Samsung Türkiye

Samsung Türkiye

Son dakika Samsung Türkiye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Samsung Türkiye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Samsung Türkiye haber sayfamızda...

Samsung Türkiye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.298 samsung türkiye haberi bulunmuştur.
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu Kemer Country Club’da, 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Samsung Golf Turnuvası, İki gün boyunca golf severleri bir araya getirdi.
11.09.2023 Diğer
Samsung Türkiye’nin düzenlediği golf turnuvası Kemer Country Club’da başlıyor
Samsung Türkiye’nin düzenlediği golf turnuvası Kemer Country Club’da başlıyor Samsung Golf Turnuvası, golfseverleri 9-10 Eylül tarihlerinde Kemer Country Club’da bir araya getirecek.
8.09.2023 Golf
Golf tutkunları buluşacak
Golf tutkunları buluşacak Samsung Golf Turnuvası, golfseverleri bu hafta sonu Kemer Country Club’da bir araya getirecek.
8.09.2023 Cadde
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO'su Dünyada farklı kuşaklar birbiri ardına çalışma hayatına katılırken ve teknoloji adeta ışık hızıyla ilerlerken İnsan Kaynakları Direktörleri'nin, yani CHRO'ların (Chief Human Resources Officer) omzundaki yük giderek artıyor. Yeniden şekillenen iş yaşamında CHRO'lar belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor.
13.09.2023 Milliyet Executive
Son çeyrekte lider kadrolar güçlendi
Son çeyrekte lider kadrolar güçlendi Cihan Yıldız Boyner Büyük Mağazacılık / Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Boyner’de Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Cihan Yıldız atandı...
9.11.2022 Milliyet Executive
Türkiye’de dijital sanatı geliştirecek
Türkiye’de dijital sanatı geliştirecek Samsung, Türkiye’de dijital sanat ve NFT’nin gelişimine katkı sağlayacak dART Dijital Sanat Platformu’nu tanıttı.
17.05.2022 Ekonomi
Samsung'a 3 ödül
Samsung'a 3 ödül Samsung Türkiye Müşteri Hizmetleri, satış sonrası servis hizmetleriyle, 'International Customer Experience Awards 2021' yarışmasında en iyi müşteri hizmetleri ve müşteri deneyimi dönüşümü kategorilerinde altın, çağrı merkezi kategorisinde de gümüş ödüle layık görüldü.
9.12.2021 Ekonomi
Televizyonda Euro 2020 golü
Televizyonda Euro 2020 golü Avrupa Futbol Şampiyonası 11 Haziran’da başlıyor. Çoğu seyircisiz oynanacak maçlarla Türkiye’de 55 inç üstü TV pazarının yüzde 47’ye çıkması bekleniyor
22.05.2021 Ekonomi
Mayıs ayında Android 11 güncellemesi alacak Samsung cihazlar!
Mayıs ayında Android 11 güncellemesi alacak Samsung cihazlar! Telefonların güncelleme alması oldukça önemli. Bazı markalar kullanıcılarını yıllarca üzmeden güncellemeler ile cihazlarını koruyorken, bazı markalar güncellemeleri sunma konusunda bu kadar ilgili değil. Samsung tarafından yayımlanan Android 11 güncelleme listesine göre güncellemeyi alacak telefon modelleri:
3.05.2021 Teknoloji
Cerebrum Tech: Türkiye'den dünya devi olmaya aday teknoloji şirketi
Cerebrum Tech: Türkiye'den dünya devi olmaya aday teknoloji şirketi Cerebrum Tech Kurucu & Yönetim Kurulu Başkanı Dr. R. Erdem Erkul, ekip arkadaşlarıyla birlikte "Cerebrum Tech" adını verdiği yeni oluşumunu, "dijital dönüşümde lider, güçlü bir ekosisteme sahip, çözüm ve ürünlerle ülkemizin dünyaya açılacak, gençlere girişimcilik alanında ilham olacak bir teknoloji şirketi" olarak tanımladı.
20.01.2021 Ekonomi
'Türkiye’ye teknoloji ve inovasyon kazandırma hazırlığındayız'
'Türkiye’ye teknoloji ve inovasyon kazandırma hazırlığındayız' Teknoloji devlerinin Türkiye operasyonlarında önemli görevler üstlenen Dr. R. Erdem Erkul, Türkiye’ye "teknoloji ve inovasyon alanında katma değer kazandırmayı" amaçlayan ve "gençleri, teknoloji meraklılarını heyecanlandıracak" bir hazırlık içinde olduklarını açıkladı.
22.12.2020 Ekonomi
Son dakika Haberleri | Dünyaca ünlü iki dev şirket Türkiye'de üretime geliyor
Son dakika Haberleri | Dünyaca ünlü iki dev şirket Türkiye'de üretime geliyor Son dakika haberlere göre, Türkiye mobil telefon pazarının iki aktif oyuncusu Türkiye'de üretime başlıyor. Çinli mobil telefon üreticisi Oppo yeni yılın ilk ayında İstanbul ve Kocaeli'de kurulacak tesiste üretime başlamayı planlıyor. Söz konusu yatırımın büyüklüğü 50 milyon dolara yaklaşıyor. Türkiye'de üretime hazırlanan bir diğer üretici Samsung ise ilk etapta alt yüklenici aracılığıyla üretime geçmeyi hedefliyor
4.02.2021 Ekonomi
Boomads, yeni raporlama sistemini yayına aldı!
Boomads, yeni raporlama sistemini yayına aldı! 2011 yılında kurulan Türkiye’nin ilk influencer marketing platformu Boomads, sektöre rasyonel bakış açısı getirmeye devam ediyor. Ajans, son zamanlarda raporlama sisteminde gerçekleştirdiği güncellemelerle birlikte influencer marketing’in farklı parametrelerle ölçümlemesini sağlıyor.
26.10.2020 Ekonomi
Samsung’dan koronavirüs ile mücadelede 65 yaş üstü vatandaşlara anlamlı hizmet!
Samsung’dan koronavirüs ile mücadelede 65 yaş üstü vatandaşlara anlamlı hizmet! Samsung Electronics Türkiye, sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş üstü vatandaşların cep telefonlarını evlerinden alıp onarımlarını yapmak için ücretsiz kurye hizmetini hayata geçirdi.
30.03.2020 Teknoloji
Samsung Türkiye’den yönetici  ‘ihracatı’
Samsung Türkiye’den yönetici ‘ihracatı’ Samsung Türkiye’den yurtdışına yapılan üst düzey atamalar 2019 yılında da devam ediyor.
18.10.2019 Ekonomi
Türkiye’ye tekno  çıkarma yapacak
Türkiye’ye tekno çıkarma yapacak Samsung, Antalya’da düzenlediği forumda, yenilikçi ürünlerini sergiledi. 8K TV’ler ve katlanır ekranlı Galaxy Fold’u Türkiye’ye getireceğini duyurdu. Fold, Mayıs ayında geliyor.
11.03.2019 Ekonomi
Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Varlık oldu
Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Varlık oldu Samsung Electronics Türkiye, Mobil İş Birimi Başkan Yardımcılığı görevine Cömert Varlık getirildi. Cömert Varlık yeni görevine 18 Şubat’ta başladı.
24.02.2019 Ekonomi
Ekran büyüyor duvarlar renkleniyor
Ekran büyüyor duvarlar renkleniyor Türkiye’de bu yıl sonuna kadar 2.6 milyon adet televizyon satışı öngörülüyor. TV’de 8K teknolojisi gelişirken, ekranlar büyüyor, siyah ekrana son veren tablo ve çerçeve görüntüsü ise yayılıyor.
16.12.2018 Ekonomi
Samsung Türkiye iPhone ile tweet atınca sosyal medya karıştı
Samsung Türkiye iPhone ile tweet atınca sosyal medya karıştı Samsung Türkiye, geçtiğimiz günlerde Nijerya'da yaşanan hatanın hemen hemen aynısını resmi hesabı üzerinden yaptı. Samsung’un TV modellerini öne çıkarmak için Samsung’un Türkiye ofisi iPhone ile tweet attı.
5.12.2018 Teknoloji
‘5G’yi canlı test etti bedava lisans istedi
‘5G’yi canlı test etti bedava lisans istedi Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu, “Türkiye 5G’ye sahip ilk ülkeler arasında yer almalı. Sabit altyapı lüks değil. Tahsis edilen frekanslardan ücret alınmamalı. 5G için bu şart” dedi.
5.11.2018 Ekonomi
Cepte kamerayı dörtledi
Cepte kamerayı dörtledi Samsung’un yeni lanse ettiği Galaxy A9 modeli dört kamerasıyla dikkatleri çekti. Telefon dört arka kamerasıyla mobil fotoğrafçılıkta yeni bir dönem başlatmayı hedefliyor.
11.10.2018 Ekonomi
Samsung, Galaxy Note 9 için değişim kampanyası başlattı
Samsung, Galaxy Note 9 için değişim kampanyası başlattı Samsung, Galaxy Note 9'u resmi olarak duyurdu. Samsung Türkiye ise Note 9 ile ilgili olarak değişim kampanyası başlattı.
10.08.2018 Teknoloji
Tansu Yeğen Samsung Türkiye'deki görevini bıraktı
Tansu Yeğen Samsung Türkiye'deki görevini bıraktı Samsung Türkiye'de yıllardır üst düzey görevlerde bulunan Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, şirketten ayrılma kararı aldı.
20.06.2018 Teknoloji
BİM uygun fiyata powerbank, şarj cihazı ve hoparlör satacak
BİM uygun fiyata powerbank, şarj cihazı ve hoparlör satacak BİM şimdi de Xiaomi powerbank, LG Sound Bar hoparlör ve Samsung TA20 hızlı şarj aleti satıyor. Ürünler sınırlı sayıda olacak. BİM, geçtiğimiz dönemde iPhone X, Galaxy Note 8 ve Playstation 4 gibi ürünler de satmıştı.
18.05.2018 Teknoloji
BİM şimdi de uygun fiyata Galaxy Note 8 satacak! Galaxy Note 8, BİM'de ne kadara satılacak?
BİM şimdi de uygun fiyata Galaxy Note 8 satacak! Galaxy Note 8, BİM'de ne kadara satılacak? BİM şimdi de Galaxy Note 8'i satışa sunuyor. BİM, iPhone X ve diğer Apple markalı ürünlerin ardından şimdi de Samsung Galaxy Note 8'i uygun fiyatla satacak. BİM, Samsung Galaxy Note 8'i 23 Mart tarihinden itibaren mağazalarında satışa sunacak. Peki Galaxy Note 8, BİM'de ne kadara satılacak?
16.03.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Samsung Türkiye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.