Samsun Valiliği

Samsun Valiliği

Son dakika Samsun Valiliği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Samsun Valiliği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Samsun Valiliği haber sayfamızda...

Samsun Valiliği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 687 samsun valiliği haberi bulunmuştur.
Çiftçilere 'süt sağım makinesi' desteği
Çiftçilere 'süt sağım makinesi' desteği Samsun'un 17 ilçesinde 113 kadın çiftçiye Süt Sığırcılığı Eğitim Projesi ile yüzde 75 devlet destekli süt sağım makinesi verildi.
28.03.2024 Ekonomi
8 aylık Ravza 8 makineye bağlı yaşıyor: Evladımın çaresizliğini görün
8 aylık Ravza 8 makineye bağlı yaşıyor: Evladımın çaresizliğini görün Samsun'da SMA hastası 8 aylık Amine Ravza Sancak, 8 makineye bağlı yaşam mücadelesi veriyor. Ravza'nın tedavisi için valilik onaylı kampanya başlatılırken, annesi Nurdane Sancak, "Evladımın çaresizliğini görün" dedi.
18.03.2024 Haberler
8 aylık Ravza 8 makineye bağlı yaşıyor: Evladımın çaresizliğini görün
8 aylık Ravza 8 makineye bağlı yaşıyor: Evladımın çaresizliğini görün Samsun'da SMA hastası 8 aylık Amine Ravza Sancak, 8 makineye bağlı yaşam mücadelesi veriyor. Ravza'nın tedavisi için valilik onaylı kampanya başlatılırken, annesi Nurdane Sancak, "Evladımın çaresizliğini görün" dedi.
18.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Biz hizmet için siyaset yapıyoruz
Bakan Uraloğlu: Biz hizmet için siyaset yapıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Biz hizmet için siyaset yapıyoruz ki, şehirlerimiz gelişsin, ülkemiz gelişsin, vatandaşlarımız geleceğe güvenle bakabilsin" dedi.
28.02.2024 Ekonomi
'Türkiye'de hareketli olan 485 tane fay hattı var'
'Türkiye'de hareketli olan 485 tane fay hattı var' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Türkiye'nin her bir köşesinde hala hareketli olan 485 tane fay hattı var. Bu fay hatlarının kırılmasına, doğadaki bu müthiş enerjinin dışarı çıkmasına mani olamayız, onunla savaşamayız da. Yeniliriz. Yapacağımız tek şey; onu bilerek, anlayarak hareket etmektir. Tedbir almaktır, tedbirli olmaktır" dedi.
26.12.2023 Ekonomi
Meteoroloji yeni raporunu yayımladı! Fırtına uyarısı
Meteoroloji yeni raporunu yayımladı! Fırtına uyarısı Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Artvin için sarı kodlu uyarı verilirken Orta Karadeniz’de saatteki hızı 75 kilometreyi bulacak olan fırtınanın beklendiği belirtildi. İşte detaylar...
25.12.2023 Gündem
Samsun'da bugün okullar tatil mi? 2 Ekim hangi illerde okullar tatil?
Samsun'da bugün okullar tatil mi? 2 Ekim hangi illerde okullar tatil? Ülke genelinde olumsuz hava şartları sürüyor. Meteoroloji biçok ilde sağanak yağış olacağına dair vatandaşları uyarıyor. Hava koşulları nedeniyle Valilik açıklamaları da gelmeye başladı. Samsun Valiliği okulların tatil olmasına yönelik duyuruyu yayımladı. Peki, 2 Ekim'de hangi illerde okullar tatil, Samsun'da okul yok mu, tatil mi?
2.10.2023 Bilgi Rehberi
Şiddetli yağış nedeniyle Samsun'da okullar tatil edildi
Şiddetli yağış nedeniyle Samsun'da okullar tatil edildi Samsun'da devam eden şiddetli yağış nedeniyle okullar tatil edildi. Valilik konuyla ilgili açıklama yaptı.
1.10.2023 Gündem
Turuncu kodlu uyarı verilen Samsun'da tedbirler artırıldı
Turuncu kodlu uyarı verilen Samsun'da tedbirler artırıldı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından çok kuvvetli yağış uyarısı verilen Samsun'da valilik koordinasyonda tedbirler alındı.
30.09.2023 Gündem
Yollar yarıldı, araçlar içine düştü! Meteoroloji'den 10 il için uyarı
Yollar yarıldı, araçlar içine düştü! Meteoroloji'den 10 il için uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Rapora göre 10 il için uyarı verildi. Öte yandan gün içinde bazı il ve ilçelerde yaşanan sağanak yağış dolayısıyla sel ve su taşkınları meydana meydana gelmiş caddeler yarılmış, araçlar su içinde kalmıştı. İşte detaylar...
3.09.2023 Gündem
Samsun'da sağanak yağış sonrası yeni karar! Valilik duyurdu
Samsun'da sağanak yağış sonrası yeni karar! Valilik duyurdu Samsun Valiliği'nden yapılan açıklamada kentin bazı ilçelerinde Mesleki Çalışmalar ve Uyum Eğitimlerine bir gün ara verildiği ifade edildi.
3.09.2023 Gündem
HÜSEYİN AKSOY KİMDİR? Yeni Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy kaç yaşında, nereli?
HÜSEYİN AKSOY KİMDİR? Yeni Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy kaç yaşında, nereli? Valiler Kararnamesi, Resmi Gazetede yayımlandı. 57 ile yeni vali atandı. Atama kararına göre Eskişehir’in yeni Valisi Hüseyin Aksoy oldu. Vali atamaları sonrasında valilerin yaşamları ile ilgili detaylar arasında konular arasında bulunuyor. Peki Yeni Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy kimdir, kaç yaşında?
10.08.2023 Bilgi Rehberi
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararları ile 57 ile yeni vali atandı.
10.08.2023 Gündem
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 57 ile yeni vali atandı. İşte il il atanan yeni valiler...
9.08.2023 Gündem
Bina yıkımında faciadan dönüldü! Valilik soruşturma başlattı
Bina yıkımında faciadan dönüldü! Valilik soruşturma başlattı Samsun'da bir kamu binasının yıkımı sırasında binanın çökmesi ile faciadan dönüldü. Bitişik binanın giriş ve 1. katında büyük hasar oluşurken valilik konuyla ilgili soruşturma başlattı.
6.08.2023 Gündem
Samsun'daki deniz yasağına jandarmadan denetim
Samsun'daki deniz yasağına jandarmadan denetim Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, boğulma vakaları sonrası kentte denize girmenin yasak olduğu alanlarda devriye görevi yapıp, vatandaşı denize girmemeleri konusunda uyardı.
23.07.2023 Gündem
10 gün önce başladı tüyler ürperten görüntü! Bir mahalle çöküyor
10 gün önce başladı tüyler ürperten görüntü! Bir mahalle çöküyor Samsun'un Salıpazarı ilçesine bağlı kırsal mahallede 10 gün önce başlayan zemin çökme ve kaymaları halen devam ediyor. Deprem görmüş gibi olan mahalle için Samsun Valiliği harekete geçti.
20.07.2023 Gündem
TCG Yıldırım Fırkateyni Samsun Limanı’na demirleyecek
TCG Yıldırım Fırkateyni Samsun Limanı’na demirleyecek Samsun Valiliği, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde TCG Yıldırım (F-243) Fırkateyni'nin Samsun’a geleceğini açıkladı.
18.05.2023 Ekonomi
Bakan Muş: “İnşaat sektörü 2022’de tüm zamanların en yüksek ihracatını gerçekleştirdi”
Bakan Muş: “İnşaat sektörü 2022’de tüm zamanların en yüksek ihracatını gerçekleştirdi” “Samsun İnşaat Fuarı”nın açılışı, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımıyla gerçekleştirildi. Bu yıl 7’ncisi düzenlenen “Samsun İnşaat, İnşaat Malzemeleri, Asansör, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı”, bugün kapılarını ziyaretçilere açtı. Sektörün buluşma noktası olan fuarda bu yıl 69 firma, sivil toplum kuruluşu ve kamu kurumu stantlarıyla yer aldı.
4.05.2023 Ekonomi
Samsun’da 3 ilçede eğitime kar engeli
Samsun’da 3 ilçede eğitime kar engeli Samsun’un iç kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 3 ilçede eğitime 1 gün ara verildiği açıklandı.
14.03.2023 Gündem
Deprem bölgesine 'yardım' seferberliği
Deprem bölgesine 'yardım' seferberliği Deprem bölgesine başlatılan yardım kampanyasınn Türkiye'nin her yerinden destek yağıyor.
7.02.2023 Gündem
7.7'lik deprem sonrası sosyal medyada yayılan iddia! 'Yalvarıyorum' diyerek uyardı: Bunlar bilim dışı
7.7'lik deprem sonrası sosyal medyada yayılan iddia! 'Yalvarıyorum' diyerek uyardı: Bunlar bilim dışı Sosyal medyada yayılan, "Bir saat içerisinde 6,3 şiddetinde deprem olacak” şeklindeki kayıtlara ilişkin AFAD'dan önemli bir açıklama geldi.
6.02.2023 Haberler
Türkiye seferber oldu! Deprem bölgesine yardım yağıyor
Türkiye seferber oldu! Deprem bölgesine yardım yağıyor Deprem bölgesine başlatılan yardım kampanyasınn Türkiye'nin her yerinden destek yağıyor.
6.02.2023 Gündem
7.7'lik deprem sonrası sosyal medyada yayılan iddia! 'Yalvarıyorum' diyerek uyardı: Bunlar bilim dışı
7.7'lik deprem sonrası sosyal medyada yayılan iddia! 'Yalvarıyorum' diyerek uyardı: Bunlar bilim dışı Sosyal medyada yayılan, "Bir saat içerisinde 6,3 şiddetinde deprem olacak” şeklindeki kayıtlara ilişkin AFAD'dan önemli bir açıklama geldi.
6.02.2023 Gündem
'1 saat içinde 6.3 deprem olacak' paylaşımı! Samsun Valiliği'nden açıklama geldi
'1 saat içinde 6.3 deprem olacak' paylaşımı! Samsun Valiliği'nden açıklama geldi Samsun Valiliği, sosyal medyada dolaşan “Samsun’da bir saat içerisinde 6,3 şiddetinde deprem olacak” şeklindeki ses kaydına yönelik açıklama yaptı. Açıklamada, “Kasıtlı ya da kasıtsız olarak paylaşılan asılsız bilgilere itibar etmemeleri ve doğru bilgi için resmî kaynakları takip etmeleri büyük önem arz etmektedir” dedi.
6.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Samsun Valiliği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.