Yapımı 45 günde tamamlanan pandemi hastanesinin yoğun bakım ünitesi ilk kez görüntülendi
Yapımı 45 günde tamamlanan pandemi hastanesinin yoğun bakım ünitesi ilk kez görüntülendi Koronavirüs salgınıyla beraber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 45 günde yapımı tamamlanan ve geçen Haziran ayında hizmet vermeye başlayan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi’nin yoğun bakım üniteleri ilk kez görüntülendi. Kovid pozitif hastaların tedavileri tek kişilik negatif basınçlı izole odalarda gerçekleştiriliyor. Bu sistemle yoğun bakımdaki virüslü hava, diğer alanlara geçmeden özel filtrelerde temizlenerek dışarıya atılıyor. Böylece sağlık personeli daha güvenli ve konforlu bir şekilde çalışabiliyor. Virüsün yayılması da engelleniyor.
5.08.2020 Haberler
Son dakika haberleri | Tarihi açılışta son dakika açıklaması: Birinin bedeli kendilerine ait!
Son dakika haberleri | Tarihi açılışta son dakika açıklaması: Birinin bedeli kendilerine ait! Gelen bir son dakika haberine göre; Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı. Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefetin bizi adeta topu tuttuğu şehir hastanelerinin ne kadar önemli olduğunu bu süreçte çok daha iyi görüyoruz." ifadelerini kullandı. Sancaktepe ve Yeşilköy'deki pandemi hastanelerinin yüklenici firmasına teşekkür eden Erdoğan, "Her iki hastaneyi de Rönesans yüklendi ve birinin bedeli tamamen kendilerine ait." dedi.
29.05.2020 Gündem
Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'nde sona yaklaşıldı
Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'nde sona yaklaşıldı 9 Nisan'da temeli atılan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'nde sona yaklaşıldı. Yapımı süren hastanenin son hali havadan görüntülendi.
26.05.2020 Gündem