MHP’de Saffet Sancaklı istifa etti
MHP’de Saffet Sancaklı istifa etti MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Genel Merkezi’nde açılan “Yeni Yüzyılın Kara Kalem Sergisi”nin açılışına katıldı.
10.12.2023 Gündem
Son dakika... Bingöl'de korkutan deprem
Son dakika... Bingöl'de korkutan deprem Gelen son dakika haberine göre; Bingöl'de deprem meydana geldi. Saat 12.37'de meydana gelen depremin büyüklüğü 4.1 olarak açıklandı. Bingöl'ün Sancaklı ilçesindeki depremin derinliği ise 1.6 km olarak açıklandı.
25.10.2020 Haberler
MHP'li Sancaklı: Biri hain biri hala devam ediyor
MHP'li Sancaklı: Biri hain biri hala devam ediyor MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray'dan ihracını değerlendirdi, "Türkiye Cumhuriyeti'ne kim hainlik yaptıyla Allah belasını verecek. Ama iki kişi aynı şeyi yapmış, birisi hain, birisi hala Mecliste devam ediyor, milletvekili olarak. Bu işte de bir terslik var" dedi.
1.04.2017 Siyaset
Sancaklı: Batuhan'ı sopayla dövmek istiyorum
Sancaklı: Batuhan'ı sopayla dövmek istiyorum 3 büyüklerde forma giyen eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, Beşiktaş gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.. İşte Sancaklı'nın Batuhan, Quersma, Fernhandes ve Muhammet hakkındaki sözleri..
30.06.2020 Beşiktaş
Saffet Sancaklı: Şike yapmadım desem yalan olur
Saffet Sancaklı: Şike yapmadım desem yalan olur Eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı, katıldığı programda şike ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.08.2012 Skorer

Benzer Haber Etiketleri