Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9

Son dakika samsung galaxy s9 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan samsung galaxy s9 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan samsung galaxy s9 haber sayfamızda...

Samsung Galaxy S9

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 510 samsung galaxy s9 haberi bulunmuştur.
Kablosuz Şarj Etme Özelliği Olan Telefonlar Hangileridir?
Kablosuz Şarj Etme Özelliği Olan Telefonlar Hangileridir? Pek çok yeni teknoloji gibi kablosuz şarja hayatımıza girmiştir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte kablosuz şarj eden telefonlar çok sık araştırmaya başlanmıştır. Bu anlamda sektörde pek çok bu özelliği barındıran akıllı telefon bulunmaktadır. Peki, kablosuz şarj etme özelliği olan telefonlar hangileridir? Sizlere kablosuz şarj eden telefonlar hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.
3.11.2021 Teknoloji
TP-Link 20 bin mAh'lık powerbank tanıttı!
TP-Link 20 bin mAh'lık powerbank tanıttı! TP-Link, 20 bin mAh kapasiteye sahip yeni powerbank’ını satışa sundu. Yüksek kapasitesine karşın Li-polimer pil kullandığı için daha ince ve hafif olan TL-PB20000 powerbank, her yere rahat taşınıyor ve şarj sorununu çözüyor.
20.04.2020 Teknoloji
Apple, Google ve Facebook basit bir lazerle hacklendi!
Apple, Google ve Facebook basit bir lazerle hacklendi! Michigan ve Tokyo Üniversite'lerinde çalışan araştırmacılar basit bir lazerle, teknoloji devlerinin ürettiği sesli hoparlörleri ele geçirmeyi başardı.
Galaxy S9 Android Pie güncellemesi Türkiye’de dağıtılmaya başlandı
Galaxy S9 Android Pie güncellemesi Türkiye’de dağıtılmaya başlandı Samsung Galaxy S9 için Android Pie güncellemesi Türkiye'de de dağıtılmaya başlandı. Güncelleme Türkiye'nin yanında Almanya, İsviçre, İtalya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Hollanda'da da dağıtılıyor. Android Pie güncellemesi alacak telefonların listesi ise şu şekilde...
27.12.2018 Teknoloji
Samsung yeni kullanıcı arayüzünü duyurdu: One UI
Samsung yeni kullanıcı arayüzünü duyurdu: One UI Samsung, One UI adını verdiği yeni ve kullanışlı arayüz tasarımını tanıttı. Temiz ve minimal tasarımda en sık kullanılan içerikler ekranın alt yarısında yer alıyor. Böylece tek elle kullanım daha doğal ve rahat hale geliyor. Kullanıcı deneyimi, karmaşayı ve dikkat dağıtan unsurları azaltmak amacıyla yeniden tasarlandı. Kullanıcılar bu sayede daha iyi odaklanıp telefonlarında aradıklarını hızla bulabilecek.
8.11.2018 Teknoloji
Galaxy S10, Cheetah kod adlı işlemciyle gelecek
Galaxy S10, Cheetah kod adlı işlemciyle gelecek Samsung'un üç adet Galaxy S10 modeli piyasaya süreceği söyleniyor. Samsung'un yeni Samsung Exynos M4 işlemcisinin kod adının Cheetah olacağı iddia edildi.
7.11.2018 Teknoloji
Android 9.0 Pie güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android 9.0 Pie güncellemesini hangi telefonlar alacak? Google, mobil işletim sisteminin yeni sürümü olan Android 9.0 Pie’ı resmi olarak yayınladı. Bunun ardından "Benim telefonum Android 9.0 Pie güncellemesini alacak mı?" sorusunun kendinize sormuş olabilirsiniz. İşte Android 9.0 Pie güncellemesini alacak tüm cihazlar...
17.08.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy S10'da 5G desteği olmayacak
Samsung Galaxy S10'da 5G desteği olmayacak Galaxy S akıllı telefon serisinin 10'uncu yıldönümünde Samsung, Galaxy S9'a kıyasla bir dizi yeni özellik sunacak Galaxy S10'u tanıtacak. Ancak 2019, 5G ağının dünyaya yayıldığı yıl olsa da Galaxy S10 yeni standardı desteklemeyecek.
14.08.2018 Teknoloji
Android için Fortnite'ın beta sürümü çıktı
Android için Fortnite'ın beta sürümü çıktı Fortnite, Android kullanıcılarına açıldı. Halihazırda PC, Mac, Play Station 4, Xbox One, Nintendo Switch ve iOS platformlarında oynanabilen oyun böylelikle tüm büyük platformları kapsar hale geldi.
10.08.2018 Teknoloji
Razer Phone 2 yıl sonuna kadar tanıtılacak
Razer Phone 2 yıl sonuna kadar tanıtılacak Razer Global Başkan Yardımcısı, Razer Phone 2'nin yıl sonunda geleceğini söyledi. Razer Phone 2, Qualcomm'un en yeni işlemcisine sahip olacak.
6.08.2018 Teknoloji
LG G7 ThinQ inceleme: Devrim niteliğinde değil ve pahalı
LG G7 ThinQ inceleme: Devrim niteliğinde değil ve pahalı LG’nin yapay zeka destekli kamera, yüksek sesle 'Boombox' hoparlör ve parlak 6.1inç ekrana sahip akıllı telefonu LG G7 ThinQ’yu inceliyoruz. G7 gösterişli olduğu kadar riskli de bir akıllı telefon. Peki LG G7 ThinQ satın alınır mı yoksa alınmaz mı? Hep birlikte görelim
6.08.2018 Teknoloji
Fortnite'ın Android versiyonu hangi telefonlara gelecek?
Fortnite'ın Android versiyonu hangi telefonlara gelecek? Fortnite Battle Royale'in Android sürümü ilk önce sadece Galaxy Note 9'a gelebilir. Fortnite Battle Royale, ilk önce masaüstü bilgisayara, ardından konsollara iOS'a gelmişti.
30.07.2018 Oyun
HTC U12 Plus inceleme: Sıkıştırmak her şeyin çözümü değil
HTC U12 Plus inceleme: Sıkıştırmak her şeyin çözümü değil HTC’nin son amiral gemisi 12 Plus, yüksek performans, uzun pil ömrü ve güçlü kameralara sahip. Dokunma duyarlı veya dijital düğmeler eski moda sinir bozucu kullanıcı deneyimini geride bıraktırsa da bunlar yüzünden akıllı telefon deneyiminiz bazen kesintiye uğrayabilir. Peki HTC U12 Plus fiyatının karşılığını veriyor mu? Hadi daha yakından bakalım.
28.06.2018 Teknoloji
Huawei P20 inceleme: Sağlam ama abisi daha iyi
Huawei P20 inceleme: Sağlam ama abisi daha iyi Huawei P20, üç kameralı P20 Pro'nun altında, bütçe dostu P20 Lite’ın ise üzerinde yer alan bir akıllı telefon. Huawei P20, şirketin amiral gemisi olarak pazarlanmasa da verdiğiniz paraya değecek fantastik bir özellikler sunuyor. Huawei P20’yi sizler için detaylı inceledik.
20.06.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy S9 ve S9+ için yeni güncelleme neler getiriyor?
Samsung Galaxy S9 ve S9+ için yeni güncelleme neler getiriyor? Samsung Galaxy S9 için yeni güncelleme Türkiye’de sunulmaya başlandı. Peki Galaxy S9 ve S9+ için dağıtılan yeni güncelleme, kullanıcılara hangi yeni özellikler ve hata düzeltmelerini sunuyor?
8.06.2018 Teknoloji
Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'dan yeni haber var
Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'dan yeni haber var Google'ın akıllı telefonları Pixel 3 ve Pixel 3 XL kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor. Tüm akıllı telefonlardan en iyi kameraya sahip olacağı söylenen Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. İşte tüm detaylar...
7.06.2018 Teknoloji
Galaxy S9'a arama kaydetme özelliği geldi
Galaxy S9'a arama kaydetme özelliği geldi Galaxy S9 ve S9+, Mayıs güvenlik düzeltme ekini içeren güncellemeyle birlikte yepyeni bir özellik kazandı. Galaxy S9 ve S9+ modellerinde telefon görüşmelerini kayıt altına alınabilecek.
30.05.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy Note 9, 8GB RAM ve 512 GB hafızayla gelebilir
Samsung Galaxy Note 9, 8GB RAM ve 512 GB hafızayla gelebilir Samsung, yeni akıllı telefonu Galaxy Note 9 üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Samsung Galaxy Note 9, 8 GB RAM ve 512 GB depolama alanıyla gelebilir.
28.05.2018 Teknoloji
OnePlus 6, gerçek yaşam testlerinde Galaxy S9+'tan daha hızlı
OnePlus 6, gerçek yaşam testlerinde Galaxy S9+'tan daha hızlı OnePlus 6 şu anda en son çıkan popüler Android akıllı telefonlardan biri. OnePlus 6 da Apple'ın iPhone X tasarımını ödünç aldı. Özellik anlamında ise OnePlus 6, Samsung Galaxy S9+ ile neredeyse benzer. Peki gündelik kullanımda OnePlus 6 mı yoksa Samsung Galaxy S9+ mı daha hızlı?
22.05.2018 Teknoloji
Netflix, HDR desteğini genişletmeye devam ediyor
Netflix, HDR desteğini genişletmeye devam ediyor Netflix, daha fazla sayıda abonenin içerikleri daha yüksek dinamik aralığında görüntülemesi için HDR desteğini genişletti. HDR videolar, sadece uygun bir ekrana sahip cihazlarda kullanılabilir. Uyumlu akıllı telefonların sayısı hala küçük olsa da, listede artık toplam 10 farklı telefon modeli var.
17.05.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy S9'un internet hızı iPhone X'i geçti!
Samsung Galaxy S9'un internet hızı iPhone X'i geçti! Akıllı telefon satın alırken tasarım, kamera, performans gibi teknik konular dışında en çok dikkat edilmesi gereken özelliklerden biri de hız konusudur. Apple'ın son çıkardığı yeni amiral gemisi iPhone X, Eylül 2017'de tanıtıldı ve hemen ardından Samsung, Galaxy S9 ile Mart 2018'de piyasaya çıktı. Bu iki telefon, performans konusunda raflardaki diğer cihazlardan çok daha üstün görünsede, internet deneyimi konusunda Samsung'un iPhone X'ten %37 daha hızlı internet bağlantısına sahip olduğu açıklandı.
16.05.2018 Teknoloji
Honor 10 hakkında bilmeniz gereken her şey: Honor 10 özellikleri, fiyatı ve çıkış tarih
Honor 10 hakkında bilmeniz gereken her şey: Honor 10 özellikleri, fiyatı ve çıkış tarih Huawei’nin alt markası Honor, Londra'da düzenlediği etkinlikte Honor 10 adını taşıyan yeni akıllı telefonunu tanıttı. Honor geçtiğimiz günlerde Honor 9 Lite ve Honor 7X ile Türkiye pazarına resmi olarak giriş yapmıştı. Honor 10 hakkında bilmeniz gereken her şey haberimizde.
18.05.2018 Teknoloji
Honor 10 ne zaman tanıtılacak? Honor 10’un teknik özellikleri ne olacak?
Honor 10 ne zaman tanıtılacak? Honor 10’un teknik özellikleri ne olacak? Huawei’nin alt markası Honor, 15 Mayıs'ta Londra'da düzenleyeceği etkinlikte Honor 10 adını taşıyan yeni akıllı telefonunu tanıtacak. Honor geçtiğimiz günlerde Honor 9 Lite ve Honor 7X ile Türkiye pazarına resmi olarak giriş yapmıştı. Honor 10’un bütçe dostu bir akıllı telefon olması bekleniyor.
14.05.2018 Teknoloji
Android’de dev kapışma
Android’de dev kapışma Android telefonlarda üst segmentte iki yeni model kapışıyor; Huawei’nin P20 Pro’su ve Samsung’un Galaxy S9+’ı... İki telefonu teknik özellikleri açısından karşı karşıya getirdik.
12.05.2018 Ekonomi
Spigen 20100 mAh powerbank inceleme: Kolayca taşınabilen dev batarya
Spigen 20100 mAh powerbank inceleme: Kolayca taşınabilen dev batarya Uzun bir yolculuk yapacaksanız ve birkaç günlüğüne prizlerden uzak kalacağım diyorsanız Spigen’in 20100 mAh kapasiteli powerbank’i F720S telefonunuzu epey ayakta tutabilir. O halde Spigen F720S 20100 mAh powerbank’in detaylı incelemesine yavaştan göz atalım.
10.05.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Samsung Galaxy S9 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.