jesus'a oyuncu tercihi eleştirisi: Unutuldu, son 8 maçta sadece 7 dakika görebildik Kadıköy'deki dev derbide Galatasaray'a 3-0 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus eleştirilere hedef oldu. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe bu haftaki köşesinde oyuncu tercihleri ve sistem nedeniyle Portekizli teknik adama yüklendi.
12.01.2023 Fenerbahçe
Okan Buruk'tan Fenerbahçe itirafı! 'Ezberliyoruz'
Okan Buruk'tan Fenerbahçe itirafı! 'Ezberliyoruz' Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk; Icardi, Fenerbahçe, Mertens, transfer ve Emre Belözoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.
12.12.2022 Galatasaray
Uğurcan Çakır'dan Fenerbahçe mesajı!
Uğurcan Çakır'dan Fenerbahçe mesajı! 2022 FIFA Dünya Kupası'na verilen arada hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da kaptan Uğurcan Çakır Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu.
8.12.2022 Trabzonspor
Abdullah Avcı: Belki bir gün konuşurum
Abdullah Avcı: Belki bir gün konuşurum Beşiktaş ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı maçın ardından galibiyet almak istediklerini ama olmadığını söyleyerek, 10. haftada final havasın girilmesinin de yanlış olduğunun altını çizdi.
16.10.2022 Trabzonspor
Usta isimden Trabzonspor'un yeni transferine sert çıkış! 'Tatile mi geldin'
Usta isimden Trabzonspor'un yeni transferine sert çıkış! 'Tatile mi geldin' Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında Trabzonspor, Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka 0-0'lık beraberlikle tamamlandı. Bordo-mavili taraftarlardan bazıları, Maxi Gomez ile Yusuf Yazıcı'ya ıslıklarla tepki gösterdi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı müsabaka sonrası oyuncularına yapılan protestoya sessiz kalmadı. Spor yazarları bordo-mavililerin performansı ile birlikte yaşananları değerlendirdi.
11.10.2022 Trabzonspor
Rıza Çalımbay'dan 'ayrılık' açıklaması! 'Hava değişimine ihtiyacı var'
Rıza Çalımbay'dan 'ayrılık' açıklaması! 'Hava değişimine ihtiyacı var' Spor Toto Süper Lig'de tam 136 gündür galibiyete hasret kalan Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay'ın görevi bırakacağı ileri sürüldü. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe köşesinde deneyimli teknik adamla yaptığı görüşmeyi aktardı.
6.10.2022 Sivasspor
UEFA'dan izin çıktı! Avrupa'da tribünler ayaklanıyor
UEFA'dan izin çıktı! Avrupa'da tribünler ayaklanıyor Bir çok stadyumda kale arkası tribünler koltuksuz hale getiriliyor. UEFA’nın izniyle Avrupa kupalarında da seyirciler artık maçları ayakta izlemeye başladı. Temsilcilerimizin statlarında benzer görüntüleri göreceğimiz günler de çok uzakta olmasa gerek.
25.09.2022 Futbol
Trabzonspor-Kopenhag maçı sonrası olay sözler: İşte eseriniz ve hazin sonucu!
Trabzonspor-Kopenhag maçı sonrası olay sözler: İşte eseriniz ve hazin sonucu! Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda konuk ettiği FC Kopenhag ile golsüz berabere kaldı. İlk maçı 2-1 kaybeden ve bu sonuçla Devler Ligi'nde grup aşamasına kalamayan temsilcimiz, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
25.08.2022 Şampiyonlar Ligi
Ufuk Sarıca’dan dobra açıklamalar! 'Pınar Karşıyaka’ya sözüm vardı'
Ufuk Sarıca’dan dobra açıklamalar! 'Pınar Karşıyaka’ya sözüm vardı' Pınar Karşıyaka ile sözleşmesini uzatan Ufuk Sarıca, yeni sezona umutlu bakıyor. Başarılı çalıştırıcı, 43 milyon TL civarında bütçeleriyle kurabilecekleri en iyi kadroyu kurmaya çalıştıklarını belirtirken, geride bıraktıkları sezon hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı.
Fenerbahçe'den transfer atağı! Canlı yayında üç ismi birden açıkladı
Fenerbahçe'den transfer atağı! Canlı yayında üç ismi birden açıkladı Fenerbahçe'de transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Sarı Lacivertlilerin yeni forvetni canlı yayında açıkladı.
6.07.2022 Fenerbahçe
Bu işte bir 'Hikmet' var! Tarihe geçti, Fenerbahçe ve Beşiktaş detayı
Bu işte bir 'Hikmet' var! Tarihe geçti, Fenerbahçe ve Beşiktaş detayı Yukatel Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Trabzonspor'u 4-2 yenerek adını finale yazdırdı. Hikmet Karaman'ın öğrencileri, finale gelene kadar oldukça çetin yollardan geçti. İşte çok konuşulacak başarı hikayesi...
11.05.2022 Türkiye Kupası
Survivor'da Adem'in sakatlığı işleri değiştirebilir! Acun Ilıcalı'dan bomba açıklama
Survivor'da Adem'in sakatlığı işleri değiştirebilir! Acun Ilıcalı'dan bomba açıklama Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekrana gelen son bölümde gönüllüler ve ünlüler ödül oyunu için yarıştı. Yeni bölümde ise yarışmacılar dokunulmazlık mücadelesi için karşı karşıya gelecek. Fragmana ise Adem'in yaşadığı sakatlık ve Acun Ilıcalı'nın açıklaması damga vurdu.
15.04.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şampiyon Son Bölüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.