Sanayi Bölgesi

Sanayi Bölgesi

Son dakika sanayi bölgesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sanayi bölgesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sanayi bölgesi haber sayfamızda...

Sanayi Bölgesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.278 sanayi bölgesi haberi bulunmuştur.
Rifat Hisarcıklıoğlu: Adana yılın ilk 3 ayında ihracatını yüzde 9 artırdı
Rifat Hisarcıklıoğlu: Adana yılın ilk 3 ayında ihracatını yüzde 9 artırdı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bu yılın ilk 3 ayında Adana'da ihracatın yüzde 9 arttığını belirterek, "Bu başarıların asıl sahipleri Adanalı girişimci kardeşlerimi yürekten kutluyorum" dedi.
22.04.2024 Ekonomi
İTO sanayiciye arsa önerecek
İTO sanayiciye arsa önerecek İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
İzmir'de fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi
İzmir'de fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi İzmir'in Çiğli ilçesinde Atatürk Organize Sanayi bölgesinde saat 05.30 sıralarında yangın çıktı. Yangının kauçuk fabrikasında başlayıp, plastik fabrikasına sıçradığı öğrenildi. Yangına, çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sürüyor.
18.04.2024 Haberler
İzmir'de fabrika yangını
İzmir'de fabrika yangını İzmir Çiğli’de metal kaplama fabrikasında çıkan ve yakınlardaki plastik fabrikasına da sıçrayan yangın yaklaşık 3 saatlik çalışmaların ardından kontrol altına alındı.
18.04.2024 Gündem
Burdur'da fabrika yangını
Burdur'da fabrika yangını Burdur'un Bucak ilçesindeki organize sanayi bölgesinde plastik çocuk oyun grubu üreten fabrikada çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı.
6.04.2024 Gündem
Doğum günü faciasında karar! 3 arkadaş can verdi: Aklımın ucundan geçmezdi
Doğum günü faciasında karar! 3 arkadaş can verdi: Aklımın ucundan geçmezdi Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanıp, tedavisi sonrası tutuklanan otomobil sürücüsü Adem Duran’ın (22), yargılandığı davada karar çıktı.
2.04.2024 Haberler
Doğum günü faciasında karar! 3 arkadaş can verdi: Aklımın ucundan geçmezdi
Doğum günü faciasında karar! 3 arkadaş can verdi: Aklımın ucundan geçmezdi Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanıp, tedavisi sonrası tutuklanan otomobil sürücüsü Adem Duran’ın (22), yargılandığı davada karar çıktı.
2.04.2024 Gündem
EYT’den emekli olan 60 bin kişinin yerine mavi yakalı aranıyor
EYT’den emekli olan 60 bin kişinin yerine mavi yakalı aranıyor Organize Sanayi Bölgeleri Üst Yönetim Kurulu Üyesi ve Trakya Koordinatörü Erdim Noyan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun istihdam oranı en yüksek olarak açıkladığı Tekirdağ'da sanayi kuruluşlarında çalışan 60 bin kişinin EYT'den emekli olduğunu söyledi. Noyan, "Tekstil sektöründe meydana gelen yavaşlamaya rağmen tekrar mavi yakalı ihtiyacımız çok üst seviyede devam etmektedir" dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Turgut Altınok, "Ankaramızı her alanda bir cazibe merkezi yapacağız."
29.03.2024 Gündem
Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Öğrenci ve emeklilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Haberler
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına yakıt desteği müjdesi: 30 bin TL vereceğiz
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına yakıt desteği müjdesi: 30 bin TL vereceğiz Öğrenci ve emeklilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, sosyal medya hesabından minibüs esnafına müjdeli haberi paylaştı.
28.03.2024 Gündem
Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Öğrenci ve emeklilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Şimşek'e tam itimadım var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Şimşek'e tam itimadım var Batman'da mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Batman'ın bir evladı olan Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek'e bu konuda tam itimadım var. İnşallah yılın ikinci yarısından itibaren olumlu yansımaları daha net göreceğiz.' dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: İZBAN yer altına alınacak
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: İZBAN yer altına alınacak Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Bırakın başka konularla kendinizi meşgul etmeyi, sırf belediye başkanlığını kazanmak için insanların kafasını başka yerlerle konsantre etmeyin alın projeler orada bunu konuşalım. Tabii ki konuşmak kolay, yapmak zordur. Ancak yapmak zorundayız, başlamak zorundayız" dedi.
26.03.2024 Gündem
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye, dünyada ilk 4 ülkeden biri
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye, dünyada ilk 4 ülkeden biri Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Hibrit roket motoru teknolojisinde Türkiye, bugün dünyada ilk 4 ülkeden biri. Eğer bu teknolojiyi ay programımız kapsamında uzayda gerçekleştirmeyi başarırsak, bunu başaran ilk ülke olacağız. İnşallah bu teknolojiyi ticarileştirecek ve uyduların yörüngeler arası transferlerini yapan uzay araçlarını Türkiye'de geliştireceğiz" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
Drift yaptılar öyle bir ceza kesildi ki...
Drift yaptılar öyle bir ceza kesildi ki... Kayseri'de drift yapan iki sürücüye büyük ceza kesildi. Araçlara hem ceza kesildi hem de bağlandı. İşte detaylar...
24.03.2024 Gündem
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moskova'da düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Rusya'ya taziyelerini iletti. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin de açıklama yapan Erdoğan, 'CHP'den hiçbir Allah'ın kulu çıkıp da para kulelilerinin doğru dürüst izahını yapamadı' dedi. Erdoğan, Ankara'ya yeni metro hattı müjdesinin detaylarını da paylaştı.
23.03.2024 Gündem
'Biz geniş ufuklu, katma değer üretmeye odaklı yönetim anlayışına sahibiz'
'Biz geniş ufuklu, katma değer üretmeye odaklı yönetim anlayışına sahibiz' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Belediyecilik sadece çöp toplama, su ve kanalizasyon, toplu taşıma, park ve bahçe ile sınırlı değildir. Bunlar zaten, öncelikli, olmazsa olmaz görevlerdir. Biz çok daha geniş ufuklu, katma değer üretmeye odaklı, topyekun kazanımları çeşitlendirici bir yönetim anlayışına sahibiz" dedi.
22.03.2024 Ekonomi
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Kimse üç maymunu oynamasın
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Kimse üç maymunu oynamasın Burdur mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin CHP lideri Özel'e çağrı yaptı. Erdoğan, Özel'in 'darbe' sözlerine de tepki gösterdi.
20.03.2024 Gündem
“Deprem sonrası 34 bine düşen Adıyaman’daki sigortalı kişi sayısı 82 bine yükseldi”
“Deprem sonrası 34 bine düşen Adıyaman’daki sigortalı kişi sayısı 82 bine yükseldi” Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman’da deprem öncesi 73 bin olan sigortalı çalışan sayısının depremde 34 bine düştüğünü, şimdi ise 82 bine yükseldiğini kaydetti.
19.03.2024 Ekonomi
Bakan Kacır: Avrupa'da en iddialı 5 ülkeden biriyiz
Bakan Kacır: Avrupa'da en iddialı 5 ülkeden biriyiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Önümüzdeki dönemde rüzgar santrallerinde yerlilik oranımızı yüzde 60'ların çok daha üzerine hep birlikte taşıyacağız. Bu alanda Avrupa'da en iddialı 5 ülkeden biriyiz. Ama gelişme hızımız gösteriyor ki Türkiye, rüzgar enerjisinde önümüzdeki 10 yıl içerisinde Avrupa'nın lider ülkesi olacak. İzmir de bu liderlik sürecinin Türkiye'de öncü şehri olacak" dedi.
19.03.2024 Ekonomi
'Ülkemizin gücü, büyük ölçüde yerel yönetimlerimizin gücünden geliyor'
'Ülkemizin gücü, büyük ölçüde yerel yönetimlerimizin gücünden geliyor' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ülkemizin gücü, büyük ölçüde yerel yönetimlerimizin gücünden geliyor. 'Kalkınma, yerelden başlar' hakikatine istinaden yerelde ne kadar güçlü olursak; genel icraatlarımızın da o derece güçlü olacağına inanıyoruz" dedi.
18.03.2024 Ekonomi
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında, "İzmir; bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı" dedi.
18.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sanayi Bölgesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.