Şarkı Sözü

Şarkı Sözü

Son dakika şarkı sözü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şarkı sözü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şarkı sözü haber sayfamızda...

Şarkı Sözü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.780 şarkı sözü haberi bulunmuştur.
Brezilyalı Mara Leao'nun Ebrar Karakurt cevabı tepki çekti! Yumruk iması
Brezilyalı Mara Leao'nun Ebrar Karakurt cevabı tepki çekti! Yumruk iması Brezilyalı voleybolcu Mara Leao, Ebrar Karakurt ile ilgili gelen soruya verdiği cevap ile tartışma yarattı. Türk taraftarlar sosyal medyadan konuya tepki gösterdi.
6.04.2024 Voleybol
‘Her sene bir senaryo ve kitap yazmak istiyorum’
‘Her sene bir senaryo ve kitap yazmak istiyorum’ Dizi ve filmlerde senaryo gereği canlandırdıkları karakterler yüzünden oyunculara tepki gösterenlerimiz vardı, ama “Kurtlar Vadisi”nin Çakır’ı öldürüldüğünde yaşananların hepsi ‘ilk’ti… Oktay Kaynarca’nın oynadığı Çakır’ın ölümünden sonra gıyabi cenaze namazı kılandan taziye ilanı verene kadar senaryo karakterine gerçek insan muamelesi yapanlar da oldu bu ülkede…
24.02.2024 Pazar
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
Aylin Coşkun'un isyanı! 'Arkadaş seni tokat manyağı yaparım'
Aylin Coşkun'un isyanı! 'Arkadaş seni tokat manyağı yaparım' "Parasını vermesine rağmen karşılığında şarkı alamadığı" iddiasıyla adından söz ettiren Aylin Coşkun, aylar sonra da mağduriyetinin devam ettiğini söyleyip, tepkisini dile getirdi. Canlı yayında müzik sektörü hakkında konuşan şarkıcı, "Şahidim var, yazışmalarım var" dedi.
12.02.2024 Cadde
Şarkı Sözleri: Türkçe Şarkılardan En Güzel Sözler Ve En Anlamlı Cümleler
Şarkı Sözleri: Türkçe Şarkılardan En Güzel Sözler Ve En Anlamlı Cümleler Şarkı Sözleri, her zaman herkesin mutlaka araştırdığı sözler arasında yer almaktadır. En fazla okunulan ve paylaşılan şarkı sözlerini elbette Türkçe şarkı sözleri oluşturmaktadır. Sizler de en güzel şarkı sözlerine nasıl ulaşabilirim? Şarkı sözleri nerelerde kullanılır? En fazla tercih edilen şarkı sözleri nelerdir? Gibi soruları düşünüyor olabilirsiniz. Hazırlamış olduğumuz içeriğimiz de sizler için en fazla dinlenen ve en güzel sözlere sahip olan şarkı sözlerini bir araya getirdik.
1.11.2023 Güzel Sözler
1.4 milyar $’lık rekor tahmini
1.4 milyar $’lık rekor tahmini ABD’li şarkıcı Taylor Swift’in “Eras” adlı konser turunun Kasım 2024’te sona erdiğinde 1.4 milyar dolarlık gelirle rekor kıracağı öngörülüyor.
10.09.2023 Cadde
Konuşamayan hastalar için müthiş gelişme! Türk profesör detayları anlattı
Konuşamayan hastalar için müthiş gelişme! Türk profesör detayları anlattı Bir grup bilim insanı, gönüllü hastalara dünyaca ünlü müzik grubu Pink Floyd’ın efsane şarkısı 'Another Brick in The Wall' şarkısını dinleterek beyin dalgalarını kaydetti. Ortaya ise devrim niteliğinde sonuçlar çıktı. Çalışmalarda yer alan Türk profesör de çalışmayla ilgili detayları DHA'ya anlattı.
28.08.2023 Gündem
Ölümünün 50. yılında unutulmadı
Ölümünün 50. yılında unutulmadı Dünya Taekwondo Federasyonu tarafından ‘Büyük Usta’ unvanı verilen Doğan Akkaya, ilham kaynağı olan Bruce Lee’yi vefatının 50. yılında mezarı başında andı.
8.07.2023 Ege
Ebrar Karakurt Brezilyalıları kızdırdı! 'Arkadaşlar sakin olun'
Ebrar Karakurt Brezilyalıları kızdırdı! 'Arkadaşlar sakin olun' Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Brezilya'yı mağlup ederek önemli bir zafer elde etti. Müsabakada zaman zaman gerginlik yaşanırken Ebrar Karakurt'un paylaştığı şarkı sözünü yanlış anlayan Brezilyalı taraftarlar duruma kızdı. Konuyla ilgili Ebrar'dan açıklama geldi.
1.07.2023 Voleybol
Sinan Akçıl: Proje aşkı teklifleri aldım, hiç inanılmayacak kişiler aradı!
Sinan Akçıl: Proje aşkı teklifleri aldım, hiç inanılmayacak kişiler aradı! Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl (41), geçtiğimiz akşam TFF 1'inci Lig'de şampiyon olan Pendikspor'un şampiyonluk kutlamalarında sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerle konuşan, daha önce birçok ünlü isimle aşk yaşamış olan Akçıl; "Hiç proje aşkınız oldu mu?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.
13.06.2023 Cadde
Sitare Akbaş: Ne için dünyaya geldiğimi anladığım anlardan biriydi!
Sitare Akbaş: Ne için dünyaya geldiğimi anladığım anlardan biriydi! İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan, 'Akasya Durağı'nın Zeyno’su olarak tanınan Sitare Akbaş, lise yıllarında katıldığı tiyatro kulübüyle hayatının dönüm noktasını yaşadı.
10.06.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Açılışa babetle gitti Bülent Ersoy, önceki gün Silivri’de Uğur Vergili’nin sahibi olduğu AslıNaz Konakları’nın lansmanına katıldı...
26.01.2023 Cadde
Burhan Çaçan sevgisi camiye sığmadı! Doktor 'durumunu hiç iyi görmüyorum' demiş
Burhan Çaçan sevgisi camiye sığmadı! Doktor 'durumunu hiç iyi görmüyorum' demiş Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan (62), dün Bakırköy'de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ünlü isim, vefat haberiyle sanat dünyasını yasa boğdu. Dostları, Burhan Çaçan'a veda etmek için Fatih Camisi’nde hazır bulundu. Tarifsiz bir acı yaşayan sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına hakim olamazken, cenazede ayakta durmakta güçlük çekti. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği açıkladı.
14.01.2023 Cadde
Sıla aşkını anlattı: İlker'e bağlandım, net!
Sıla aşkını anlattı: İlker'e bağlandım, net! Oyuncu İlker Kaleli ile mutlu bir birliktelik sürdüren şarkıcı Sıla, geçtiğimiz gün 'Can Şengün ile Sıkı Fıkı' adlı programa konuk oldu. Müzik aşkıyla ilgili soruya cevap veren ünlü isim, bağlanmak hakkında da konuştu. Açıklaması sırasında Kaleli'den de bahseden şarkıcı, kısa sürede magazin gündemine oturmayı başardı.
29.12.2022 Cadde
Anlamlı ziyaret
Anlamlı ziyaret Down sendromlu gençlerin çalıştığı kafeyi ziyaret eden Serdar Ortaç, onlara klip ve şarkı sözü verdi. Şarkıcı, “Böyle ziyaretler bana ilaç gibi geliyor” dedi.
7.12.2022 Cadde
Cem Belevi: Aşkta beni çok üzdüler
Cem Belevi: Aşkta beni çok üzdüler Cem Belevi'nin ilişkisi İrem Derici'ye ihanet ettiği gerekçesiyle olaylı bir şekilde bitmişti. Son dönemde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen ünlü şarkıcı Cem Belevi, bir radyo programına konuk oldu. Şarkıcı, özel hayatına gelen soruya verdiği yanıtla dikkat çekti.
6.12.2022 Cadde
Yapay zekâdan ‘makul’ cevaplar
Yapay zekâdan ‘makul’ cevaplar OpenAI karşılıklı sohbet edebileceğiniz dünyanın en gelişmiş yapay zekâ dil modeli GPT-3’ü kullanıma sundu. Ücretsiz olarak kullanılabilen uygulama sorulan sorulara iyi niyetli ama makul cevaplar veriyor.
6.12.2022 Gündem
Emine Erdoğan 'Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödül Töreni'ne katıldı
Emine Erdoğan 'Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödül Töreni'ne katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan "Gönüllülük, insanın insana olan inancını pekiştirir. Ülkemiz, insani yardım alanında, dünyanın en cömert ülkesi olma onurunu göğsünde taşıyor. Başta Kızılay olmak üzere, tüm kurumlarımız, dünyanın tüm kıtalarında, Türk halkının yüce gönlünün, engin merhametinin ve samimi sevgisinin elçileridir" dedi.
3.12.2022 Haberler
Emine Erdoğan 'Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödül Töreni'ne katıldı
Emine Erdoğan 'Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödül Töreni'ne katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan "Gönüllülük, insanın insana olan inancını pekiştirir. Ülkemiz, insani yardım alanında, dünyanın en cömert ülkesi olma onurunu göğsünde taşıyor. Başta Kızılay olmak üzere, tüm kurumlarımız, dünyanın tüm kıtalarında, Türk halkının yüce gönlünün, engin merhametinin ve samimi sevgisinin elçileridir" dedi.
3.12.2022 Gündem
Müzik
Müzik İnsanlık için sesi aç Başarılı şarkıcı Aylin Aslım, Barış Atay ve Nihat Mugil’in kurucusu olduğu Mengene ile birlikte “Kaybederken İnsanı” adlı parçayı seslendirdi...
27.11.2022 Kültür Sanat
Yoksa hepimiz birer Swiftie miyiz?
Yoksa hepimiz birer Swiftie miyiz? Yeni albümü “Midnights” ile kariyerine havalı mı havalı birkaç sayfa daha ekleyip hakkında çok konuşulacak satış rakamları yakalayan Taylor Swift, hepimizi birer ‘Swiftie’ yapacak bu gidişle.
27.11.2022 Pazar
Halil Sezai'ye 4 ay 25 gün hapis
Halil Sezai'ye 4 ay 25 gün hapis Tuzla'da sahne aldığı mekanda komşusu Hüseyin Meriç'e yönelik söylediği sözler nedeniyle yargılanan Halil Sezai hakkında mahkeme kararın açıkladı.
24.11.2022 Haberler
Halil Sezai'ye 4 ay 25 gün hapis cezası!
Halil Sezai'ye 4 ay 25 gün hapis cezası! Halil Sezai Paracıkoğlu'nun, Tuzla'da sahne aldığı mekanda komşusu Hüseyin Meriç'e yönelik söylediği "Tam dövemedim, hak etti" sözleri nedeniyle yargılandığı davada karar çıktı. Şarkıcı, ilk duruşmada 'Hakaret' suçundan hapis cezasına çarptırıldı. Halil Sezai, duruşma sonrası yaptığı açıklamada, "Aslında çok fazla şey söylemek isterim ama bana yasak var, söyleyemiyorum" dedi.
24.11.2022 Cadde
Halil Sezai'ye 4 ay 25 gün hapis
Halil Sezai'ye 4 ay 25 gün hapis Tuzla'da sahne aldığı mekanda komşusu Hüseyin Meriç'e yönelik söylediği sözler nedeniyle yargılanan Halil Sezai hakkında mahkeme kararın açıkladı.
24.11.2022 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İsyan etti Hande Erçel, iş insanı Hakan Sabancı’yla çıkan aşk iddialarına, sosyal medyadan tepki gösterdi...
15.11.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şarkı Sözü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.