Sancak

Sancak

Son dakika Sancak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sancak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sancak haber sayfamızda...

Sancak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.663 sancak haberi bulunmuştur.
TCG Kınalıada Japonya seferine çıktı! 20 ülkeyi ziyaret edecek
TCG Kınalıada Japonya seferine çıktı! 20 ülkeyi ziyaret edecek TCG Kınalıada korveti, Türkiye ile Japonya arasındaki ilişkilerin tesisinin 100'üncü yıl dönümü ve Ertuğrul Fırkateyni'nin Japonya seyrinin 134'üncü yıl dönümü dolayısıyla Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeyi ziyaret ederek, 24 limana demir atacak.
8.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Samsunspor maçı mesaisi devam etti!
Beşiktaş'ta Samsunspor maçı mesaisi devam etti! Süper Lig'in 32'nci haftasında Samsunspor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla sürdürüldü.
8.04.2024 Beşiktaş
Rizespor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü!
Rizespor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü! Rizespor, Süper Lig'in 32'nci haftasında oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam etti.
8.04.2024 Rizespor
Murat Sancak'tan iddialara cevap! 'Hayır olmayacağım'
Murat Sancak'tan iddialara cevap! 'Hayır olmayacağım' Adana Demirspor Eski Başkanı Murat Sancak basın mensuplarıyla bir araya geldi.
8.04.2024 Adana Demirspor
Bahar festivaliyle eğitime destek
Bahar festivaliyle eğitime destek Ege İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği “Bahar Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Tasarımcıların eserlerini sergilediği etkinlikte EGİAD Başkan Vekili Kaan Özhelvacı, “Doğanın uyanışını kutladık” dedi
6.04.2024 Ege
Özgür Özel: Seçmen bize tüketici kredisi değil, yatırım kredisi verdi
Özgür Özel: Seçmen bize tüketici kredisi değil, yatırım kredisi verdi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Milletimizden bir kredi aldık. Bu kredi bir tüketici kredisi değildir. Öyle görürsek harcar bitirir ve kaybederiz. Bu kredi bir yatırım kredisidir. Seçmen bize '5 yıl iyi yönetin, 4 yıl sonunda karar vereceğim. Eğer belediyeleri iyi yönetir, kavga etmezseniz, size Türkiye'yi yönetmeniz için daha büyük kredi vereceğim' demiştir. Seçmenin bu kredisini doğru değerlendirmek, bu 4 yıl en iyi hizmeti yapmak, örgüt olarak çok çalışmak durumundayız" dedi.
4.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bilgi ve belgeye dayalı konuşuruz
Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bilgi ve belgeye dayalı konuşuruz Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor'u 4-2'lik skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından sarı-lacivertli ekibin Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki açıklamalarda bulundu.
4.04.2024 Fenerbahçe
Real Madrid- Athletic Bilbao maçı sonrası Arda Güler ile Ancelotti tartıştı! 'Sinir bozucu'
Real Madrid- Athletic Bilbao maçı sonrası Arda Güler ile Ancelotti tartıştı! 'Sinir bozucu' Barcelona'yı şampiyonluk yarışında bir hayli geride bırakan Real Madrid'de, Athletic Bilbao maçında gözler yine Arda Güler'deydi. Ancak Fenerbahçe'nin eski yıldızı, pazar gecesi 1 dakika bile süre alamadı. İspanyol basını, maçın ardından Arda Güler'in büyük bir hararetle Carlo Ancelotti ile konuştuğunu iddia etti.
2.04.2024 İspanya La Liga
Adana Demirspor'la FIFA'lık olan Patrick Kluivert, Murat Sancak hakkında çok sert konuştu: Hepimizi rahatsız etti
Adana Demirspor'la FIFA'lık olan Patrick Kluivert, Murat Sancak hakkında çok sert konuştu: Hepimizi rahatsız etti Adana Demirspor'daki görevine son verilen Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert aylar sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kluivert, Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak hakkında şaşırtan ifadeler kullandı.
2.04.2024 Adana Demirspor
8 aylık Ravza 8 makineye bağlı yaşıyor: Evladımın çaresizliğini görün
8 aylık Ravza 8 makineye bağlı yaşıyor: Evladımın çaresizliğini görün Samsun'da SMA hastası 8 aylık Amine Ravza Sancak, 8 makineye bağlı yaşam mücadelesi veriyor. Ravza'nın tedavisi için valilik onaylı kampanya başlatılırken, annesi Nurdane Sancak, "Evladımın çaresizliğini görün" dedi.
18.03.2024 Haberler
8 aylık Ravza 8 makineye bağlı yaşıyor: Evladımın çaresizliğini görün
8 aylık Ravza 8 makineye bağlı yaşıyor: Evladımın çaresizliğini görün Samsun'da SMA hastası 8 aylık Amine Ravza Sancak, 8 makineye bağlı yaşam mücadelesi veriyor. Ravza'nın tedavisi için valilik onaylı kampanya başlatılırken, annesi Nurdane Sancak, "Evladımın çaresizliğini görün" dedi.
18.03.2024 Gündem
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Kasımpaşa ve Murat Sancak'tan geçmiş olsun mesajı
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Kasımpaşa ve Murat Sancak'tan geçmiş olsun mesajı Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe derbisine çıkan olaylar damga vurdu. Mücadele sonrası Kasımpaşa ve Adana Demirspor eski başkanı Murat Sancak'tan geçmiş olsun mesajı geldi.
18.03.2024 Kasımpaşa
Milli Takım'ın EURO 2024'te giyeceği formalar belli oldu
Milli Takım'ın EURO 2024'te giyeceği formalar belli oldu A Milli Takımımızın EURO 2024'te giyeceği formalar ortaya çıktı. İşte detaylar...
18.03.2024 Milli Takım
‘Özgürlük bize altın tepside sunulmadı’
‘Özgürlük bize altın tepside sunulmadı’ Türkiye’nin sıkıntılı dönemlerin ardından bugünlere geldiğini vurgulayan Erdoğan, “Hangi kazanımın hangi bedeller ödenerek elde edildiğini milletimiz biliyor. Tek parti faşizmi kalıntısı zihniyet, terör örgütü uzantılarıyla el ele vererek pusuda beklediğini her fırsatta ispatlıyor” dedi.
17.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbul'un kardeşlik hukukunu yukarılara taşıyacağız
Murat Kurum: İstanbul'un kardeşlik hukukunu yukarılara taşıyacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanı’mızın talimatlarıyla Bayrampaşa’ya yaklaşık 50 bin metrekare bir millet bahçesini kazandırdık. Bayrampaşa’da nerede bir mülkiyet problemi varsa bu problemleri giderme anlayışıyla çalıştık. Biz Bayrampaşa’nın yarınları için hep mücadele eden tarafta olacağız” dedi.
16.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak Erzurum'un önemli deprem kuşaklarından birinin üzerinde yer aldığını belirten Erdoğan, Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir haline getirmekte kararlı olduklarını belirtti.
16.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak Erzurum'un önemli deprem kuşaklarından birinin üzerinde yer aldığını belirten Erdoğan, Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir haline getirmekte kararlı olduklarını belirtti.
16.03.2024 Gündem
"Bölgenin kaynaklarını kullanarak yerel ekonomiyi güçlendirmeye devam edeceğiz'
"Bölgenin kaynaklarını kullanarak yerel ekonomiyi güçlendirmeye devam edeceğiz' Bingöl'e gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sancak beldesindeki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen 'Hemşehri Buluşmaları' programına katıldı.
14.03.2024 Ekonomi
Erzurum'da dehşet! Eşini ve kızını öldürdü
Erzurum'da dehşet! Eşini ve kızını öldürdü Erzurum'da coğrafya öğretmeni, tartıştığı eşi ve araya giren kızını bıçaklayarak öldürdü.
14.03.2024 Gündem
Lise öğretmeni, eşini ve annesini korumaya çalışan öz kızını öldürdü
Lise öğretmeni, eşini ve annesini korumaya çalışan öz kızını öldürdü Erzurum’da psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün (46), kıskançlık nedeniyle tartıştığı ebe hemşire eşi Kadriye Böçkün (44) ile kendisini engellemeye çalışan kızı Asude Helen Böçkün’ü (20) bıçak darbeleriyle öldürdü. Olaydan sonra kaçan zanlı Böçkün, polis tarafından yakalandı.
14.03.2024 Haberler
Her satırı dehşet! Lise öğretmeni, eşini ve annesini korumaya çalışan öz kızını öldürdü
Her satırı dehşet! Lise öğretmeni, eşini ve annesini korumaya çalışan öz kızını öldürdü Erzurum’da psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün (46), kıskançlık nedeniyle tartıştığı ebe hemşire eşi Kadriye Böçkün (44) ile kendisini engellemeye çalışan kızı Asude Helen Böçkün’ü (20) bıçak darbeleriyle öldürdü. Olaydan sonra kaçan zanlı Böçkün, polis tarafından yakalandı.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel sapkın akımları boşa çıkaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel sapkın akımları boşa çıkaracağız Ankara'da katıldığı programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Çocuklarımızı inancından, kültüründen, ailesinden, benliğinden, cinsiyetinden kopartarak küresel sapkın akımların esiri yapma çabalarını boşa çıkaracağız.' dedi.
12.03.2024 Gündem
Diyarbakır-Batman arası yeni otoyol! Bakan Uraloğlu: 57 milyon lira tasarruf edeceğiz
Diyarbakır-Batman arası yeni otoyol! Bakan Uraloğlu: 57 milyon lira tasarruf edeceğiz Diyarbakır’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Bu bölgeden, biraz güneyimizden geçecek olan Irak’ın Fav Limanı’ndan başlayıp, Ovaköy Sınır Kapısı’ndan girecek olan 1200 kilometrelik demir yolu ve otoyol, ülkemizi baştan başa katederek Kapıkule’den Avrupa’ya çıkacak olan hattımızda da çalışmaları çok yakından takip ediyoruz. İnşallah Irak tarafında bu sene içerisinde çalışmalara fiili olarak başlayabilirsek, bir ilki gerçekleştirmiş olacağız. Dolayısıyla bu bölgenin gelişimine çok ciddi bir destek verecek” dedi.
5.03.2024 Ekonomi
Adana Demirspor'da Yusuf Sarı'dan Samet Aybaba cevabı! EURO 2024 hedefini açıkladı
Adana Demirspor'da Yusuf Sarı'dan Samet Aybaba cevabı! EURO 2024 hedefini açıkladı Adana Demirspor'un yıldızı Yusuf Sarı, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın kendisine dair açıklamalarına cevap verdi. Yusuf Sarı, EURO 2024'te A Milli Futbol Takımı kadrosunda yer almak istediğini belirtti.
2.03.2024 Adana Demirspor
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD ile süren F-16 görüşmelerine ilişkin son durumu açıkladı.
29.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Sancak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.