Şarj Cihazı

Şarj Cihazı

Son dakika şarj cihazı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şarj cihazı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şarj cihazı haber sayfamızda...

Şarj Cihazı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 735 şarj cihazı haberi bulunmuştur.
Bir anda alev topuna döndü! Elektrikli bisiklet...
Bir anda alev topuna döndü! Elektrikli bisiklet... İngiltere’de tren istasyonunda bataryası patlayan elektrikli bisiklet alev aldı.
12.04.2024 Haberler
10 dakikalık dalgınlığının bedeli 1 milyon TL: Meslekten men cezası ve hapis kararı da var
10 dakikalık dalgınlığının bedeli 1 milyon TL: Meslekten men cezası ve hapis kararı da var Eskişehir’de yaşayan Filiz Şen'in bir anlık dalgınlığının bedeli ağır oldu. Şen: “1 milyon zararım var. 1 ay meslek men cezası veriyorlar, 1 ay hapis kararı var.” dedi.
27.03.2024 Haberler
10 dakikalık dalgınlığının bedeli 1 milyon TL: Meslekten men cezası ve hapis kararı da var
10 dakikalık dalgınlığının bedeli 1 milyon TL: Meslekten men cezası ve hapis kararı da var  Eskişehir’de yaşayan Filiz Şen'in bir anlık dalgınlığının bedeli ağır oldu. Şen: “1 milyon zararım var. 1 ay meslek men cezası veriyorlar, 1 ay hapis kararı var.” dedi.
27.03.2024 Gündem
‘Lucifer’ dolandırıcılıktan hakim karşısına çıktı! "Beni tüm dünya tanıyacak"
‘Lucifer’ dolandırıcılıktan hakim karşısına çıktı! "Beni tüm dünya tanıyacak" Lucifer Michaelson takma adıyla Youtube videoları çeken Kaan Alkan dolandırıcılık suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Kimlik tespiti sırasında tanınan bir kişi olduğunu söyleyen Alkan’a duruşma hakimi, “Ben seni tanımıyorum” dedi. Alkan ise, “Tanıyacaksınız. Tüm dünya tanıyacak” şeklinde cevap verdi.
14.09.2023 Haberler
‘Lucifer’ dolandırıcılıktan hakim karşısına çıktı! Beni tüm dünya tanıyacak
‘Lucifer’ dolandırıcılıktan hakim karşısına çıktı! Beni tüm dünya tanıyacak Lucifer Michaelson takma adıyla Youtube videoları çeken Kaan Alkan dolandırıcılık suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Kimlik tespiti sırasında tanınan bir kişi olduğunu söyleyen Alkan’a duruşma hakimi, “Ben seni tanımıyorum” dedi. Alkan ise, “Tanıyacaksınız. Tüm dünya tanıyacak” şeklinde cevap verdi.
14.09.2023 Gündem
CHP'li vekillerden TOGG'a tam not: Her zaman destekçisiyiz
CHP'li vekillerden TOGG'a tam not: Her zaman destekçisiyiz TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı.
5.09.2023 Haberler
CHP'li vekillerden TOGG'a tam not: Her zaman destekçisiyiz
CHP'li vekillerden TOGG'a tam not: Her zaman destekçisiyiz TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı.
5.09.2023 Ekonomi
iPhone 15: Yeni telefonlarda Lightning yerine USB-C olmasına kesin gözüyle bakılıyor
iPhone 15: Yeni telefonlarda Lightning yerine USB-C olmasına kesin gözüyle bakılıyor Apple’ın 12 Eylül’de tanıtacağı yeni iPhone’larda Lightning yerine USB-C girişi kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
5.09.2023 Dünya
1.000 ürünle İFA şovu!
1.000 ürünle İFA şovu! Tüketici elektroniği devlerinin kıyasıya rekabetinin sahnelendiği İFA’da yeni nesil teknoloji odaklı ürünleriyle öne çıkan Vestel, akıllı ev, akıllı araç ve güneş enerjisi çözümleriyle “Küresel vizyonumuzla geleceğe hazırız” mesajını verdi.
1.09.2023 Ekonomi
Oto şarj kardeşliği
Oto şarj kardeşliği Elektrikli otolara yerli şarj ünitesi yazılımı geliştiren Sarıtaş, şarj noktalarının gelir getirecek biçimde paylaşılmasını sağlayan bir girişim oluşturdu.
15.02.2023 Milliyet Executive
Bölgeye destek sürüyor
Bölgeye destek sürüyor Türkiye’nin 10 ilini etkileyen deprem sonrası STK, şirket ve holdinglerin bölgeye olan destekleri devam ediyor. Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nden (TÜSİAD) yapılan açıklamada, “TÜSİAD Deprem Destek Ağı ile AFAD başta olmak üzere kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle irtibat halinde çalışmalarımızı beş gündür aralıksız yürütmekteyiz. Bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda arama-kurtarma çalışmaları için makine ve ekipman sahaya ulaştırıldı. Çadır, gıda, su, giysi, battaniye, ilaç ve hijyen ürünleri taşıyan TIR’lar bölgeye nakledildi.
11.02.2023 Ekonomi
Depremzedeler için ‘insanlık zinciri’
Depremzedeler için ‘insanlık zinciri’ Depremzedeler için tüm yurtta başlatılan yardım seferberliği devam ediyor. Yardım malzemelerini depremzedelere ulaştırmak için çalışan AFAD ve Kızılay personelinin yanı sıra çok sayıda gönüllü vatandaş “insanlık zinciri” oluşturdu.
8.02.2023 Gündem
Burhaniyeliler akın akın geldi
Burhaniyeliler akın akın geldi Burhaniye Belediyesi, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere, Burhaniye Belediyesi Reha Yurdakul Kültür Merkezi’nde vatandaşın katkılarını kabul ediyor.
7.02.2023 Ege
Telekom operatörlerinden ortak açıklama
Telekom operatörlerinden ortak açıklama Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği’nden yapılan açıklamada, “Üye operatörlerimiz Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone iletişimin sürmesi adına tüm ekipleriyle, AFAD ve ilgili bakanlıklarımızla koordineli bir şekilde deprem bölgesinde saha çalışmalarını sürdürmektedir. Enerji iletimi konusundaki onarım çalışmaları devam ederken, bölgeye sevk edilen mobil baz istasyonlarıyla iletişim sağlanmaktadır” denildi.
7.02.2023 Ekonomi
Deprem bölgesinde iletişim seferberliği
Deprem bölgesinde iletişim seferberliği Depremin vurduğu illerde iletişim ihtiyacı da öne çıkıyor. Operatörler iletişim seferberliği başlatırken, bölgedeki vatandaşların hatlarına ücretsiz konuşma ve internet yüklendi. Sosyal medya ve AFAD uygulamasından kurtarma mesajları atıldı.
7.02.2023 Ekonomi
Turkcell ve Türk Telekom'dan deprem bölgesine destek
Turkcell ve Türk Telekom'dan deprem bölgesine destek Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Türk Telekom ve Turkcell, depremden etkilenen bölgelere iletişim desteği verileceğini açıkladı.
6.02.2023 Ekonomi
Yerli oto şarj altyapısı için kâr paylaşımı
Yerli oto şarj altyapısı için kâr paylaşımı Piyasaya çıkmak için gün sayan yerli elektrikli otomobil Togg’un şarj altyapısı için oda ve borsalarla ortak yapı hayata geçirilecek.
4.02.2023 Ekonomi
İlklere imza attı 100. yıla güçlü hedeflerle girdi
İlklere imza attı 100. yıla güçlü hedeflerle girdi Türkiye’de 100 yıldan bu yana faaliyet gösteren Shell Türkiye’nin Ülke Başkanı Ahmet Erdem, geleceğe şirket olarak birçok farklı alanda yatırıma karşılık gelen yeni hedeflerle hazırlandıklarını söyledi.
21.01.2023 Ekonomi
Uçakta taşınabilir şarj cihazı alev aldı, büyük panik yaşandı
Uçakta taşınabilir şarj cihazı alev aldı, büyük panik yaşandı Tayvan’da kalkmaya hazırlanan bir uçağın kabininde yolculardan birine ait taşınabilir şarj cihazının alev alması sonucu 2 kişi hafif şekilde yaralandı.
11.01.2023 Haberler
MSI oyun bilgisayarı GF63 Thin incelemesi
MSI oyun bilgisayarı GF63 Thin incelemesi Tüm oyunları rahatça açayım, tasarımlarımı takılmadan düzenleyebileyim ama aynı zamanda da uygun fiyatlı bir bilgisayarım olsun. Çok kalın olmasın , rahatça her yere yanımda taşıyabileyim istiyorsanız bu makalemizde MSI GF63 THIN’i bu perspektiften yaklaşarak inceleyeceğiz ve tüm bu saydığım özellikleri sunup sunamadığına yakından bakacağız.
28.12.2022 Advertorial
MSI oyun bilgisayarı GF63 THIN incelemesi
MSI oyun bilgisayarı GF63 THIN incelemesi Tüm oyunları rahatça açayım, tasarımlarımı takılmadan düzenleyebileyim ama aynı zamanda da uygun fiyatlı bir bilgisayarım olsun. Çok kalın olmasın , rahatça her yere yanımda taşıyabileyim istiyorsanız bu makalemizde MSI GF63 THIN’i bu perspektiften yaklaşarak inceleyeceğiz ve tüm bu saydığım özellikleri sunup sunamadığına yakından bakacağız.
28.12.2022 Milliyet Tv
TOGG'dan yeni adım! Menzil endişesi ortadan kalkacak
TOGG'dan yeni adım! Menzil endişesi ortadan kalkacak TOGG, Türkiye'deki tüm elektrikli araç kullanıcılarına kesintisiz deneyim sunmak üzere stratejik iş birliğine imza attı.
19.10.2022 Ekonomi
Bakan Varank'tan TOGG'un fiyatıyla ilgili açıklama!
Bakan Varank'tan TOGG'un fiyatıyla ilgili açıklama! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG'un fiyatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
11.10.2022 Ekonomi
Tek tip şarjla 11 bin ton tasarruf
Tek tip şarjla 11 bin ton tasarruf Avrupa Parlamentosu (AP), 10 yıldır üzerinde çalıştığı Avrupa Birliği (AB) genelindeki tüm telefon, tablet, kulaklık ve Bluetooth hoparlör gibi güç tüketimi 100 W’ın altında olan cihazlar için “tek tip” şarj aleti kullanımına geçilmesi önerisini kabul ederken, bu değişiklik çevreyi koruma konusunda “büyük bir adım” olarak nitelendirildi.
9.10.2022 Dünya
TOGG sürü halinde test sürüşünde görüldü
TOGG sürü halinde test sürüşünde görüldü Türkiye'nin Otomobili'nin sürü halindeki sürüş anı bir vatandaşın kamerasına yansıdı.
15.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şarj Cihazı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.