Sanal Alışveriş

Sanal Alışveriş

Son dakika sanal alışveriş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sanal alışveriş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sanal alışveriş haber sayfamızda...

Sanal Alışveriş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 957 sanal alışveriş haberi bulunmuştur.
Yalnız hissediyorsanız yalnız değilsiniz
Yalnız hissediyorsanız yalnız değilsiniz Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yalnızlığı bir halk sağlığı sorunu olarak tanımlıyor. Kimi ülkelerde Yalnızlık Bakanlığı bile görevde. Kimileri ise Nine Çorbası ile mücadele ediyor yalnızlıkla. Peki, yalnızlık bir hastalık mıdır? Dr. Alper Hasanoğlu, “Normal bir insanlık durumunun hastalık olarak tanımlanması, 20. YY’ın ikinci yarısından itibaren çokça yapılagelen bir büyük yanlış oldu,” diyor.
28.01.2024 Pazar
Kozmetikte rekabet sorunları
Kozmetikte rekabet sorunları Üretici/ithalatçı lüks olarak belirlediği ürünlerinin hangi platformlarda yer alabileceğini belirleyebilmekte ve internet satışlarını kısmen veya tamamen yasaklayabilmektedir.
3.04.2023 Milliyet Rekabet
'Ek gelir' tuzağı! Gelen mesajdaki linke tıkladı, kandırıldı
'Ek gelir' tuzağı! Gelen mesajdaki linke tıkladı, kandırıldı İstanbul Maltepe’de telefonuna gelen ve ek gelir sağlayacağı yazan mesajdaki linke tıklayan engelli genç, mesajlaşma uygulaması üzerinden iletişime geçtiği kişi ya da kişiler tarafından dolandırıldı.
8.12.2022 Haberler
'Ek gelir' tuzağı! Gelen mesajdaki linke tıkladı, kandırıldı
'Ek gelir' tuzağı! Gelen mesajdaki linke tıkladı, kandırıldı Maltepe’de telefonuna gelen ve ek gelir sağlayacağı yazan mesajdaki linke tıklayan engelli genç, mesajlaşma uygulaması üzerinden iletişime geçtiği kişi ya da kişiler tarafından dolandırıldı.
8.12.2022 Gündem
Villayı darphaneye çevirip ATM’den geçen sahte para bastılar
Villayı darphaneye çevirip ATM’den geçen sahte para bastılar Osmaniye'de kiraladıkları villada kurdukları sistemle, ATM’den geçen sahte para üreten 3 kişi gözaltına alındı.
2.12.2022 Haberler
Villayı darphaneye çevirip ATM’den geçen sahte para bastılar
Villayı darphaneye çevirip ATM’den geçen sahte para bastılar Osmaniye'de kiraladıkları villada kurdukları sistemle, ATM’den geçen sahte para üreten 3 kişi gözaltına alındı.
2.12.2022 Gündem
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023 Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile öğrenciler yoğun bir ders dönemine girdi. Eğitim öğretim hayatının önemli derslerinden birisi de Türkçe’dir. Türkçe kitaplarında birbirinden farklı konular ve etkinlikler yer almaktadır. 7. sınıf öğrencilerinin kendilerini geliştirmesi için bu etkinlikler genellikle ev ödevi olarak verilir. Kitaplardaki etkinlikler ve örnekler MEB kararı ile yıldan yıla farklılık göstermektedir. Öğrencinin dilsel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan 7. sınıf Türkçe ders kitabı MEB ve Özgün Yayınları olarak ikiye ayrılıyor. 7. sınıf Türkçe ders kitabı Özgün Yayınları cevapları için “7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları 2022-2023” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.12.2022 Eğitim
E-ihracata hücum!
E-ihracata hücum! E-ticaretin büyümesi tam gaz sürüyor. Bu yıl sektörün hacminin 560 milyar TL’yi geçmesi bekleniyor. E-Ticaret İşletmecileri Derneği Başkanı Emre Ekmekçi, “E-ihracat hacmi 2.5 milyar doları aştı” diyor.
7.09.2022 Milliyet Executive
Sanal alışverişe Ramazan dopingi
Sanal alışverişe Ramazan dopingi Sanal alışveriş Ramazan’da hareketlendi. Geçen aya göre yüzde 35 artış beklenirken, en çok talep hurma, tatlı, bakliyat ve kuruyemişe gösterildi. İftardan sonra ise elektronik ve tekstil alışverişi arttı
7.04.2022 Ekonomi
Türkiye'deki ünlü pizza firmasında siber saldırı alarmı: Şifrenizi değiştirin
Türkiye'deki ünlü pizza firmasında siber saldırı alarmı: Şifrenizi değiştirin Ünlü pizza firması müşterilerimize ait kişisel verilere erişildiği iddiasıyla ilgili uyarıda bulundu. Firma müşterilerinden şifrelerini değiştirmesini isterken savcılığa da suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.
28.01.2022 Ekonomi
Uzaktan satışlarda 'poşetsiz teslimat'a ilişkin tavsiye kararı
Uzaktan satışlarda 'poşetsiz teslimat'a ilişkin tavsiye kararı Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), uzaktan satışlarda tüketicilere alternatif taşıma ekipmanı kullanım seçeneği sunulmasının zorunlu hale getirilmesi talebine ilişkin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına tavsiye kararı verdi.
30.10.2021 Ekonomi
Sanal alışveriş tatile gidiyor
Sanal alışveriş tatile gidiyor Yazlık beldelerde nüfus artışı, e-ticaret talebini bu bölgelere kaydırdı. ETİD Başkanı Ekmekçi hızlı teslimat için bu bölgelere depo ve lojistik noktası kurulduğunu söyledi.
25.06.2021 Ekonomi
Son dakika... Tam kapanmada flaş istek! Ramazan Bayramı öncesi 2 gün...
Son dakika... Tam kapanmada flaş istek! Ramazan Bayramı öncesi 2 gün... Son dakika gelen habere göre Ramazan Bayramı’na az süre kala alışveriş hareketlendi. Tam kapanmadan dolayı sanal alışveriş revaçta. Esnaf ise bayram öncesi iki gün açılma istiyor. Bayram nedeniyle online satışların yüzde 40 artması bekleniyor. Tüketici dernekleri ise online alışverişte dikkatli olunması konusunda uyarıyor. İşte detaylar...
11.05.2021 Ekonomi
Esnaf  2 gün istiyor!
Esnaf 2 gün istiyor! Ramazan Bayramı’na az süre kala alışveriş hareketlendi. Tam kapanmadan dolayı sanal alışveriş revaçta. Esnaf ise bayram öncesi iki gün açılma istiyor. Bayram nedeniyle online satışların yüzde 40 artması bekleniyor. Tüketici dernekleri ise online alışverişte dikkatli olunması konusunda uyarıyor
11.05.2021 Ekonomi
B2C Nedir? B2C Pazarlama Nasıl Yapılır, Örnekleri Nelerdir?
B2C Nedir? B2C Pazarlama Nasıl Yapılır, Örnekleri Nelerdir? Günümüzde teknoloji her geçen gün gelişiyor. Özellikle doğru pazarların bulunması için farklı ticari alternatifler doğuyor. Özellikle B2C çok fazla merak ediliyor Tüm ayB2C nedir? B2C pazarlama nasıl yapılır, örnekleri nelerdir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
26.04.2021 Eğitim
Ambalaj Nedir, Özellikleri Nelerdir? Pazarlamada Ambalajın Avantajları Nelerdir?
Ambalaj Nedir, Özellikleri Nelerdir? Pazarlamada Ambalajın Avantajları Nelerdir? Günümüzde özellikle internet gibi sanal ortamlarda alışveriş yapmak oldukça popüler bir hal almıştır. Aradığımız hemen her şeyi bulabildiğimiz sanal alışveriş ortamları, alınan ürünün sağlam ve temiz bir şekilde alıcıya ulaştırılması konusunda da önemli bir role sahip olmuştur. Çevremizdeki tüm ürünler için de bu geçerlidir. Ürünün bu şekilde korunabilmesinin en iyi yollarından birisi de ambalaj yöntemidir. Ambalaj nedir, özellikleri nelerdir? Pazarlamada ambalajın avantajları nelerdir? Tüm detayları ile derledik.
24.03.2021 Eğitim
Karne hediyesinde kısıtlama yok
Karne hediyesinde kısıtlama yok Üç haftalık yarıyıl tatili bugün başlıyor. Öğrencileri karne hediyesi heyecanı sardı. Kısıtlamalara karşın hediye alışverişinde yüzde 30 artış bekleniyor. Sanal alışveriş öne çıkarken, hediyede teknoloji ve oyun başı çekiyor
22.01.2021 Ekonomi
AB'den Amazon'a suçlama
AB'den Amazon'a suçlama Avrupa Birliği (AB), Amazon firmasını platformundaki bağımsız satıcılara ait hassas verileri kendi perakende satışlarına fayda sağlayacak biçimde kullanmakla suçladı.
10.11.2020 Teknoloji
Sanal alışverişe anne dopingi
Sanal alışverişe anne dopingi 10 Mayıs Anneler Günü’ne az bir zaman kala hediye alışverişi hareketlendi. Virüs karantinası annelere hediye alımını etkilemezken, talep sanal alışverişte hacmi yüzde 60 artırdı.
8.05.2020 Ekonomi
Son dakika haberler: Sanal alışverişe ramazan ayarı geliyor! Kargonuz sahurda kapınızda
Son dakika haberler: Sanal alışverişe ramazan ayarı geliyor! Kargonuz sahurda kapınızda Son dakika haberlere göre, korona salgını sürecinde talep patlaması yaşayan e-ticarette şimdi de Ramazan hazırlığı var. Sahurda bile ürün teslimatı yapılacak.
24.04.2020 Ekonomi
Gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır, kimler alacak? Kızılay yardımı nasıl alınır, ne zaman verilecek?
Gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır, kimler alacak? Kızılay yardımı nasıl alınır, ne zaman verilecek? Corona virüs salgını ile mücadele için çeşitli tedbirler alınıyor. Vatandaşlara birçok sosyal yardım gerçekleştiriliyor. Kızılay ise vatandaşlara gıda yardımı yapacağını açıkladı. Kızılay, "Dertler Paylaştıkça Bitecek Yeter Ki İnan Buna" sloganıyla kampanya başlattı. Kızılay, 10 milyon ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor. Peki gıda yardım başvurusu nasıl yapılacak, kimler alacak?
21.04.2020 Ekonomi
Ramazan yardımı kısa mesaj koduyla telefonlara gelecek
Ramazan yardımı kısa mesaj koduyla telefonlara gelecek Türk Kızılay'ın uygulamaya başlayacağı modelde gıda yardımı alacak vatandaşların cep telefonlarına bir kod gönderilerek, vatandaşlara belirlenmiş zincir marketlerden dilediklerini alma olanağı sunulacak.
19.04.2020 Gündem
Güvenli ‘sanal’ alışveriş rehberi
Güvenli ‘sanal’ alışveriş rehberi Ticaret Bakanlığı, tüketicilere online alışverişte dikkat edilmesi gerekenlere dair öneriler sundu.
17.04.2020 Ekonomi
Ekmeği ve saç tıraşını evde yapıyoruz!
Ekmeği ve saç tıraşını evde yapıyoruz! Alışveriş trendleri koronavirüsle birlikte her gün değişiyor. İnternetten ekmek yapma malzemesi ve tıraş makinesi satışında büyük artış var
9.04.2020 Ekonomi
Hijyen etkili oldu ödemeler temassız
Hijyen etkili oldu ödemeler temassız Koronavirüs salgınıyla alınan hijyen önlemleri nakit kullanımını azaltırken, banka ve kredi kartlarında temassız ödemenin patlama yapmasına neden oldu. Mart ayının ilk 11 gününde 31 milyon temassız işlemle rekor kırıldı
17.03.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sanal Alışveriş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.