Milli Piyango’da Sisal Şans dönemi 1 Ağustos'ta başlıyor
Milli Piyango’da Sisal Şans dönemi 1 Ağustos'ta başlıyor Milli Piyango'yu dünya standartlarında teknolojik altyapı  ve şans oyunlarında uluslararası standartlarla buluşturacak "Sisal Şans dönemi" 1 Ağustos'ta başlıyor.
30.06.2020 Ekonomi
Amorti nedir? Milli Piyango'da Amorti bilet ne anlama gelir? İşte Amorti ne demek sorusunun yanıtı...
Amorti nedir? Milli Piyango'da Amorti bilet ne anlama gelir? İşte Amorti ne demek sorusunun yanıtı... Amorti günümüzde çok sık kullanılan bir terimdir. Bu terimi yakından incelemeye ne dersiniz? Köken olarak amorti kelimesi Fransızca’dan gelmektedir. Fransızcada ‘payer’ yani ödeme anlamına gelir. Amorti kelimesinin birçok kullanım alanı bulunmaktadır...
25.12.2019 Gündem
Bahşiş olarak loto kuponu bıraktılar, hayatı değişti!
Bahşiş olarak loto kuponu bıraktılar, hayatı değişti! Küçük bir barda barmaid olarak çalışan 33 yaşındaki genç kadın, bir müşteri bahşiş olarak şans oyunu kuponu bırakınca bunun olmasını hiç beklemiyordu!
1.11.2019 Dünya
On Numara'yı aynı ilçeden 8 kişi bildi
On Numara'yı aynı ilçeden 8 kişi bildi On Numara 871. Hafta şans oyunu çekilişinde sürpriz gelişme yaşandı. Bursa'da bir ilçede 8 kişi şanslı numaraları bilerek büyük ikramiye kazandı.
16.04.2019 Gündem
Nimet Abla kuyruğu aslında bize ne mesajı veriyor?
Nimet Abla kuyruğu aslında bize ne mesajı veriyor? Yılbaşı öncesinin vazgeçilmezlerinden biri olan Nimet Abla bu yıl da yine iyi kuyruk yapmış durumda. Şaşırdık mı? Elbette hayır. Her yılbaşı öncesinde muhakkak Nimet Abla önünde kuyruk haberlerini görüyor, duyuyoruz. Stajyer olan muhabirlerin gittiği ilk iş bile olabilir Nimet Abla kuyruğu. Kuyruk bitmiyor. Kanıksamış durumdayız. Peki Nimet Abla bize ne mesajı veriyor?
12.03.2018 Hayat