Sarıca

Sarıca

Son dakika sarıca haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sarıca gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sarıca haber sayfamızda...

Sarıca

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.722 sarıca haberi bulunmuştur.
Karşıyaka'da Ufuk Sarıca farklı mağlubiyetin ardından özür diledi: Tarifi çok zor
Karşıyaka'da Ufuk Sarıca farklı mağlubiyetin ardından özür diledi: Tarifi çok zor Avrupa'dan üst üste üçüncü yıl erken elendikten sonra bu sezon tek hedefi olarak kalan Basketbol Süper Ligi'nde en yakın rakibi Beşiktaş'a deplasmanda 49 sayı farkla 115-66 yenilen Pınar Karşıyaka büyük hayal kırıklığı yaşarken taraftarını da çok kızdırdı. Bu yenilginin ardından birçok yeşil-kırmızılı taraftar, antrenör Ufuk Sarıca'yı istifaya davet etti.
Dusan Alimpijevic: En önemlisi sakatlıktan kaçmaktı!
Dusan Alimpijevic: En önemlisi sakatlıktan kaçmaktı! Beşiktaş Emlakjet Başantrenörü Dusan Alimpijevic, Pınar Karşıyaka maçının ardından konuştu.
Pınar Karşıyaka rahat kazandı! Kadro dışı kararı
Pınar Karşıyaka rahat kazandı! Kadro dışı kararı Pınar Karşıyaka evinde konuk ettiği Büyükçekmece Basketbol'u 93-87 mağlup etti. Maç öncesi kadro dışı bırakıldığı öğrenilen Hilliard görev yapmadı
10.03.2024 Basketbol
Pınar Karşıyaka taraftarını üzdü
Pınar Karşıyaka taraftarını üzdü İzmir ekibi, maddi ve idari krizleri aşamayan Darüşşafaka'ya 98-86 yenilerek taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.
Geleceğin Yıldız Kızları kampa girdi
Geleceğin Yıldız Kızları kampa girdi U15 Kız Milli Takım futbolcu havuzunu geliştirmek, kız çocuklarına ‘fırsat eşitliği’ sunmak, yeteneklerini keşfetmek ve hayallerini desteklemek için tasarlanan projeye başvuran 809 futbolcu adayı arasından seçilen 33 yıldız adayı TFF Riva Tesisleri’ndeki kampa girdi.
Pınar Karşıyaka'da farklı Fenerbahçe mağlubiyeti üzüntüye neden oldu
Pınar Karşıyaka'da farklı Fenerbahçe mağlubiyeti üzüntüye neden oldu Türkiye Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Beko'ya 30 sayı farkla yenilen İzmir ekibinde moraller bozuk.
Alkol masasında çıkan tartışma kanlı bitti!
Alkol masasında çıkan tartışma kanlı bitti! Ordu'nun Gölköy ilçesinde tabanca ile vurulan bir kişi hayatını kaybetti. Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.
21.01.2024 Gündem
TFF'den U15 Milli Takımı için çalışma! Adaylar belli oldu
TFF'den U15 Milli Takımı için çalışma! Adaylar belli oldu TFF, U15 Kız Milli Takım futbolcu havuzunu geliştirmek, kız çocuklarına 'fırsat eşitliği' sunmak, yeteneklerini keşfetmek ve onların hayallerini sonuna kadar desteklemek için kamp gerçekleştirecek.
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duyguları arasında anne baba olmak yer alıyor. Yeni aile bireylerini kucağına alacağı günü sayan anne ve baba adayları çocuklarına ne isim vereceği konusunda da kafa koruyor. En güzel ve en anlamlı isimleri çocuklarına vermek isteyen aileler seçici oluyor. Keşfedilmemiş isimler, duyulmamış, değişik, nadir bulunan isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. İsimlerin dışında anlamlarına da dikkat ediliyor. S harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Pınar Karşıyaka aylar sonra kaybetti!
Pınar Karşıyaka aylar sonra kaybetti! Denizli deplasmanında düşme hattındaki Merkezefendi Belediyesi Basket'e 107-97 mağlup olan Pınar Karşıyaka, aylar sonra ligde yenilgiyle tanıştı.
30.12.2023 Basketbol
Pınar Karşıyaka seriye bağladı! Üst üste 6'ncı galibiyet
Pınar Karşıyaka seriye bağladı! Üst üste 6'ncı galibiyet İzmir temsilcisi, Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Galatasaray’ı mağlup ederek ligde üst üste 6. galibiyetini elde etti.
Ufuk Sarıca'dan Galatasaray maçı öncesi temkinli sözler
Ufuk Sarıca'dan Galatasaray maçı öncesi temkinli sözler P. Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Basketbol Süper Ligi’nin 11. haftasında oynayacakları Galatasaray maçının zorlu olacağını belirterek, “Karşılaşmayı taraftarlarımızın önünde oynayacak olmamız bizi motive ediyor, ama Galatasaray kesinlikle dikkat etmemiz gereken bir rakip” ifadelerini kullandı.
Siirt'te maden ocağında göçük! 3 kişi hayatını kaybetti
Siirt'te maden ocağında göçük! 3 kişi hayatını kaybetti Siirt'in Şirvan ilçesinde bakır madeni ocağında göçük meydana geldi! Alınan ilk bilgilere göre 3 kişi hayatını kaybetti.
23.11.2023 Gündem
Doğu ve Güneydoğu'da Cumhuriyet'in 100'üncü yılı coşkusu
Doğu ve Güneydoğu'da Cumhuriyet'in 100'üncü yılı coşkusu Diyarbakır, Şırnak, Batman, Mardin, Siirt, Bingöl ve Tunceli’de Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü binlerce vatandaşın katılımı ile coşkuyla kutlandı.
29.10.2023 Gündem
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları!
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları! Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihinde takım ve bireysel sporlarda unutulmaz başarılar elde ettik. Futbol, basketbol, voleybol, güreş, halter ve birçok spor dalında tarihi başarılar kazandık.
29.10.2023 Skorer
15 EKİM SON DEPREMLER listesi: Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı! En son olan depremlere nereden bakılır?
15 EKİM SON DEPREMLER listesi: Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı! En son olan depremlere nereden bakılır? Son depremler listesi yakından takip ediliyor. Bugün Kahramanmaraş'ta 3.8 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremleri paylaşıyor. Yaşanan depremler sonrasında en son depremler merak konusu. Peki az önce deprem mi oldu, en son olan depremlere nereden bakılır? İşte 15 Ekim AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı...
14.10.2023 Bilgi Rehberi
Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca: Çok kaliteli ve yetenekli bir takımız
Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca: Çok kaliteli ve yetenekli bir takımız Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın Başantrenörü Ufuk Sarıca, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.
İstiklâl’de bir yürüyüş
İstiklâl’de bir yürüyüş İstanbul’un en gözde mekânlarından İstiklâl Caddesi, birçok önemli yapıya ev sahipliği yapıyor. Gelin İstiklâl’de yürürken bu yapılardan bazılarına bir göz atalım!
18.09.2023 Arkeoloji
Nikah hastanede kıyıldı! Damat taburcu olamayınca...
Nikah hastanede kıyıldı! Damat taburcu olamayınca... Evlenmek için nikah günü alan genç çiftten damat rahatsızlanınca hastaneye yatırıldı. Damat nikah gününe kadar taburcu olamayınca hastalıkta sağlıkta sözü gerçek oldu, nikah hastanede kıyıldı. O anları anlatan Ferhat ve Eda Özdemir çifti, “Hiç beklemiyorduk böyle bir şey insan biraz üzülüyor ama yapacak bir şey yok sonuçta sağlık. Normal şartlarda çıkışımız olacaktı olmadı, hastalıkta, sağlıkta diyoruz, mutluyuz, 1 ay sonra düğünümüz var, artık eğlencemizi oraya saklıyoruz” şeklinde konuştu.
17.08.2023 Yaşam
Diyarbakır'da silahlı 'parke taşı' kavgası! 1 kişi hayatını kaybetti
Diyarbakır'da silahlı 'parke taşı' kavgası! 1 kişi hayatını kaybetti Diyarbakır’da komşu aileler arasında evin önüne konan parke taşları nedeniyle çıkan silahlı kavgada yaralanan Mustafa Sarıca (25) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
12.07.2023 Gündem
Öcalan'ın avukatlarının 'örgüt üyeliği' davasında karar: 8 avukata beraat
Öcalan'ın avukatlarının 'örgüt üyeliği' davasında karar: 8 avukata beraat Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlığını yapan 8 sanığın 'Silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan yargılandıkları davada karar çıktı. Mahkeme, tüm sanıkların beraatine karar verdi.
4.07.2023 Gündem
Pınar Karşıyaka, Kelan Martin'i kadrosuna kattı
Pınar Karşıyaka, Kelan Martin'i kadrosuna kattı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Kelan Martin'i kadrosuna dahil etti.
Pınar Karşıyaka, Errick McCollum'la yeniden anlaştı
Pınar Karşıyaka, Errick McCollum'la yeniden anlaştı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Errick McCollum ile yeni anlaşma imzaladı.
Fenerbahçe'den dünyaca ünlü yıldıza 2 yıllık teklif! Transfer gelişmesini duyurdular
Fenerbahçe'den dünyaca ünlü yıldıza 2 yıllık teklif! Transfer gelişmesini duyurdular Süper Lig'i 2. olarak bitiren ve son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak istiyor. Sarı-lacivertli kurmaylar, dünyaca ünlü yıldızı transfer listesine aldığı öğrenildi.
18.06.2023 Fenerbahçe
ÖZEL | Nicolo Zaniolo çılgınlığı! Transfer için Galatasaray'a takas artı para teklifi
ÖZEL | Nicolo Zaniolo çılgınlığı! Transfer için Galatasaray'a takas artı para teklifi Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, ara transfer döneminde İtalya Serie A ekiplerinden Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmıştı. Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldıza futbolcuya Avrupa devlerinden çılgın teklifler geldi.
18.06.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sarıca ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.