Samsun Valisi'nden boğulmalara karşı 'çeken akıntı' uyarısı
Samsun Valisi'nden boğulmalara karşı 'çeken akıntı' uyarısı Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Karadeniz’de, halk arasında 'çeken akıntı' olarak bilinen ve boğulmalara neden olan  'rip akıntısı'na karşı uyarılarda bulundu. Vali Dağlı, “Bizim böyle bir sebeple tek bir can kaybına dahi tahammülümüz yok. Bu noktada vatandaşlarımızdan, özellikle 'çeken akıntı' nedir ve bu durumlarda nasıl davranılması gerektiği ile ilgili bilgi sahibi olmalarını, uyarı tabelalarına mutlak surette uymalarını ve sevdiklerini üzecek risklere asla girmemelerini özellikle istirham ediyorum” dedi.
5.07.2023 Gündem
Mantardan zehirlenen yaşlı çifti ölüm ayırdı! Valilikten uyarı geldi
Mantardan zehirlenen yaşlı çifti ölüm ayırdı! Valilikten uyarı geldi Ordu'da fındık bahçesinden topladıkları mantardan yiyen koca Samsun'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, eşi ise ölümden döndü. Samsun'da ise son günlerde mantardan zehirlenmeler artınca valilik vatandaşları uyardı.
3.11.2022 Gündem
Çocuğunun gözleri önünde darbetti! Samsun Valisi kadının son durumunu açıkladı
Çocuğunun gözleri önünde darbetti! Samsun Valisi kadının son durumunu açıkladı Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 'Maalesef Samsun'da dün akşam çok acı bir olay yaşadık. Az önce mağdureyi ziyaret etti, kendisiyle konuştuk. Sağlık durumu gayet iyi. Çocuğumuz maalesef travmaya maruz kaldı. Çocuğumuzu ziyaret edeceğiz. Anneannesi ve dedesiyle birlikte kalıyor' dedi.
7.03.2021 Gündem
Son dakika: Kına yaktılar! 17 korona vakası ortaya çıktı
Son dakika: Kına yaktılar! 17 korona vakası ortaya çıktı Gelen son dakika haberine göre, Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Alaçam ilçesinde kına yemeği sonucu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pozitif ve onların temaslısı olarak 17 vaka ortaya çıktığını bildirdi.
13.11.2020 Gündem
Son dakika... Vali açıkladı: Tam 17 kişi... Kına yaktı!
Son dakika... Vali açıkladı: Tam 17 kişi... Kına yaktı! Gelen son dakika haberine göre, Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Alaçam ilçesinde kına yemeği sonucu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pozitif ve onların temaslısı olarak 17 vaka ortaya çıktığını bildirdi.
13.11.2020 Gündem